Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا؛ صبح سه شنبه وقتی هلیکوپترهای پایگاه هوایی هلال احمر اهواز از آشیانه بیرون آمده و آماده امدادرسانی به مردم سیل زده مناطق سیلابی استان خوزستان شده بودند، ما به همراه عکاس خود در پایگاه حاضر بودیم. در کنار بالگردهای امدادی 20 فروند قایق امدادی آلمانی نیز در کنار یکدیگر پارک شده و ملوانان در حال نصب موتورهای آنها بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نم نم بارانی که خبر از فاجعه نمی داد و صرفا نگرانی پایین آمدن دید خلبانان را ایجاد می کرد در فضا حاکم بود.

حوالی ظهر موتور نخستین بالگرد بعد از بارگیری روشن شد و نگاه ها به سوی او چرخید. آب معدنی و غذای گرم محموله های ارسالی از اهواز به مناطق سیل زده استان خوزستان بود. امدادگران با عجله اما بدون بی نظمی بارگیری را یکی یکی انجام دادند .این در حالی اتفاق افتاد که عملیات دریایی این پایگاه با استفاده از 20 فروند قایق امدادی آلمانی که توسط صلیب سرخ به جمعیت هلال احمر ایران تحویل داده شده بود اتفاق افتاد.

شهر سوسنگرد و شوشتر ؛ روستاهای الباجی و علی جهب و ... مقاصد روز سه شنبه امدادگران جمعیت هلال احمر خوزستان بود.

عملیات های امدادرسانی به مردم سیل زده خوزستان اما این روزها به سختی صورت می گیرد. بر اساس مشاهدات خبرنگار برنا، مناطقی که هدف این عملیات ها قرار می گیرند توسط سیلاب محاصره شده اند و بالگردهای هلال احمر به سختی می توانند در این مناطق فرود بیایند. از طرفی نیز ساکنین این مناطق به دلیل عصبانیتی که نسبت به وضعیت موجود منطقه خود دارند گاهی با امدادگران درگیر شده و باعث سخت تر شدن امدادرسانی می شوند.

با این همه اما امدادرسانی به مناطق سیل زده خوزستان صورت گرفت و طی این عملیات ها غذای گرم و آب معدنی به دست خانواده های درگیر سیلاب که امکانی برای تهیه غذا و آب سالم ندارند رسید.

امدادرسانی هوایی ظهر سه شنبه به پایان رسید و بالگردها به آشیانه پایگاه هوایی هلال احمر اهواز بازگشتند این در حالی است که افزایش تدریجی سطح آب در مناطق مختلف خطر گسترش سیلاب را به همراه دارد.

خبرنگار: محمد جلایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیل خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۰۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • افزایش پایگاه های امدادی هلال احمر در سمنان
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۲۲ نفر از آسیب‌دیدگان سیلاب در کرمانشاه
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • امدادرسانی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در بارندگی اخیر خوزستان
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند
  • امدادرسانی امدادگران هلال احمر خواف به ۳۰ خودرو گرفتار در سیلاب
  • امدادرسانی‌ هلال‌احمر به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی اخیر
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰ خودرو در سیلاب نیشابور