Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@03:05:32 GMT

ایجاد مرکز نانو/ نیاز به ۷ تا ۸ میلیارد تومان تجهیزات

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۰۴۰۷۱

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان از ایجاد مرکز نانو در استان خبر داد.

دکتر محمد فیضیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: محلی را برای ایجاد مرکز نوآوری دانشگاه لرستان در نظر گرفتیم.

وی ادامه داد: در سفر اخیر دکتر سورنا ستاری، معاون فناوری ریاست جمهوری با ایجاد این مرکز موافقت شد.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان افزود: به دنبال ایجاد مرکز نانو با همکاری علوم پزشکی و سایر دانشگاه و کلیه مؤسسات تحقیقاتی و دانشگاهی در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیضیان اظهار کرد: ایجاد این مرکز باهدف انجام کارهای فناوری و… نانو است.

وی اضافه کرد: با ایجاد مرکز نانو همه دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی دانشگاهی در این مرکز متمرکز و تجمیع می‌شوند و از موازی‌کاری و جزیره‌ای کار کردن جلوگیری می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان عنوان کرد: این مرکز در ارتباط با مسائل پزشکی، علوم پایه و… با همکاری دانشگاه‌ها انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: در دانشکده علوم برخی از اعضای هیئت‌علمی فعالیت‌هایی را روی کانسر و سرطان انجام دادند و علوم پزشکی نیز در این راستا کارهای خوبی انجام دادند.

فیضیان یادآور شد: آزمایشگاه مرکزی در اختیار داریم ولی باز بین ۷ تا ۸ میلیارد تومان تجهیزات نانو نیاز داریم و یک آزمایشگاه ۱۰۰ مترمربعی را اختصاص به این مهم دهیم.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: ایجاد مراکز نوآوری روی درمان سرطان می‌توانند یاری‌رسان باشد و راه‌حل‌هایی را برای این مهم به دست آورد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تجهیزات آزمایشگاهی فناوري نانو منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۰۴۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد