Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، نشست تشکل‌های کارگری استان قزوین صبح امروز در دفتر استاندار قزوین برگزار و استاندار در جریان مشکلات این بخش در حوزه های بیمه، معیشت، درمان و حقوق کارگران و بازنشستگان قرار گرفت.

عید علی کریمی دبیر اجرایی خانه کارگر استان در این دیدار ضمن محکوم کردن سخنان رییس جمهور آمریکا در تروریست خواندن نهاد انقلابی سپاه پاسداران بیان کرد: کارگران نیز خود را سپاهی دانسته و با این توطئه نیز مقابله خواهند کرد و در کنار سپاه از کیان و ارزشهای اسلامی دفاع خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریمی ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان اظهار داشت: جامعه کارگری ضمن جمع آوری کمک‌های مردمی برای هر گونه خدمت رسانی به سیل زدگان آماده همکاری است.

دبیر اجرایی خانه کارگر ضمن اشاره به مشکلات جامعه کارگری و اقدام برخی مدیران واحدهای تولیدی اظهارکرد: در سال گذشته تعدیل نیرو در برخی شرکت‌ها در روزهای پایانی سال نه تنها هیچ هم خوانی با شعار سال نداشت بلکه مشکلات کارگران را بیشتر کرد و از استاندار انتظار داریم در این زمینه دستور دهند تا شرکت‌ها به سادگی زندگی کارگران را دچار بحران نکنند.

وی گفت: تأمین امنیت شغلی کارگران مهمترین دغدغه کارگران است و باید در استان تلاش کنیم تا ضمن تثبیت شغل افراد از تعدیل نیرو به سادگی جلوگیری شود. همچنین بخشی از تورم سال گذشته مربوط به نوع مدیریت در کشور بود اما بیش از 90 درصد فشار این تورم، به کارگران وارد شد و امسال هم که پیش بینی می‌شود شرایط سخت‌تری داشته باشیم اگر تدبیر لازم صورت نگیرد مشکلات بیشتر خواهد شد.

کریمی از استاندار خواست در واگذاری شرکت‌ها و کارخانه‌ها به افراد واجد شرایط دقت لازم صورت گیرد و اهلیت افراد مورد توجه قرار گیرد تا با چالش‌های بیشتر مواجه نشویم همچنین یکی از رسالت‌های ما آموزش مهارتی و علمی کارگران به صورت رایگان است اما گویا برخی آموزشگاه‌های خصوصی با این کار دچار مشکل شده‌اند و از طریق برخی دستگاه‌ها نسبت به ایجاد محدودیت برای خانه کارگر در آموزش‌ها، مشکل ایجاد کرده‌اند که انتظار رسیدگی داریم.

کریمی در ادامه گفت: بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد تومان مطالبات تأمین اجتماعی از دولت است و اگر پرداخت نشود امسال نیز با مشکلات بیشتری مواجه می شویم و تأمین اجتماعی قادر به پاسخگویی به نیازها نیست.

 

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد جمعیت استان قزوین را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد افزود: اگر سرانه درمان از سوی دولت و دانشگاه علوم پزشکی و به ویژه در شهر صنعتی البرز و شهر محمدیه پرداخت نشود تأمین اجتماعی نمی‌تواند نیازها را تأمین کنید.

کریمی اضافه کرد: بیش از ۱۶۵ هزار کارگر در استان داریم و از استاندار محترم درخواست می‌کنیم برای همایش روز جهانی کارگر دستور مساعدت داده شود تا بتوانیم مراسمی در شأن این تلاشگران با در نظر گرفتن شرایط کشور برگزار کرده و از خدمات آنها تجلیل و مشکلاتشان را بررسی کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۵۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین‌اللهی اظهار کرد: نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و دنیا پیشتاز است و افتخاری بزرگ رقم زده است.

وی با بیان اینکه روند آموزش علوم پزشکی در دنیا در سال ۲۰۲۴ تاکید بر آموزش بالینی مبتنی بر جامعه بوده است، افزود: ادغام هوش مصنوعی و تکنولوژی نوین در حال حاضر در جهان مطرح و جمهوری اسلامی ایران نیز در این زمینه، کارهای بزرگی انجام داده است.

 عین‌اللهی با بیان اینکه روش تدریس در گذشته به صورت سنتی استاد محور و جزوه محور بود، با تاکید بر نقش مهم دانشجویان، از دانشجویان فعال به عنوان یکی از مهمترین ارکان آموزش یاد کرد و گفت: در حال حاضر آموزش‌ها در علوم پزشکی بر اساس مسئله و حل مسئله در جریان است و فراتر از استاندارها عمل کرده و می کنیم.

وی دستاوردهای علوم پزشکی و حوزه سلامت را موجب افتخار ملی و بین المللی دانست و گفت: یکی‌ از دلایل موفقیت نظام سلامت ادغام آموزش و درمان در سال ۱۳۶۵ است چرا که آموزش را متناسب با نیاز بهداشت و درمان جامعه قرار داده و توانسته ایم تحولی در آموزش و درمان ایجاد کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه رشد کمی و کیفی در حوزه آموزش پزشکی را به موازات یکدیگر پیش می‌بریم، افزود: در رشد کمی افزایش تعداد ظرفیت خدمات‌ سلامت، تماس دانشجو با جامعه، حضور دانشجویان در فیلد ارائه خدمات، توسعه مراکز آموزش پزشکی و حل مشکل خدمات توسط هیات های علمی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

 عین اللهی توسعه پژوهش‌های کاربردی، افزایش دو برابری شرکت دانش بنیان و انجام پژوهش برای رفع نیازهای مردم را از جمله اقداماتی برشمرد که در بخش کیفی نظام سلامت انجام شده است.

 وزیر بهداشت با اشاره به ضرورت مشارکت بیشتر دانشجویان در عرصه های خدماتی و تحقیقاتی، یادآور شد: تمرکز ما استفاده از آزمایشگاه های مهارتی و شبیه سازها در علوم پزشکی، استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی و مهارت های آموزشی از راه دور است.

 وی گفت: توانمندسازی اساتید، اعضای هیات علمی و بکارگیری روش های نوین سنجش و ارزیابی از جمله مواردی است که باید در آموزش علوم پزشکی تجلی پیدا کند.

 عین اللهی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل شورای عالی کرامت در وزارت بهداشت، گفت: حفظ کرامت بیمار از سوی دانشجویان علوم پزشکی و نیروهای حوزه سلامت همواره مورد تاکید ما بوده و خواهد بود.
 
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت مرجعیت علمی کشورمان در رشته های علوم پزشکی، یادآور شد: فعالیت گسترده شرکت‌های دانش بنیان در جهت پاسخگویی به نیاز جامعه و تحول در بهره مندی از ظرفیت نخبگان، تجاری سازی تحقیقات و تکمیل زنجیره علم و فناوری بخشی از ابزارهای رسیدن به این مرجعیت است. 
 
وی از تحصیل ۲۲۸ هزار ۶۹۷ دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان یکی از نقاط قوت نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران یاد کرد و افزود: خوشبختانه در دولت مردمی و در راستای تحقق عدالت در سلامت، در حوزه آموزشی ۲۶۰ هزار متر مربع فضای فیزیکی به ظرفیت کشور اضافه شده و امسال برنامه ما تامین نیازهای آموزشی دانشگاه هاست.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به دیگر دستاوردهای دولت مردمی آیت الله رئیسی اشاره و خاطرنشان کرد: در این دوره، ۴ دانشکده علوم پزشکی، ۱۳ مجتمع عالی پزشکی، ۸ دانشکده پرستاری و ۴ دانشکده داروسازی ایجاد شده است.

 وی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی باید در همه دانشگاه های علوم پزشکی مورد توجه قرار گیرد به تصویب آیین نامه دستیاری اشاره کرد و گفت: تعیین و تعدیل علمی میزان کشیک شب برای کلیه دستیاران مدنظر قرار گرفته‌ است و از سوی دیگر ارائه تسهیلات و بیمه پایه و تکمیلی در خصوص دستیاران تقویت شده است‌.

 وی با بیان اینکه بومی سازی منابع علمی را شروع کرده ایم، گفت: باید موضوعات نوظهور و میان رشته ای مورد توجه قرار گیرد. همچنین پیاده سازی فناوری جدید و نوین در آموزش پزشکی و رسیدن به مرجعیت علمی مدنظر ما قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استرس از فضای کارگری برداشته شود
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از مطالبات جدی خانه کارگر است
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • تعیین فرصت ۶ ماهه برای پرداخت حق سهم شهرداری از اراضی الحاقی
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • کارگران نمونه در گناوه تجلیل شدند
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت