Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان قزوین گفت: نباید دوباره سیل و خسارت آن را فراموش کنیم بلکه باید بستر رودخانه‌ها اصلاح شود و مدیریتی در مهار آب‌ها و آبخیزداری صورت بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ آیت الله عبدالکریم عابدینی امروز(پنج شنبه) در مراسم تجلیل از نیروهای سازمان پسماند شهرداری قزوین که در جریان جلوگیری از سیل اخیر در قزوین موثر بودند، با تبریک ایام میلاد امام زین العابدین(ع) اظهار کرد: از برکات وجود امام سجاد(ع) و حضرت زینب سلام الله علیها بود که جهان مادی ما با کربلای سیدالشهدا(ع) اتصال پیدا کرد، زیرا این دو عزیز گرامی مبلغ، مبین و مروج حماسه عظیم کربلا بودند که آینده جهان براساس آن ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه قزوین با اشاره به ضرورت برگزاری این جلسه اذعان کرد: از همه مدیران شهرداری و شورای شهر قزوین که این محفل بسیار خوب را برای تقدیر از زحمتکشان عرصه خدمات شهری برگزار کردند، تشکر می‌کنیم، گویی خواسته قلبی همه شهروندان قزوینی بود که از زحمتکشانی که در وقوع سیلاب اخیر نقش برجسته ای داشتند قدردانی کنند.

وی عنوان کرد: خدا را شکر در بارندگی‌های اخیر به گونه ای از سوی تیم بحران استان و شهر قزوین عمل شد که شهر دچار آبگرفتگی و سیل گسترده نشد و خسارت کلانی به مجموعه استان وارد نیامد.


نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: گاهی ما منشأ اصلی نعمات را فراموش می‌کنیم، خدای متعال را شکرگزاریم که این نعمات الهی را بر ما نازل کرد. در آیات الهی شاهد هستیم که خداوند درباره «باران» و «قرآن» از کلمه نزول استفاده می‌کند اما زمانی که می‌خواهد از نزول یکباره قرآن و باران تند و سیل آسا سخن بگوید از کلمه «انزلنا» بهره می‌برد.

عابدینی ادامه داد: خدای متعال می‌فرماید ما قرآن را در شب قدر نازل کردیم یعنی انا انزلنا فی لیله القدر، اما زمانی که می‌خواهد از نزول تدریجی قرآن بگوید کلمه نزلنا را به کار می‌برد، به بارانی هم که به تدریج باریده می‌شود، می‌گوید از آسمان آب مبارکی نازل کردیم. ما باید بدانیم که هر خیری به ما می‌رسد از جانب خداست و هر شری که به ما می‌رسد از خودمان است.

وی عنوان کرد: باران رحمت خداست و قرار نیست زمانی که یکدفعه نازل می‌شود برای ما خسارت باشد اما ما در مسیر حرکت این سیل مانع ایجاد کردیم و در بستر رودخانه‌ها خانه سازی شد و این سیل از نعمت تبدیل به خسارت می‌شود.


امام جمعه قزوین ابراز کرد: وقوع سیل حتی از قرن‌های گذشته در کشور ما و کشورهای مختلف وجود دارد و مسیر حرکت خود را طی کرده و باعث خسارت کلان نشده است اما امروزه ما با ساخت و ساز در بستر رودخانه‌ها مانع حرکت این آب پرنعمت شدیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین تصریح کرد: نباید امروز دوباره سیل و خسارت‌های آن را فراموش کنیم بلکه باید بستر رودخانه‌ها اصلاح شود و مدیریتی در مهار آبها، آبخیزداری و ارسال آب‌های روان به منابع زیرزمینی داشته باشیم تا از این به بعد به جای راه اندازی ستاد مدیریت بحران، بتوانیم ستاد استقبال از باران را تشکیل دهیم.

وی در پایان گفت: نیروهای پسماند شهرداری جزو دلسوزترین افراد این شهر هستند که زمانی همه مردم در زمان بارندگی‌ها در منازل خود به سر می‌بردند در سطح شهر حضور داشتند و با خدمات خود مانع آبگرفتگی شهر شدند، از خدای متعال درخواست قبولی همه زحمات شما عزیزان را داریم.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر

خسرو کیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در این مدت شاهد وقوع بارندگی‌های بهاری خوبی هم در سطح کشور و هم استان هستیم.

وی تصریح کرد: این بارندگی‌ها با توجه به فصل بهار و اقتضای زمانی اکثراً به‌صورت رگباری و به مدت کوتاهی است، یکی دیگر از ویژگی‌های این بارش‌ها نقطه‌ای بودن آن‌ها می‌باشد، که با اقداماتی که از قبل انجام شده، بحث اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم صورت گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری بیان داشت: از آنجایی که تقویم کوچ عشایر توسط تعدادی از عشایر رعایت نشده و قبل از ۲۵ اردیبهشت وارد استان شده‌اند، این افراد در مناطق کوهستانی غافلگیر شدند.

کیانی یادآور شد: با توجه به اخطارهای هواشناسی پیش‌بینی‌ها در این زمینه صورت گرفته و اطلاع‌رسانی‌ها به عشایر از طریق دستگاه‌های ذیربط صورت گرفته بود.

وی عنوان داشت: فرمانداران، هلال احمر، امور عشایر و سایر سازمان‌های امدادی به بحث امداد و نجات عشایر گرفتار در سیلاب‌ها پرداختند.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: حدود ۳۵۰ خانوار خصوصاً عشایر در سراسر استان دچار خسارت‌های ناشی از بارندگی به‌صورت معیشتی شدند و امدادرسانی‌ها از زمانی که بارندگی‌ها آغاز شدند و بعد از آن در حال انجام است.

کیانی یادآور شد: با توجه به صعب‌العبور بودن بسیاری از مناطق امدادرسانی‌ها کمی سخت بود و ارزیابی خسارات در حداقل زمان ممکن انجام می‌شود.

وی افزود: در این مدت گزارش‌هایی از ریزش‌های کنار جاده‌ای داشتیم که در حداقل زمان ممکن توسط عوامل راهداری بازگشایی شد.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری ادامه داد: علاوه‌بر خسارات معیشتی وارده به عشایر، به دام‌ها نیز خساراتی وارد شده است که در حال ارزیابی و جمع‌بندی در این زمینه هستیم.

کیانی تاکید کرد: هواشناسی استان برای امروز و فردا هم پیش‌بینی بارش‌هایی را داشته و لازم است عشایر توجه لازم را در این زمینه داشته باشند.

کد خبر 6098112

دیگر خبرها

  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • خسارت بیش از یک میلیاردی سیل به تاسیسات آب و فاضلاب شهر تفت
  • خسارت ۲۵۳ میلیارد تومانی بارش‌های اخیر به کشاورزی کرمانشاه
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد
  • خسارت بارش اخیر به ۹۰ درصد راه های عشایری گچساران
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند