Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@03:07:24 GMT

طرح جامع خطرپذیری در مازندران تهیه می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۳۸۸۸۳۰

طرح جامع خطرپذیری در مازندران تهیه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان پیش ازظهر پنجشنبه در جلسه طرح جامع خطر پذیری در استان و استفاده از تصاویر ماهواره‌ای سازمان جغرافیایی نیروی مسلح کشور با حضور معاون سازمان جغرافیایی نیروی مسلح کشور، گفت: توسعه، نشاط و آرامش در استان در سایه امینت ملی مهیا می‌شود که این شرایط با کمک علم ژئوماتیک به خوبی امکان پذیر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام عالی دولت در استان، افزود: در این عرصه به منظور دستیابی به رشد و پیشرفت، باید از پتانسیل داخل کشور از جمله سازمان نقشه برداری و سازمان جغرافیایی کشور در مسیر تحقق اهدافمان بهره مند شویم.

حسین زادگان، تهیه تصاویر ماهواره‌ای و پردازش داده‌های هواشناسی و ارائه تحلیل و پیش بینی در مدت زمان کوتاه مدت و بلند مدت برای استان جهت جلوگیری و کنترل آسیب‌های جدی ناشی از سیل مؤثر است.

استاندار ادامه داد: در تهیه نقشه‌های موضوعی مورد نیاز سازمان‌های عضو ستاد بحران از همه مناطق سیل زده در حداقل زمان ممکن و فعال نمودن تیم‌های عکس برداری پهپادی، ارائه مشاوره در حوزه اطلاعات مکانی به ستاد بحران، پردازش روزانه تصاویر ماهواره‌ای و استخراج مناطق دچارآب گرفتگی و پهنه سیل اخیر و پهنه بارش برف و ضخامت برف برای پیش بینی سیل، این سازمان‌ها می‌توانند اطلاعاتی به ما بدهند و در خصوص آب نگاری نیز به شرکت آب منطقه‌ای استان کمک کنند.

وی با بیان این که پردازش داده‌های ماهواره‌ای نقشه برداری سازمان‌های مربوطه به ستاد بحران داده شود تا ستاد بحران استان تسلط بر اشرافیت اطلاعاتی داشته باشد، اظهار داشت: داده‌های درست و دقیق سازمان جغرافیایی کشور می‌تواند در تصمیم سازی و تصمیم گیری درست در پیشگیری و حین بحران به ما کمک کند، همانطور که اطلاعات درست در زمان بحران سیل موجب شد با اقدامات صحیح در سیل دوم از بروز خسارات جلوگیری شود.

استاندار مازندران با اشاره به این که شناسه و آمار ماشین آلات و تجهیزات موجود در استان اعم از دولتی و خصوصی باید در اختیار ستاد بحران قرار بگیرد، ابراز کرد: مدیران معین هر شهرستان در بحران مشخص و در زمان مقتضی مدیریت بحران آن شهرستان را به عهده بگیرد.

کد خبر 4587985

منبع: مهر

کلیدواژه: احمد حسین زادگان استانداری مازندران سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۸۸۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان خبر داد. - اخبار استانها -

غلامرضا غلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم از شیراز، اظهار داشت: بارندگی شب گذشته علاوه بر اینکه رحمت به مردم فارس عنایت کرد اما به دلیل حجم زیاد بارش‌ها برخی از راه های روستایی در شهرستان نورآباد ممسنی را تحت تاثیر قرار داد و سازمان راهداری و فرمانداری شهرستان در تلاش برای ترمیم این راه‌ها هستند.

وی همچنین از خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: برخی از مزارع خوشه‌های گندم و محصولات دیگر نیز دچار خسارت شدند و برخی از اراضی کشاورزی هم به دلیل حجم و شدت بارش‌ها دچار فرشایش و آسیب شدند.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس از کشاورزان خواست تا برای خسارت خود به سازمان جهاد کشاورزی و ستاد مدیریت بحران استان مراجعه کنند تا در صورت تخصیص اعتبار خسارت‌ها پرداخت شود.

غلامی بیش‌ترین میزان بارش‌ها را در شهرستان‌های اردکان سپیدان با 560 میلی‌متر، نوآباد ممسنی با 525 میلی‌متر و در نهایت شهرستان فیروزآباد با 428 میلی‌متر اعلام کر و گفت: این توده هوا امروز عصر از استان خارج و شهرهای جنوبی را در برخواهد گرفت.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری فارس در ادامه بیان کرد: بارندگی‌های اخیر برای سال زراعی جاری یک عیدی خوبی بود و امیداواریم مسئولان برای امسال برنامه‌ریزی کنند تا این بارش‌ها را با انجام کارهای آبخیزداری از جمله ایجاد بندهای سنگی و ملاتی، بانکت بندی و کاشت گونه‌های گیاهی کم آب‌بر نگذاریم این حجم آب از استان خارج شود.

غلامی تصریح کرد: خوشبختانه رعد وبرق دیشب تلفات جانی را در برنداشته اما عشایران شهرستان ممسنی برنامه زمانبندی کوچ را رعایت نکردند و دچار مشکل شدند و هلال احمر استان در حال امدادرسانی به آن‌هاست.

وی اعلام کرد: در حال حاضر تمامی جاده‌های فارس باز و تردد روان است و آبگرفتگی معابر را در سطح شهر شیراز گزارش نشده است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • پشت‌پرده‌ی «بحران مرزی» در آمریکا/ مهاجرت سیل‌آسا: سلاحی برای نابودی مرزهای جغرافیایی و هویت ملی؟ +عکس
  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد