Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه تحقیق میدانی همزمان، توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی در حوزه‌های آبی شمال و جنوب کشور برای ‏بررسی علمی جاری شدن سیلاب‌های اخیر در کشور انجام می‌شود.

به گزارش‬ ایسنا، دکتر بهروز ابطحی در این زمینه‬ اظهار‬ کرد: به دنبال بارندگی‌های اخیر ‏در نواحی شمالی و جنوبی کشور و افزایش دبی رودخانه‌های منتهی به دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان، پژوهشگاه ‏ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در قالب سه تیم کارشناسی متشکل از متخصصان حوزه علوم دریایی و جوی، ‏تحقیقات میدانی چند جانبه در نواحی مصبی و دریایی در سه منطقه: خلیج گرگان، بوشهر و خرمشهر را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین‬ به‬ انجام تحقیقات میدانی در خلیج گرگان اشاره‬ کرد‬ و‬ گفت: در این تحقیقات میدانی که به منظور بررسی آثار سیلاب ‏و همچنین تصویربرداری و مشاهده تغییرات مورفولوژیک ایجاد شده در نواحی مصبی و ساحل کشور انجام می‌شود، تیم‌های تحقیقاتی مراکز پژوهشی پژوهشگاه در شمال کشور در خلیج گرگان-مصب گرگان رود، ‏اندازه گیری پارامترهای فیزیک، شیمی، زمین شناسی، زیست شناسی و میکروه بیولوژی منطقه انجام می‌دهند.‏

ابطحی در زمینه تحقیقات میدانی در نواحی جنوبی کشور نیز گفت: در منطقه بوشهر تیم متخصصان مرکز ‏تحقیقاتی خلیج فارس پژوهشگاه به منظور مطالعه پلوم و دبی آب ورودی از مصب به دریا و مدل‌سازی‌های لازم پس از ‏سیلاب اخیر کشور در مصب‌مند، اندازه‌گیری‌های مختلف هیدرولوژی و هیدروبیولوژی را در حوزه‌های زیست شناسی، ‏فیزیک، زمین شناسی و شیمی انجام خواهد داد.‏

وی در ادامه به سومین تحقیقات میدانی با مشارکت دانشگاه خرمشهر اشاره کرد و گفت: تیم مشترک تحقیقاتی ‏پژوهشگاه و دانشگاه خرمشهر از مرکز بوشهر در حال برنامه‌ریزی به منظور انجام نمونه‌برداری از منطقه اروندرود هستند.‏

طبق اعلام پژوهشگاه ملی اقیانوس‌شناسی و علوم جوی، ابطحی هدف از انجام این تحقیقات میدانی در حوزه‌های زیست شناسی، زمین شناسی، شیمی دریا، هواشناسی دریا و پارامترهای مرتبط را مطالعه اندازه گیری میزان دبی اروندرود به خلیج فارس به ویژه پس از سیلاب خوزستان عنوان کرد. ‏

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پژوهش پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی تحقیق میدانی سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: تعداد استادان برگزیده کشور نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است و اکنون  حدود ۷۰ استاد نمونه افزایش داشته است. 

وی بیان کرد: آینده پژوهشی را تا سال ۲۰۵۰ تدوین و ارسال کردیم و سازمان پژوهشی بر روی محورهایی مانند هوش مصنوعی، سوخت پاک جهت پژوهش برنامه ریزی خوبی کرده‌ایم. 

زمانیان تاکید کرد: امسال سازمان پژوهش‌ها برای گرنت‌ها جایزه یک میلیارد تومانی در نظر گرفته است. ماهواره مصباح و آیات در این پژوهشگاه تولید شده است.

وی افزود: عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای مسلمانان و مردم کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • اصابت ۳ موشک جدید به شمال فلسطین اشغالی
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی