Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس گفت: خسارات ناشی از سیل اخیر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان یعنی معادل کل بودجه عمرانی کشور برآورد شده است.


محمدرضا تابش رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی محیط زیست  در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه برگزاری این نمایشگاه همزمان با وقوع سیل تخریبگر اخیر می‌تواند فرصتی برای آشنایی بیشتر مردم با محیط زیست و ابعاد آن شود، گفت در این نمایشگاه شرکت‌های خارجی حضور پیدا نکردند که علت آن را می توان در تحریم‌ها دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه برای جبران خسارات ناشی از سیل اخیر طرحی از سوی مجلس ارائه شده است گفت: ما به دلیل نداشتن هلیکوپتر دید در شب خسارات زیادی در سیل اخیر خوردیم و دستگاه‌های لایروبی نیز مشمول تحریم‌ها شده‌اند.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به اینکه برای تامین منابع مالی این طرح نیازمند برداشت دو و نیم میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی هستیم، اظهار داشت: بانک‌ها و شرکت‌های دولتی موظف به تامین برخی خسارات مناطق سیل زده شده است و به این منظور به انتشار اوراق مشارکت اقدام خواهد شد.

وی ادامه دارد: براساس این طرح استانداری‌ها به برآورد خسارات وارده ناشی از سیل ملزم شده‌اند، برای نظارت هم از کمیسیون های مجلس دیوان محاسبات نهاد های نظارتی و سازمان‌های مردم نهاد کمک خواهیم گرفت.

به گفته وی  وزارت خارجه بر اساس این طرح می‌تواند در جلب مشارکت های انساندوستانه بین المللی نقش فعال تری داشته باشد.

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس اعلام کرد: ۴۰۰ هزار میلیارد تومان، معادل بودجه عمرانی کشور خسارات حاصل از سیل اخیر برآورد شده است.

تابش گفت: پیام این نمایشگاه می‌تواند بر داشتن اثر تحریم ها از کشور به گسترش مراودات انسان‌دوستانه باشد.

وی با اشاره به لایحه حمایت از محیط‌بانان که در دستور کار مجلس قرار گرفته است گفت: لایحه حفاظت از خاک در دست بررسی است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، اقبال حمیدی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از سوم تا نهم اردیبهشت به نام زمین پاک نامگذاری شده و برنامه‌های مختلفی در این زمینه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در قالب ایران پاک در مناطق گردشگری برای پاسداشت زمین پاک برنامه‌هایی اجرا می‌شود.

وی افزود: «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک و نجات زمین» شعار امسال برای حفظ محیط زیست است که باید واحدهای تولیدی مواد پلاستیکی مواد خود را با مواد تجزیه پذیر تغییر دهند.

مدیرکل محیط زیست کردستان با اشاره به آئین نامه کاهش مصرف پلاستیک بیان کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان‌ها مکلف هستند ظرف مدت پنج سال، ۲۰ درصد مواد مصرفی در واحدهای تولیدکننده انواع پلاستیک را با مواد تجزیه پذیر جایگزین کنند.

حمیدی با اشاره به اینکه سرانه مصرف پلاستیک روزی سه کیسه پلاستیکی با عمر استفاده ۱۰ تا ۱۲ دقیقه است، اضافه کرد: ایران بیستمین کشور تولیدکننده زباله پلاستیکی دنیا است و سالانه میزان مصرف کشور بیش از ۱۰ میلیون پلاستیک است.

وی ادامه داد: براساس آئین نامه مذکور وظایفی هم برای سازمان‌های جهاد کشاورزی در استان‌ها مبنی بر ترویج و آموزش نحوه استفاده از لوله‌های پلاستیکی در بخش کشاورزی به ویژه کشت‌های گلخانه‌ای تعریف شده است.

سرانه هر نفر را سه کیسه پلاستیک دانست و گفت: کشور ماه بیست و یکمین کشور تولید زباله و پنجمین کشور مصرف کننده پلاستیک در جهان هستیم و باید به سمت استفاده از مواد تجزبه‌پذیر پیش برویم.

حمیدی اذعان کرد: حوادث طبیعی از جمله آتش‌سوزی و حریق نیز از بین برنده تنوع زیستی است و آسیب‌رسان خواهد بود.

وی ورود فاضلاب روستاها به رودخانه‌ها و آبراهه‌ها، فضولات دامی و واژگونی تانکر سوخت نیز از عوامل آلودگی خاک و محیط زیست است.

مدیرکل محیط زیست کردستان اعلام کرد: آلودگی هوا به دلیل خودروهای فرسوده نیز از معضلات استان بویژه شهر سنندج در آلوده کردن هوا و محیط زیست است.

حمیدی اعلام کرد: کردستان استانی صنعتی نیست که معضلی در محیط زیست ایجاد کند اما کانون‌های گرد و غبارخیز خارج از استان هوا را آلوده می‌کند.

وی حجم بالای زباله‌ها و پسماند روستاها را مشکل‌ساز دانست و گفت: ۳۰ درصد زباله‌ها توسط خانوارها قابل بازیافت است و اگر فرهنگسازی شود کمک بزرگی به امنیت محیط زیست خواهد بود.

کد خبر 6086292

دیگر خبرها

  • ۸۰۰ هزار مهاجرت به استان‌های شمالی کشور طی دو سال اخیر
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • بازدید فرماندار سرباز از خسارات بارندگی و سیل از راه‌های روستایی
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • آبگیری یک کانون مهم گرد و غبار بر اثر بارندگی‌های اخیر | آب به جازموریان رسید
  • مدیریت اجتماعی پسماند در ۱۵ شهر و روستای چهارمحال وبختیاری
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند