Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید منصور میرمرادی روز چهارشنبه ۲۱ فروردین در سفر به استان لرستان از شهرهای سیل زده استان از جمله شهرستان‌های پلدختر و معمولان بازدید کرد و به دیدار ایثارگران آسیب دیده در این مناطق رفت.

وی همچنین با سعید کوشکی رییس شورای شهر معمولان دیدار و بر تلاش همه دستگاه‌ها برای کاهش مشکلات سیل زدگان تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد در این سفر با خانواده شهید «حمید دلفان»، جانباز «امید باباخانی» فرزند و برادر شهید، جانباز آزاده «علی رضایی نسب» در شهر معمولان دیدار و مشکلات آنها را مورد بررسی قرار دارد و دستورات لازم را صادر کرد.

میرمرادی در پایان بازدید از مناطق سیل زده و دیدار با ایثارگران آسیب دیده در این مناطق گفت: خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران آسیب‌دیده در سیل در تمام استان‌ها می‌توانند جهت جبران خسارت واحد مسکونی و اثاثیه منزل خود به بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان یا شعب بیمه کوثر مراجعه کنند.

وی همچنین در خصوص تعداد ایثارگران آسیب‌دیده در سیل اخیر در استان‌های مختلف گفت: در لرستان بیشترین آسیب وارده شده است و ۵۱۳ خانواده ایثارگر دچار آسیب شده‌اند که به ترتیب ۲ مورد در الشتر، ۲۴ مورد در الیگودرز، ۱۵۷ مورد در بروجرد، ۱۸۴ مورد در پلدختر، ۳۲ مورد در خرم آباد و چگنی، ۳۸ مورد در نورآباد، ۱۵ مورد در درود و ۶۱ مورد در کوهدشت قرار دارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره ایثارگران آسیب‌دیده بر اثر سیل در سایر استان‌ها گفت: متأسفانه ۵۰۰ خانواده ایثارگر در استان گلستان آسیب دیده‌اند و ۳۱۸ خانواده ایثارگر در استان مازندران و ۱۶۵ خانواده در خوزستان دچار خسارت شده‌اند و در استان‌های کرمانشاه، ایلام، فارس، مرکزی، خراسان رضوی نیز خسارت‌هایی به ایثارگران وارد شده است.

وی افزود: در دو سفر جداگانه به استان لرستان به همراه مدیران ستادی و استانی از مناطق سیل زده شهرستان‌های دورود، دوره چگنی، خرم آباد، معمولان و پلدختر بازدید کردم و نکته حائز اهمیت در این حادثه برای ما این است که عزیزان ایثارگر دغدغه زیادی نداشته باشند و با استفاده از ظرفیت‌های دولت محترم و توصیه‌های ریاست محترم بنیاد از ظرفیت‌های بنیاد نیز برای تسریع در رفع مشکلات اقدام خواهیم کرد.

میرمرادی با اشاره به تمهیدات بنیاد در جبران خسارت منازل ایثارگران تا سقف ۳۵ میلیون تومان و اعطای وام خود اشتغالی افزود: از دیگر خدمات بنیاد استفاده از ظرفیت‌های صندوق قرض‌الحسنه شاهد است و اعطای وام بدون بهره با سقف ۲۰ میلیون تومان به آن دسته از اعضای صندوق که وامی دریافت نکرده‌اند تصویب شده و به منظور مساعدت هر چه بیشتر و همچنین حمایت‌های همه جانبه نسبت به ایثارگرانی که وام صندوق را دریافت کرده‌اند مقرر شد صندوق نسبت به تسویه زود هنگام اقدام و مبلغ ۱۰ میلیون تومان وام بدون بهره در حساب ایثارگران یاد شده کارسازی نماید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۱۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر سلمانی صبح پنج شنبه در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزه معاونت تعاون و امور اجتماعی» در اهر گفت: والدین شهدا نیازمند دریافت خدمات سلامت با اقتضای سن، بیماری و وضعیت جسمی خود هستند و باید ترتیبی اتخاذ کنیم که این خدمت، مبتنی بر شرایط روزِ این اعضای بزرگوار جامعۀ ایثارگری باشد و مسئول جمع آوری و پایش مستمر اطلاعات حوزۀ سلامت و همچنین تأمین نیازمندی‌های دارویی، درمانی و تجهیزات پزشکی والدین شهدا رؤسای شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات سلامت ایثارگران با اهتمام ویژه ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران متحول شده و ارتقا یافته است، تاکید کرد: هم اکنون هیچ محدودیتی در تأمین نیازمندی‌های توانبخشی و تجهیزات پزشکیِ والدین بزرگوار شهدا نداریم ضمن اینکه اعتبار مورد نیاز برای پرداخت حق پرستاری و یا پرداخت هزینه‌های درمان آنان تا ریال آخر، تأمین است و لذا کوچک‌ترین کوتاهی در ارائۀ مطلوب این خدمات به پدران و مادران شهدا به هیچ وجه پذیرفته نخواهد شد.

وی گفت: در ارتباط با درمان و تأمین تجهیزات پزشکی و توانبخشیِ والدین شهدا با هیچ کس تعارف نداریم. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌ها هر چقدر هم مشغلۀ کاری داشته باشند، باید وقتی را اختصاص دهند تا اطلاعاتشان از وضعیت جسمانی والدین شهدا و سلامت آنان را به روز و کامل کنند.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی عنوان کرد: اگر شاهد وضعیت نامطلوبِ درمانی پدران و مادران بزرگوار شهدا باشیم و یا گزارشی در این ارتباط واصل شود، با رؤسای بنیاد شهید شهرستان‌های مسئول، بدون اغماض برخورد خواهیم کرد.

سلمانی یادآوری کرد: والدین بزرگوار شهدا پا به سن گذاشته اند و در شرایطی که هر روز وجود تعدادی از آنان را از دست می‌دهیم، باید برای تأمین نیازمندی درمانی این گنج‌های گرانبها برنامۀ دقیقی داشته باشیم، مخصوصاً که در حال حاضر از نظر اعتباری و یا تجهیزات پزشکیِ مورد نیاز، هیچ مشکلی نداریم.

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در بخش ابتدایی این جلسه نیز گفت: امروز توفیق پیدا کردیم تا به خدمت همکاران مان در منطقه ارسباران و دیار ستارخان برسیم. پارسال هر هفته به یک شهرستان سفر داشتیم و امسال، همکاران در شورای معاونین اداره کل برنامه ریزی کردند تا سفرهای شهرستانی در قالب برگزاری نشست‌های منطقه‌ای پیش بینی شود تا در بازه‌های زمانی کوتاه، زود به زود سفر داشته باشیم و به تنها یک سفر در طول سال قناعت نکنیم چون با این روش این امکان ایجاد می‌شود که دست کم هر فصل، یک بار با همکاران تجدید دیدار داشته باشیم.

سلمانی با بیان اینکه هدف از نشست‌های منطقه‌ای، تبادل اطلاعات و استفاده از نقطه نظرات همکاران است، اظهار کرد: بنیاد شهید خدماتی به خانواده‌های بزرگوار شهدا و ایثارگران ارائه می‌کند اما گاهاً این خدمات در زمان مقرر به دستشان نمی‌رسد. در چنین شرایطی شاهد شکل گیری نارضایتی‌هایی هستیم که ما در ستاد استانی درصددیم از رهگذر این نشست‌ها، به بحث با یکدیگر بپردازیم تا این چالش و چالش‌های دیگر مرتفع شود.

وی ادامه داد: نتیجۀ آسیب شناسیِ سه نشست منطقه ایِ برگزار شده نشان می‌دهد خدمات رسانی هایِ با تأخیر و به وجود آمدن نارضایتی‌ها، دو علت اصلی دارد؛ نخست اینکه رؤسا و کارشناسان بنیاد شهرستان‌ها دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی را مطالعه نمی‌کنند و دوم این که با همکاران ستاد استانی تعامل ندارند تا لااقل بواسطۀ این تعامل، ضعفِ ناآشنایی با مفاد بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها پوشش داده شود.

وی ادامه داد: در نشست‌های منطقه‌ای به دنبال محاکمه و یا مچگیری نیستیم بلکه می‌خواهیم مشکلات را حل و فصل کنیم.

در چهارمین جلسۀ منطقه‌ای «تحول بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی در حوزۀ معاونت تعاون» که در اهر به انجام رسید، سرپرست بنیاد شهید استان، معاون تعاون این اداره کل و رؤسای ادارات این معاونت به هم اندیشی با رؤسا و کارشناسانِ متناظر در ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های اهر و کلیبر پرداخته و راه‌های بهبود و تحول خدمت رسانی در سال ۱۴۰۳ را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

پیش تر، نخستین جلسه از این سلسله جلسات به میزبانی ستاد استانی اداره کل بنیاد شهید آذربایجان شرقی و با حضور مسئولان بنیاد شهید تبریز، دومین جلسه به میزبانی بناب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های مراغه، ملکان و بناب و سومین جلسه به میزبانی سراب و با حضور مسئولان ادارات بنیاد شهید شهرستان‌های بستان آباد، هریس وسراب برگزار شده بود و قرار است این جلسات منطقه‌ای به صورت هفتگی در شهرستان‌های دیگر استان تداوم داشته باشد.

کد خبر 6094812

دیگر خبرها

  • استقرار ناوگان امور اجرایی بنیاد مسکن در امامزاده ابراهیم
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب برای بررسی خسارت حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • اعزام ۷ اکیپ ارزیاب جهت بررسی خسارات حریق در امامزاده ابراهیم(ع)
  • خانۀ ایثار در لرستان افتتاح می‌شود
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • تعامل دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید ایلام بی‌نظیر است
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد