Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@11:52:47 GMT

آغاز توزیع محصولات فرهنگی حجاج از هفته آینده

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۷۹۹۲۴

آغاز توزیع محصولات فرهنگی حجاج از هفته آینده

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در نشست شورای معاونین و مدیران بعثه مقام معظم رهبری با اعلام این مطلب، گفت: آموزش مجازی حجاج نیز امسال به همت معاونت فرهنگی راه اندازی شده و علاقمندان می توانند از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه معاونین فرهنگی، بین الملل و توسعه مدیریت و منابع بعثه و مدیران واحدهای مربوطه درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه مسئولیت خود برای برگزاری هرچه بهتر حج ۹۸ گزارش دادند.

جعفرشمسیان معاونت توسعه تاکید کرد: در نشست هایی که با معاونین و مدیران بعثه مقام معظم رهبری برای تعیین ساختار و تشکیلات موسم حج آینده برگزار شد به توصیه نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در خصوص استفاده از نیروهای توانمند در مجموعه بعثه و حتی المقدور کاهش ماموران اعزامی بحث و گفتگو شد وتصمیم لازم اتخاذ گردید.

در ادامه این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین حمید احمدی مدیر آموزش بعثه هم تدوین سرفصل های آموزشی کاروان ها، تقسیم کار میان روحانی، معین و معینه ها، برنامه ریزی برای برگزاری جلسات آموزش متمرکز و کارگاههای آموزشی در استان ها را بخشی از اقدامات صورت گرفته در این مدیریت برشمرد و گفت: تولیدات مناسب برای فضای مجازی تهیه و برای استفاده از ظرفیت یاوران حجاج دراجرای برنامه های فرهنگی و راه اندازی کاروان مجازی نیز اقدام شده است.

سرپرست حجاج ایرانی ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته دربعثه اظهار داشت: برای معرفی کارهای متعدد و بزرگی که در سالهای اخیر در این مجموعه انجام شده است باید اقدام لازم انجام شود تا مردم بهتر بتوانند از آنها بهره گیری کنند.

وی فعالیت های صورت گرفته در بعثه را اثرگذار توصیف کرد و گفت: امور اجرایی بستر ساز فعالیت های فرهنگی است و تجربه نشان داده است با توکل به خدا و تلاش بیشتر راه برای انجام کارهای بزرگ باز خواهد شد.
نماینده ولی فقیه از مدیران بعثه خواست از تمام ظرفیت نرم افزارهایی که برای حوزه حج طراحی شده برای افزایش بهره وری در واحد های مختلف استفاده کنند.

وی همچنین خواستار کارشناسی موضوع امکان استفاده از نیروهای محلی درحج برای انجام برخی کارها شد و تصریح کرد: از اقلام تولید شده در داخل کشور نیز باید برای تامین نیازهای بخش های مختلف بعثه و سازمان حج استفاده شود.

برپایه این گزارش، در ادامه این جلسه حجت الاسلام والمسلمین هادی اکبری مدیرعامل موسسه فرهنگی هنری مشعر به چاپ ۴۰۰ هزار جلد کتاب و۲۵۰ هزار بروشور و تکثیر ۱۴۰ هزار لوح فشرده بعنوان بخشی از محصولات فرهنگی حج ۹۸ اشاره کرد و گفت: توزیع این محصولات از هفته آینده در شش استان از طریق پست و در بقیه استان ها ضمن هماهنگی با مدیران کاروان ها انجام شده و قبل از پایان اردیبهشت ماه در دسترس زائران خواهد بود.

مدیر امور اهل تسنن بعثه مقام معظم رهبری افزود: روحانیون، معین و معینه های کاروان های اهل سنت هم انتخاب شده اند و مدرسه حج و دوره آموزشی آنها از امروز (چهارشنبه) در استان گلستان افتتاح و فعال خواهد شد.

کد خبر 4587396 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان حج و زیارت حج تمتع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۷۹۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حجم معاملات شرکتهای توزیع نیروی برق در دومین هفته شروعی توفانی داشت و با رشد چشمگیر نسبت به نخستین هفته معاملات، به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکتهای توزیع نیروی برق از بورس انرژی (٥ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست ١٦٩ معامله بارزش حدود 130 میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ٦٨ معامله با حجم ٦٣٨ هزار و 880 مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکتهای توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می کنند"، گفت: با افزایش میزان معاملات شرکت‌های توزیع در بورس انرژی، موتور تولید بدهی در صنعت برق متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس تاکید ویژه وزیر نیرو اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار باز می‌گردد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان 2 هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع هر هفته 500 میلیارد تومان پول واریز می‌شود و هفته جاری نیز 500 میلیارد تومان دوم به حساب به شرکت‌ها واریز شد، ادامه داد: در گذشته تنها مشتریان بالای 5 مگاوات امکان خرید برق از بورس را داشتند که سال گذشته مشتریان بالای یک مگاوات به این لیست اضافه شد و از اردیبهشت ماه سال جاری شرکت‌های توزیع سراسر کشور نیز امکان خرید برق از بورس را پیدا کردند.

رجبی مشهدی اضافه کرد: سال گذشته 53 تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس انرژی به فروش رسید و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در سال جاری قرار است این رقم با 4 برابر افزایش به 210 تراوات ساعت برسد.

وی در همین رابطه بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا در سال اول 30 درصد معاملات برق در بورس انرژی انجام شود و در پایان برنامه هفتم نیز قرار است میزان معاملات به 60 درصد برسد، اما بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در وزارت نیرو قرار است در سال جاری هدف گذاری نهایی برنامه هفتم در این رابطه محقق شود.

مدیرعامل توانیر در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته بیش از 1211 هزار میلیارد ریال در بورس انرژی توسط 32 شرکت توزیع برق معامله صورت گرفت، افزود: پیش بینی می‌شود در هفته‌های آتی با برنامه ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته حجم معاملات شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که ورود شرکت‌های توزیع برق به معاملات بورس چه نقشی در توسعه صنعت برق خواهد داشت، گفت: ارتباط مستقیم میان خریداران و فروشندگان برق، کاهش نقش دولت در معاملات، کمک به استقلال مالی شرکت‌های توزیع و توسعه رقابت، شفاف شدن معاملات و نیز تزریق نقدی پول به نیروگاه‌ها بر‌خلاف بازار عمده فروشی از جمله مزایای اجرای این طرح است که ضمن کمک به اصلاح نظام مالی صنعت برق بستر مناسبی را برای توسعه صنعت برق فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: پرداخت به روز هزینه‌ها و شفاف شدن درآمد‌ها در صنعت برق که در سایه ورود شرکت‌های توزیع به بورس انرژی و خرید نقدی برق از نیروگاه‌ها محقق می‌شود، نه تنها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای خود را با سرعت و قدرت بیشتری دنبال کنند، بلکه موتور تولید بدهی در کل صنعت برق متوقف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت
  • آغاز برداشت محصولات صیفی جات از مزارع مهران
  • فرش قرمز زیر پای تیمِ جدید استقلال!
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • صبر سرمربی سایپا در انزلی لبریز شد!
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • ۵ هدیه اینتر به اینزاگی برای فصل آینده