Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک - ایرنا - دستیار اجرایی وزیر دفاع اسبق آمریکا گفت: هیچکس نمی تواند منکر نقش تاریخی ایران در مبارزه با گروه های افراطی همچون داعش در منطقه باشد و دود اقدام درج نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی به چسم آمریکا می رود.

'رابرت جی گارد' روز شنبه در گفت وگوی اختصاصی با ایرنا با 'بی اساس' خواندن ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره همکاری ایران و گروه القاعده، این مطلب را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارات 'مایک پمپئو' را شبیه دروغ گویی های گذشته آمریکا درباره جنگ عراق دانست و افزود: نمی توان توضیح داد که دولت ترامپ چگونه چشمان خود را بر نقش ایران در مبارزه با افراط گرایی و گروه هایی همچون داعش بسته است.

** دروغ های تکراری آمریکا
این ژنرال آمریکایی یادآور شد: 'دیک چنی'، معاون جرج بوش در زمان اشغال عراق مدعی ارتباط میان رژیم عراق و القاعده شده بود. همان جریان اکنون در همان راه و با همان سبک ادعاها گام بر می دارد. این دیدگاه در میان آنهاست که ما باید از برتری نظامی بهره برده و علیه مخالفان خود در خاورمیانه وارد عمل بشویم.
گارد ادامه داد: ادعای پمپئو درباره ارتباط ایران با القاعده نگران کننده است زیرا دولت از قانون مبارزه با القاعده به عنوان مجوزی برای ورود به دیگر درگیری ها بهره برداری کرده است. این نگرانی وجود دارد که آنها از این بهانه برای زمینه سازی برای درگیری نظامی با ایران بدون کسب مجوز از کنگره استفاده کنند. این کار ما را وارد یک بحران جدی قانون اساسی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: پمپئو و بولتون فکر می کنند که اگر فشارها به ایران به سطح لازم برسد، نظام ایران تغییر خواهد کرد و سیاست های آن عوض خواهد شد. این تصور نادرستی است که در میان جریان های دست راستی در این کشور وجود داشته و دارد.
این مقام پیشین پنتاگون با بیان اینکه آنها همین رویکرد را درباره کشورهای دیگری چون کوبا هم داشته اند، اظهار کرد: ما شبیه همین سیاست ها را علیه کوبا اعمال کردیم. در نهایت فشارهای تحریم به مردم ایران آسیب می زند، اما تغییری در سیاست های نظام ایران ایجاد نمی کند.
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا مدعی ارتباط ایران با القاعده شد.

** دودی که به چشم آمریکا می رود
گارد درباره پیامدهای اقدام کاخ سفید در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هشدار داد و گفت، این کار به سود هیچ کسی نبود. این اقدام ترامپ جزئی از سیاست های وی برای افزایش فشار همه جانبه به ایران است. او مدعی است که ایران تهدیدی خطرناک برای آمریکا است.
وی افزود: پیش از این اقدام، سپاه پاسداران ایران را تحریم کرده بودیم. از این منظر، تروریستی اعلام کردن سپاه چیزی را تغییر نداده اما از منظر روانی، تروریست نامیدن بازوی نظامی یک کشور، تنش آفرینی خطرناکی است. به نظر من دود این کار در بلند مدت به چشم خود ما خواهد رفت.
این مقام سابق پنتاگون خاطر نشان کرد: ایران، فرماندهی آمریکا در غرب آسیا(سنتکام) را تروریستی اعلام کرده که زمینه برخورد میان ما را افزایش می دهد.
گارد تصریح کرد: هیچ تعریف جهان شمولی درباره مفهوم تروریسم وجود ندارد اما بر اساس تعریف وزارت خارجه آمریکا و مجمع عمومی سازمان ملل متحد، نیروهای مسلح کشورها از آن مسثتنی هستند.
وی خاطرنشان کرد: اگر ما مدعی هستیم که نیروهای سپاه پاسداران مسئول کشتن شهروندان آمریکا هستند و آنها را تروریسم می نامیم، یعنی زمینه سازی خطرناکی برای تنش با این نیرو انجام داده ایم. این به نفع هیچ طرف نیست.
دستیار وزیر دفاع اسبق آمریکا به تضاد تصمیم دولت ترامپ با کنوانسیون ژنو هم اشاره کرد و گفت: نیروهای مسلح، بر عکس تروریست ها، دارای حقوق مشخصی هستند که در صورت اسارت آنها، باید این حقوق رعایت شوند. به نظر من، این کار سودی برای ما نداشت و تنها به افزایش تنش ها می انجامد.
دونالد ترامپ روز دوشنبه 19 فروردین ماه با انتشار بیانیه ای مطبوعاتی اعلام کرد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان های تروریستی قرار می دهد.
جمهوری اسلامی ایران هم در اقدامی متقابل، دولت آمریکا را حامی تروریسم و فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام را به عنوان گروه های تروریستی شناسایی کرد.
شورای عالی امنیت ملی ایران با صدور بیانیه ای اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران در اقدام متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه امروز امریکا اعلام می‌نماید ،رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» می‌داند.
در این بیانیه آمده است: این فرماندهی مسئولیت اجرای سیاست‌های تروریستی دولت امریکا علیه منطقه غرب آسیا را به عهده داشته که امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و جان افراد بی‌گناه ایرانی و غیرایرانی را برای تحمیل سیاست‌های خصمانه ایالات متحده بخطر انداخته است که از آن جمله حمله وحشیانه و عامدانه به هواپیمای مسافربری ایران در سال 1367، مشارکت در کشتار مردم یمن و دیگر شهروندان غیر نظامی در غرب آسیا را می‌توان نام برد.
گارد درباره اینکه آیا مخالفت های پنتاگون علیه سیاست های نومحافظه کاران جنگ طلب در کاخ سفید موثر خواهد بود یا نه، گفت: روشن است که بسیاری در نهادهای امنیتی و نظامی ما با سیاست های جنگ طلبانه مخالف هستند. متاسفانه ترامپ فاقد بینش است.
وی افزود: ما با ایران مشکلات داریم و برای همین هم باید با ایرانی ها کانال های ارتباطی و دیپلماتیک داشته باشیم. این ارتباط برای جلوگیری از درگیری و تنش مهم است.
رابرت جی گارد رییس سابق 'مرکز تحقیقات کنترل تسلیحات و منع غنی سازی' در واشنگتن و در زمینه امنیت بین المللی و خلع سلاح هسته ای صاحب نظر است.
علاوه بر سال ها خدمت در ارتش آمریکا، وی در کارنامه خود ریاست دانشگاه دفاع ملی در واشنگتن و عضویت شورای روابط خارجی در نیویورک را دارد.
وی از مخالفان جنگ عراق بود و در جریان رقابت های انتخاباتی سال 2008 آمریکا، از نامزدی 'باراک اوباما' در مقابل رقیب جمهوریخواه خود، 'جان مک کین' پشتیبانی کرد.
اروپام ** م.ع * 1429 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي آمريكا القاعده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۳۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا که خشم و انزجار خود را از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به نمایش گذاشته و از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند بورس دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایران شده و به تحصیل خود ادامه دهند.

