Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@23:44:03 GMT

رونق تولید با اصلاح ساختارها محقق می شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۱۰۸۹۷

رونق تولید با اصلاح ساختارها محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بخشنده در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید که روز شنبه در استانداری برگزار شد اظهار داشت: اگر بخواهیم مشکلات تولید را حل کنیم باید دنبال اصلاح ساختارها باشیم و فکر نکنیم فقط با نقدینگی می‌توان مسائل را حل کرد.

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین تصریح کرد: در حمایت از تولید مشکل ساختار اقتصادی است که تولید را غیر سودآور کرده است ولی به اعتقاد ما مشکل مدیریتی داریم که باور ندارند که سود تولید باید در تولید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با تشکیل کمیته‌های تخصصی می‌توانیم بدرستی مدیریت کنیم و مشکلات را کاهش دهیم و در این میان باید بتوانیم تعهدات واحدها به بانک‌ها را ساماندهی کنیم.

بخشنده اضافه کرد: لازم است از همه ظرفیت بخش خصوصی از جمله اتاق بازرگانی، خانه صنعت، کانون کارفرمایان استفاده کنیم تا واحدهای نیمه تعطیل به چرخه تولید بازگردد.

آهنگریان مسئول کانون کارفرمایان استان قزوین گفت: رئیس جدید سازمان صمت استان قزوین از بدنه تولید است و می‌تواند برای صنعتگران نوید بخش باشد تا مشکلات با سرعت بیشتری حل شود.

وی بیان کرد: اگر نگاه برنامه‌ای داشته باشیم و بخش خصوصی جدی گرفته شود کارها روان تر می‌شود و برای آسیب شناسی مشکلات تولید پیشنهاد می‌شود ستادی تشکیل شود و در جلسات کارشناسی مشخص شود چه دستگاه‌های برای رفع موانع تولید همراهی نکردند و کجا مشکل قوانین و یا مانع اجرایی داشتیم و برای آن تدبیر کنیم.

آهنگریان یادآور شد: بهترین کار این است که از بروز مشکل برای واحدهای صنعتی پیشگیری کنیم و در این شرایط بهتر است سرمایه گذاران جدید را به سمت واحدهای بحرانی هدایت کنیم.

رئیس کانون کارفرمایان استان قزوین بیان کرد: با استفاده از ظرفیت‌های موجود باید به حل مشکلات کمک کنیم و در کنار آن اجرا نشدن مصوبات پیگیری شود.

وی گفت: به عنوان نماینده بخش خصوصی در کانون کارفرمایان آماده همکاری برای شناسایی و حل مشکلات صنعتگران استان هستیم.

کد خبر 4589497

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق بازرگانی قزوین کارگروه اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد

محمد حسن آصفری در گفتگو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی‌های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و ضرورت بررسی این لایه در مجلس شورای اسلامی گفت: ما باید تلاش کنیم تا سیاست های تشویقی برای سرمایه‌گذاری در کشور ایجاد کنیم؛ یکی از این سیاست‌ها ،معافیت‌های مالیاتی و یا کاهش ارقام اخذ مالیات و یا کم کردن نرخ سود تسهیلات بانکی است.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در اختیار قرار دادن زمین رایگان برای تولید کنندگان می‌تواند به عنوان یکی دیگر از مشوق‌ها در زمینه سرمایه‌گذاری منظور شود، بیان کرد: موارد برشمرده شده به خوبی می‌تواند به رونق تولید و سرمایه‌گذاری در کشور کمک کرده و مانع رکود اقتصادی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معافیت‌های مالیاتی می‌تواند در افزایش سرمایه‌گذاری موثر باشد ادامه داد: همچنین این امر می‌تواند به افزایش قدرت پول ملی کمک کرده و می تواند تاثیرات تحریم‌ها را خنثی کند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس تاکید کرد: بنابراین ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقی  اگر به زودی و بدون گرفتن ایرادهای غیرمنطقی در مجلس به تصویب رسیده و به مرحله اجرا برسد، با توجه به مشوق های هدفمند اعطا شده و کاهش مالیات تولید، به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد .

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند کمک‌های خوبی در راستای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی باشد، ادامه داد: همچنین ما چندین سال است که با معضل نقدینگی رها شده در جامعه مواجه هستیم بنابراین این لایحه به درستی می‌تواند نقدینگی را در امر تولید متمرکز کرده و اعتماد مردم را به سرمایه‌گذاری و همچنین تحقق جهش تولید با مشارکت مردم در اقتصاد را میسر کند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در جذب و مشارکت مردم در اقتصاد کارساز باشد، ادامه داد: همچنین در این لایحه به موضوع اعطای مشوق مالیاتی جهت جلوگیری از خام فروشی و حفظ زنجیره ارزش تولید اشاره شده است و می تواند تاثیرات خوبی را در جلوگیری از خام فروشی ایجاد کند.

نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم می‌تواند در تحقق عدالت مالیاتی موثر باشد،  بیان کرد:  ما هر چقدر بتوانیم نرخ مالیاتی از تولید و سرمایه گذاری را کمتر کنیم ، این امر می تواند تورم موجود در کشور را کاهش داده و در کنترل نقدینگی موثر باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: مسیر رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود. در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، مبتنی بر اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است. از همین رو و با درک اهمیت اصلاح معافیت‌های مالیاتی، دولت سیزدهم به سمت اصلاح قوانین مالیاتی رفته است و اخیرا نیز لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را مد نظر قرار داده که امیدواریم هرچه سریع‌تر در مجلس مورد بررسی قرار گرفته و پس از چکش کاری به تصویب برسد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • جهش تولید با کارگران بدون دغدغه معیشتی محقق می‌شود
  • جهش تولید با رفع دغدغه معیشت کارگران محقق می‌شود
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود