Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاباد - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در زمان آغاز بکار دولت تدبیر و امید سرانه تخت بیمارستانی استان از میانگین کشوری پایین تر بود، گفت: اکنون این سرانه با فعال بودن چهار هزار و 620 تخت از میانگین کشوری پیشی گرفته است.

دکتر جواد آقازاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون به ازای هر یکهزار نفر 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

7 تخت در بیمارستان های استان وجود دارد در حالی که میانگین کشوری آن 1.6 تخت است.
وی با اشاره به تکمیل چند پروژه بیمارستانی دیگر در آذربایجان غربی، اظهار داشت: فاز 2 بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) میاندوآب با 100 تخت، بیمارستان 300 تختی زنان در ارومیه، بیمارستان 250 تختی خوی و فاز توسعه بیمارستان های بوکان و تکاب در حال تکمیل است و بخشی از این بیمارستان ها در هفته سلامت (هفته اول اردیبهشت) امسال به بهره برداری می رسد.
دکتر آقازاده با اشاره به اینکه این طرح ها برای افق 10 ساله نیازهای درمانی استان تعریف شد، گفت: با بهره برداری از این طرح ها ارایه خدمات درمانی به مردم در این شهرها کیفیت بهتری پیدا می کند و سرانه تخت های بیمارستانی افزایش می یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی در خصوص جذب پرستار برای واحدهای بیمارستانی جدید استان نیز افزود: هم اکنون مجوز استخدام پرستار برای بیمارستان «آیت الله خویی» اخذ شده و با شروع فعالیت این واحد بیمارستانی نیروهای آن بکارگیری می شوند و برای مابقی واحدها نیز بر اساس نیازها، استخدام نیروی پرستار در دستور کار قرار می گیرد.

** توریسم درمانی در آذربایجان غربی توسعه می یابد
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: هم اکنون بسیاری از واحدهای بیمارستانی استان از شرایط مطلوبی برای پذیرش و مداوای بیماران خارجی برخوردار بوده و این امر در برخی مراکز تحقق یافته است.
دکتر آقازاده ابراز امیدواری کرد با بهره برداری از بیمارستان های جدید آذربایجان غربی، زمینه شکوفایی توریسم درمان در استان بیشتر توسعه یابد.
وی اضافه کرد: در چند سال گذشته هم فضای فیزیکی و هم تخصص های مورد نیاز برای توسعه توریسم درمانی در استان پیشرفت خوبی داشته و بیمارستان امام خمینی (ره) ارومیه به واحدهای بین المللی ارتقاء یافته است.
وی اظهار داشت: این واحدها می توانند برای جذب گردشگر درمانی و بیماران از کشورهای همسایه به استان، با شرکت های گردشگری قراردادهای همکاری امضا کنند.
وی یادآور شد: توسعه توریسم درمانی علاوه بر ارتقای اعتبار علمی و فرهنگی موجب ایجاد درآمد پایدار ارزی، تحکیم روند دیپلماسی غیرسیاسی و تقویت روابط مردم با کشورهای همسایه خواهد شد.
به گزارش ایرنا، هم اکنون در آذربایجان غربی 2 هزار و 900 نفر پزشک عمومی و متخصص در 32 واحد بیمارستانی فعال هستند و 182 مرکز آزمایشگاهی و 88 مرکز تصویربرداری در استان وجود دارد.
3020/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي علوم پزشكي تخت بيمارستان آذربايجان غربي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۱۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه توسعه دیپلماسی منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است، گفت: آذربایجان‌غربی یکی از استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای در کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدصادق معتمدیان امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جمهوری خودمختار نخجوان با اشاره به اینکه دیپلماسی فعال منطقه‌ای و ارتباط با همسایگان از جمله اولویت‌ها و برنامه‌های مهم دولت سیزدهم است، اظهار کرد: آذربایجان‌غربی به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و همسایگی با چند کشور، در حوزه دیپلماسی فعال منطقه‌ای از استان‌های پیشرو بوده و در دولت سیزدهم توانسته ارتباطات خوبی با کشورهای همسایه در حوزه‌های مختلف به ویژه در حوزه اقتصادی ایجاد کند.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهم آذربایجان غربی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای، افزود: همسایگی با سه کشور، قرار گرفتن در مسیر کریدورهای اصلی از جمله شرق و غرب و غرب، جاده ابریشم، وجود مرز رسمی فعال با ترکیه و دسترسی به اروپا از طریق این کشور و زیرساخت‌های حمل و نقل از جمله سه فرودگاه و خطوط ریلی، موجب شده آذربایجان‌غربی نقش فعالی در دیپلماسی منطقه ایفا کند.

استاندار آذربایجان‌غربی به ظرفیت‌های بازگشایی مرز تمرچین برای اعزام زائرین اربعین حسینی و استقبال زائران خارجی از این امر نیز اشاره کرده و گفت: در سال گذشته ۱۰ هزار زائر خارجی از مرز تمرچین به کربلای معلی اعزام شدند که دو هزار نفر از این زائران، اهل کشور آذربایجان بودند و امسال نیز آذربایجان‌غربی آماده میزبانی از زائران خارجی است.

معتمدیان در پایان با اشاره به مشترکات فرهنگی تاریخی و مذهبی آذربایجان غربی با نخجوان، اضافه کرد: آماده افزایش روابط و گسترش تعاملات با جمهوری خودمختار نخجوان در راستای سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران هستیم.

کد خبر 748507

دیگر خبرها

  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بنی گانتز مجروح شد/عمل جراحی در بیمارستانی در تل آویو
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • آذربایجان غربی پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • کاهش سرانه تخت بیمارستانی خراسان شمالی نسبت به میانگین کشوری