 داداش پور با اعلام حمایت از دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران در رتبه‌بندی جهانی از جایگاه رو به رشد و خوبی برخوردار هستند و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی در هر رشته‌ای که تمایل به ادامه تحصیل داشته باشند می‌توانند از ظرفیت موسسات آموزش عالی ایران بهره‌مند شوند.

وی ایران به عنوان کشوری که به برکت انقلاب اسلامی و خون شهدا مستقل بوده و یا‌ر مظلومان جهان است معرفی نمود و افزود: سیاست‌های ایران اسلامی بر اساس آنچه حضرت امام خمینی"ره" ترسیم فرموده بود و راهبرد‌های رهبر حکیم انقلاب اسلامی، استکبار ستیزی و استعمار زدایی و فرهنگ سازی این سیاست بوده و است و باهمین رویکرد بود که توانستیم هیبت آمریکا و رژیم صهیونیستی را در دنیا به چالش بکشیم و امروز چشم تمامی آزادیخواهان جهان به ایران دوخته شده است که در حمله موشکی به اسراییل با خوشحالی جهانیان این نگاه به عیان مشخص گردید و امروز با همین نگاه و سیاست است که وزارت علوم با افتخار اعلام آمادگی جذب هر دانشجوی معترض و اخراج شده را مطرح می‌کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان همچنین با اشاره به تخریب مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها در غزه و به تعطیلی کشاندن آنها یادآور شد: دانشگاه‌های ایران با توجه به ظرفیت‌های خوبی که از آن بهره‌مند هستند این آمادگی را دارند تا ما بتوانیم به بورسیه دانشجویان غزه نیز بپردازیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: بی تردید ایران ملجا و خانه امن تمامی ظلم ستیزان و مظلومانی است که به خاطر مبارزه با استکبار و صهیونیسم جهانی از تحصیل و زندگی باز مانده‌اند.

وی برخورد بی منطق و خشن پلیس آمریکا با دانشجویان را رسوایی این کشور در برابر شعار آزادی بیان در غرب عنوان کرد و اظهار داشت: این حرکت پلیس و نوع برخورد حاکمیت با این جریان و حرکت دانشجویی نشان داد شعار آزادی بیان و ارج نهادن به قشر تحصیلکرده سرابی بیش نبوده و تشت رسوایی غرب با این رفتار به صدا در آمده و به تمامی کسانی که به هر نوعی دل در گرو مهد توسعه و آزادی آمریکا داشتند، فهماند هر کجا که سیاست این کشور اقتضا نماید، تمام شعار‌ها را در برابر منافع خود ذبح می‌کند و ذره‌ای به شعار‌ها ارزش قائل نخواهد شد.

وی در پایان سیاست راهبردی ایران را مبارزه با مستکبران و دفاع از مظلومان نام برد و خاطر نشان ساخت: دیروز با موشک و پهپاد هیمنه پوشالی و گنبد آهنین رژیم صهیونیستی و آمریکا را به چالش کشیدیم و اقتدار ایران اسلامی را در عمل به اثبات رساندیم و نقاب از چهره واقعی استکبار که تهدید به گزینه‌های روی میز داشت کنار زدیم و امروز با اعلام آمادگی جذب دانشجویان معترض و اخراجی علیه جنایات رژیم صهیونسیتی، ظرفیت و نگاه ایران را در همه عرصه‌ها به ویژه دانش گستری و جذب دانشجویان مظلوم با هر نژاد و زبانی به دنیا نشان می‌دهیم و ایران اسلامی همواره پشتیبان حق خواهان و پشیمان کننده زورگویان عالم بوده و بر همین سیاست و روش باقی خواهد ماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای مقام آمریکایی علیه ایران | لوید آستین: ارسال تسلیحات به اسرائیل متوقف شد
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟/ اوکراین: ترور زلنسکی توسط روسیه خنثی شد/ تهدید بلاروس به اقدام نظامی علیه لهستان
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • اطلاعیه سپاه پاسداران درباره شهدای حمله تروریستی اسرائیل
  • وعده صادق و جنگ احزاب چه شباهت عجیبی؟! | روایت متفاوت حسین شریعتمداری از حمله ایران به اسرائیل