Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@05:16:49 GMT

ترامپ کینه ضدانسانی و ذات ضدمردمی دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۲۹۸۷

ترامپ کینه ضدانسانی و ذات ضدمردمی دارد

رییس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: شخص ترامپ کینه ضدانسانی و ذات ضدمردمی دارد و در کشور خودش و در بین ملت های دنیا و در اروپا شاهد تنفر از این فرد هستیم.

حسین امیری خامکانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران اظهار کرد: اتهام و تهمت پراکنی آمریکا و دولت ترامپ ریشه در دشمنی استکباری با ملت ایران دارد و در کل خود آمریکا تحت فشار لابی صهیونیستی همواره با نظام و کشور ما در طول ۴۰ سال گذشته دشمنی داشته و به روش های متعدد تا توانسته اند با جنگ تحمیلی، اقتصادی و جنگ نفت مردم ما را تحت فشار قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیری تصریح کرد: روش های ترامپ کاملاً استکباری و متکبرانه است و از طرف دیگر ترامپ ایران و سپاه را رقیب ارتش آمریکا در کشورهای موردنظرش از جمله در سوریه، عراق، افغانستان و … می داند.

نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: با توسعه صنعت دفاعی که امروز کشور با محوریت سپاه به آن دست یافته و قدرت دفاعی که پیدا کرده، برای امریکا، ترامپ و اسرائیل خیلی ثقیل شده و عصبانی هستند و توان دیدن این قدرت را ندارند و به هر روشی می خواهند این نهاد را تحت فشار بگذارند.

وی افزود: سیاست ترامپ این است که در کشور ما و در دنیا هر روز التهابی به وجود آورد که قطعاً اتحاد و یکدلی مردم ما، احزاب و جناح های کشورمان همه این ترفندها را خنثی می کند.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این اقدامات، دست و پا زدن ترامپ برای نزدیک شدن به انتخابات بعدی است و می خواهد خرابکاری های ملی و بین المللی، مخالف تراشی او برای آمریکا و … به نحوی در سایه قرار بگیرد که با اینگونه رفتارها به دنبال رد گم کردن است.

رییس مجمع نمایندگان استان کرمان با بیان اینکه ترامپ امروز در کنگره آمریکا، در اروپا، آسیا و افریقا یک جُک سیاسی شده و می خواهد با اینگونه اقدامات این مسائل را کمرنگ کند که در مقابل ما نیز باید با یکدلی و همراهی از این مراحل عبور کنیم، تصریح کرد: اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران مسئله جدیدی در بحث اقتصادی نیست و در جنگ اقتصادی که در ماه های گذشته علیه کشور ایجاد شد، آمریکا حداکثر فشار اقتصادی را ایجاد کرد و هرچند ما باید با درایت و تدبیر این جنگ اقتصادی را پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقدام آمریکا علیه سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۲۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • حماس: تحت فشار آمریکا توافق نمی‌کنیم
  • واکنش مداخله جویانه آمریکا به صدور حکم بدوی برای خواننده رپ زیرزمینی | ادعای مقام آمریکایی برای اعمال فشار بر ایران