Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - مسوول کمیته اینترنت اشیا دانشگاه اصفهان گفت: دانشکده کامپیوتر این دانشگاه با تخصیص بیش از 10 میلیارد ریال اعتبار به 2 آزمایشگاه تخصصی ' ارتباطات و امنیت اطلاعات ' و ' سنسورها ' در بخش اینترنت اشیا مجهز خواهد شد.

اینترنت اشیا (IoT)، فناوری مدرنی است که در آن برای هر شی، قابلیت ارسالِ داده یا دریافت فرمان از طریق شبکه‌های ارتباطی فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی بهلولی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه اصفهان افزود: فرایند خریداری تجهیزات مورد نیاز برای این آزمایشگاه ها از سال گذشته آغاز شد و امید است هرچه زودتر این آزمایشگاه ها در سال جاری بهره برداری شود.
وی با بیان اینکه مبحث اینترنت اشیا از سال 93 در دانشگاه اصفهان مطرح و سال 95 کمیته اینترنت اشیا در دانشکده مهندسی کامپیوتر تشکیل شد، اظهار داشت: پیش از این نیز 2 آزمایشگاه تخصصی دیگر در حوزه اینترنت اشیا در این دانشکده در زمینه های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و کلان داده ها راه اندازی شد و در حال فعالیت است.
عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه این چهار آزمایشگاه، پژوهشی هستند، خاطرنشان کرد: دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان به یک آزمایشگاه آموزشی تخصصی اینترنت اشیا برای دانشجویان دوره کارشناسی نیز مجهز خواهد شد.
بهلولی گفت: آزمایشگاه های پژوهشی اینترنت اشیا می توانند برای تایید نمونه از نظر کارایی در زمینه تجهیزات سخت افزاری و امنیت اطلاعات فعالیت کنند.
وی با بیان اینکه فعالیت کمیته اینترنت اشیا دانشگاه اصفهان در سه بخش پژوهش، آموزش و مهارت افزایی و ارتباط با صنعت است، افزود: آزمایشگاه های تایید نمونه می توانند در بخش های مختلف مانند تجهیزات خانگی، صنعتی، عمومی و امنیت بکار گرفته شود.
به گفته وی طرح هایی برای پیاده سازی اینترنت اشیا در بخش های آموزش، اداری مالی، حمل و نقل و ارتباط استادان با دانشجویان در دانشگاه اصفهان تعریف شده و در حال اجراست.
بهلولی با اشاره به برگزاری سومین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا و کاربردها 28 و 29 فروردین امسال در این دانشگاه، تصریح کرد: نسل چهارم صنعت دنیا با اینترنت اشیا تعریف شده و لازم است اطلاع رسانی و آموزش های بیشتری در کشورمان برای گسترش این فناوری نو صورت گیرد.
وی با بیان اینکه فناوری اینترنت اشیا به مرور زمان همه صنایع و بخش های مختلف را درگیر خود می کند، اضافه کرد: در همه سر فصل های درسی دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان دروسی در این زمینه ارایه شده است.
دانشکده کامپیوتر دانشگاه اصفهان با 31 سال سابقه تا کنون 2 هزار و 600 دانش آموخته داشته که 2 هزار نفر از آنها در مقطع کارشناسی، 500 نفر در کارشناسی ارشد و 80 نفر در مقطع دکترا هستند.
این دانشکده 30 عضو هیات علمی در چهار گروه سخت افزار، نرم افزار، فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی دارد که حدود 15 نفر آنها در زمینه اینترنت اشیا فعال هستند.
کنفرانس بین المللی اینترنت اشیا، توسط دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان و با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد با هدف تبادل نظر و اطلاع یافتن از آخرین فعالیت های پژوهشی و کاربردی، گسترش پژوهش، انتقال فناوری و ارتقای کاربردها و کسب و کارهای مبتنی بر اینترنت اشیا و همگرایی بیشتر میان مراکز علمی پژوهشی و صنعتی 28 و 29 فروردین امسال در اصفهان برگزار می شود.
در آینده نزدیک، حضور اینترنت اشیا در زندگی روزمره بسیار محسوس خواهد بود؛ بنابراین با توجه به نوپایی این حوزه، سرمایه گذاری علمی و فنی در آن می­ تواند باعث ایجاد مشاغل نو شود و تحقیقات علمی در این حوزه در ایران و جهان به سرعت در حال رشد است.
برآورد شده است، در سال ۲۰۲۰ بازار اینترنت اشیا (IoT) به بالاتر از ۳۰۰ میلیارد دلار در سال برسد.
6022/ 3011

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فناوري اينترنت اشيا دانشگاه اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۰۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان عیسی بابائی در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، گفت: رویکرد کمیته امداد به سمت توانمندسازی، خودکفایی، اشتغال، درآمد با ثبات و پایدار است ، تا عزت و کرامت خانواده ها حفظ شود .

بابائی با اشاره به تفاهم نامه ایجاد مراکز نیکوکاری در دانشگاه آزاد اسلامی ، ادامه داد: با توجه به ماموریت های مهم کمیته امداد در بحث مسکن، اشتغال، بهداشت و درمان و مسائل فرهنگی ، همکاری و تعامل مراکز دانشگاهی ، علمی و پژوهشی بویژه دانشگاه آزاد اسلامی از طریق ایجاد مراکز نیکوکاری ،اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند

مدیرکل کمیته امداد استان گلستان ، نگاه پژوهش محور را در این حوزه بسیار مهم خواند و افزود: «دانشگاه‌ها می‌توانند با ابزار علمی و پژوهشی و شناسایی نقاط ضعف و قوت ما را در ارتقا و رسیدن به توسعه پایدار یاری کنند.

وی با اشاره به ۸۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد شده در سال گذشته ، تصریح کرد: مواردی مثل آموزش، توانمندسازی، مهارت افزایی، بازاریابی در دستور کار کمیته امداد قرار گرفته است و در این زمینه از هر ایده‌ای که بتواند مددجویان کمیته امداد را به سمت درآمد پایدار و مکفی هدایت کند، استقبال می‌کنیم.

بابائی حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) خواند و یادآور شد: در این حوزه نیز ما آمادگی داریم تا از دانشجویانی که بتوانند با بررسی وضعیت فقر و کمک به بالا بردن وضعیت معیشتی، کارآفرینی و... این عزیزان دخیل باشند، حمایت لازم را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز ضمن تشکر از فعالیت های موثر کمیته امداد ،گفت: «این دانشگاه با کادر هیات علمی مجرب، فارغ التحصیلان کارآزموده و دانشجویانی پویا و نوآور آمادگی دارد تا در حوزه‌های علمی و پژوهشی کمیته امداد امام خمینی (ره) را یاری کند.

سید علی طاهری با اشاره به شعار سال ،افزود:  همه ما وظیفه داریم تا در جهت بالندگی کشور عزیزمان ایران گام‌های استواری برداریم و در تعلیم و تربیت نسل جوان بویژه ولینعمتان جامعه اسلامی در راستای افزایش مهارت های کسب و کار با همت و قدرتی مضاعف  رو به جلو حرکت کنیم.

گفتنی است : مقرر شد این جلسات به طور مستمر و با هماهنگی‌های معاونت‌های ذیربط با یکدیگر برگزار شود و ماحصل آن در نشست‌های بعدی مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • دانشجویان دانشگاه نیویورک: ورق علیه صهیونیست‌ها برگشته است
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت