Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، علی‎محمد احمدی در جمع مسئولان دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر با بیان اینکه مشعل پالایشگاه‌های گازی عوارض مختلفی دارد، بیان کرد: برای کاهش آلایندگی مشعل پالایشگاه‌های گازی اقدامات مهم و موثری انجام شده و خاموش کردن این فلر‌ها و بازیافت گاز آن‌ها در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به انعقاد قرارداد بازیافت و مصرف گاز مشعل  پالایشگاه‌های گاز پارس جنوبی، ادامه داد: برای جمع آوری گاز مشعل‌ پالایشگاه‌های پارس جنوبی از تجهیزات پیشرفته و فناوری نوین استفاده می‌شود.

مجری طرح جامع توسعه پایدار منطقه پارس جنوبی  با بیان اینکه تمرکز ۱۰ پالایشگاه گازی در یک محدوده کوچک و متراکم پیامدهایی به همراه دارد، گفت: آلایندگی زیست محیطی پالایشگاه‌های گازی پارس جنوبی در ابعاد گوناگون در حال بررسی است که راهکار‌های اساسی برای حل این مشکلات ارائه شده است.

احمدی اولویت نخست را بازیافت گاز مشعل‌های پالایشگاه نخست (فازهای دوم و سوم) پارس جنوبی دانست و گفت: در این زمینه قرارداد بازیافت و مصرف گاز مشعل منعقد شده که برنامه اجرایی آن خرداد عملیاتی می‌شود.

وی یادآور شد: پس از فاز‌های دوم و سوم، بازیافت مشعل گاز پالایشگاه گازی فاز‌های ۴ و ۵ پارس جنوبی در دستور کار قرار می‌گیرد.

مجری طرح جامع توسعه پایدار منطقه پارس جنوبی افزود: تیم مهندسی و برنامه‌ریزی مطالعات طرح بازیافت و مصرف گاز مشعل پارس جنوبی  را با استفاده از اطلاعات میدانی از منطقه و پالایشگاه فاز‌های ۲ و ۳ انجام داده‌اند.

احمدی جلوگیری از هدر رفت ثروت ملی، حفاظت از محیط زیست منطقه پارس جنوبی و برطرف کردن آلایندگی‌های جامد مایع و گاز  را از دستاورد‌های طرح بازیافت و مصرف گاز مشعل‌های پارس جنوبی عنوان کرد.

انتهای پیام/ک

گاز مشعل‌ پالایشگاه‌های پارس جنوبی بازیافت می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نفت شرکت ملی نفت محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۹۳۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • رئیسی: تقابل آشکار جریان شرافت و شرارت در غرب
  • امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • تداوم بارندگی‌ها در کشور / دمای هوا در بعضی مناطق کاهش می‌یابد