Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیداحمد میرعمادی شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: سیل اخیر در لرستان به بسیاری از شهرها به‌ویژه شهرستان پلدختر و معمولان خسارات سنگینی وارد کرد، به‌طوری‌که سیل در ظرف مدت ۴۸ ساعت تمام زندگی مردم را با خود برد و خانه‌ها، لوازم منزل، محصولات، تجهیزات کشاورزی و همه آن‌چه که مردم داشتند را ویران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمت خالصانه روحانیت در امدادرسانی به سیل‌زدگان

وی، افزود: سیلاب زمین‌های کشاورزی را تبدیل به گل‌ولای کرد و هم‌اکنون قابل کشت نیست و خسارات مادی و صدمات روحی و روانی فراوانی به مردم استان لرستان وارد شده‌است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، عنوان کرد: آن‌چه در این حادثه سیل بسیار چشمگیر بوده حضور طلاب جوان جهادی در امدادرسانی به آسیب‌دیدگان سیل بود، به‌طوری‌که طلاب همراه با نیروهای جهادی با بیل و تجهیزات امدادی گل‌ولای را از منازل مردم پاک‌سازی کرده و امید و لبخند را بر چهره سیل‌زدگان آشکار کردند.

۳۸۰۰ نفر از طلاب و روحانیون در قالب نیروهای امدادی و تبلیغی به سیل زدگان خدمت‌رسانی کردند. آیت الله میرعمادی، بیان کرد: حضور روحانیت در نقاط مختلف سیل‌زده به‌ویژه در پلدختر و معمولان بسیار پررنگ بوده و خدمات خالصانه خوبی ارائه کردند، آن‌ها جلوه‌هایی از همراهی روحانیت با مردم را به نمایش گذاشتند و قریب‌به‌اتفاق مردم اظهار رضایت دارند و این تبلیغ عملی تأثیر فوق‌العاده‌ای در مردم داشته‌است.

وی، گفت: تاکنون ۳۸۰۰ نفر از طلاب و روحانیون در قالب نیروهای امدادی و تبلیغی به سیل زدگان خدمت‌رسانی کرده‌اند و این خدمات بیش‌تر به‌صورت گروه‌های امدادی بوده، تعدادی هم در اقامه نماز جماعت در محل اسکان اضطراری در بیان مسائل شرعی و سرکشی از خانواده‌های آسیب دیده فعالیت کردند.

ایجاد شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی

نماینده ولی‌فقیه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، خاطرنشان کرد: در این مدت شخصیت‌های بزرگی از حوزه‌های علمیه و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری از مناطق مختلف سیل‌زده بازدید کردند و کمک‌هایی داشته‌اند، حضرت آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه کشور، حجت الاسلام علی اکبری رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، حجت الاسلام مروی تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام سعیدی تولیت آستان حضرت معصومه (سلام الله علیها) حجت الاسلام معزی نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر، حجت الاسلام قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، برخی از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها و تعدادی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری از مناطق سیل زده بازدید و اظهار همدردی کردند.

شخصیت‌های بزرگی از حوزه‌های علمیه و نهادهای زیر نظر مقام معظم رهبری از مناطق مختلف سیل‌زده بازدید کردند
آیت الله میرعمادی، اظهار داشت: رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره)، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کمک‌های خوبی را متعهد شده که در حال انجام است و جای تقدیر دارد، هم‌چنین تعداد زیادی از طلاب خواهر در امر بسته‌بندی کمک‌ها، طبخ و آماده‌سازی غذا، مشغول امدادرسانی بوده‌اند.

وی از تشکیل شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی نهادهای حوزوی استان خبر داد و افزود: این شورا متشکل از مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، مدیر حوزه‌های علمیه برادران و مدیر حوزه‌های علمیه خواهران، شورای هماهنگی، بسیج طلاب، مسئولان دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در هلال‌احمر، سپاه، دانشگاه‌ها و دفتر شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه است و همه فعالیت‌ها اعم از امدادی، تبلیغی و فرهنگی با هماهنگی این شورا انجام می‌شود که در ارائه کار فرهنگی، تبلیغی و امدادی منظم و منسجم تأثیرگذار بوده‌است.

کد خبر 4589885

منبع: مهر

کلیدواژه: نماینده ولی فقیه در لرستان سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد

در جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور ، مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در تاریخ  1403/2/8  با حضور اعضای شورای عالی و مدعوین در محل وزارت کشور، تشکیل و ضمن بحث و بررسی پیرامون موضوعات مطروحه برگزار شد.

در این جلسه پیرو درخواست اتحادیه سازمان­‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری، و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین‌نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان پس از گفتگو و بررسی به شرح ذیل تصمیم گیری شد:

الف) مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی:

پیرو تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره‌برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

الف-2) خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات یکصد و دهم و یکصد هشتاد و یکم و یکصد و نود و یکم را درخصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه‌های ذیل سازمان شهرداری­‌ها و دهیاری‌­های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌شود، توسط این شورای عالی تعیین شود. ضمناً اعضای شورای عالی بر ضرورت ارائه کلیه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت 10سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

توضیحات چمران در رابطه با ورود واگن‌های برقی به پایتخت

ب) علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش آموزی:

بر اساس مواد 8 و 38 آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان، ضوابط و علایم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش آموزان مطابق بند دوم از مصوبه جلسه یکصد و چهل و ششم شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور، عیناً معتبر و ملاک عمل خواهد بود.

پیرو پیشنهادات دفتر ارزیابی‌های اقتصادی و مدیریت بهره‌وری حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی، درخصوص هماهنگ سازی فرآیندی هرچه بیشتر بین مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک با مطالعات جامع شهرسازی براساس مباحث مطروحه مراتب ذیل مورد تصویب اعضای شورای عالی قرار گرفت:

با عنایت به وجود برخی پیچیدگی‌های فنی ـ فرآیندی در نحوه برقرای این هماهنگی جهت تحقق همزمانی انجام این دو نوع مطالعات، مقرر شد کمیته مشترکی با حضور نمایندگان شورای عالی معماری و شهرسازی، شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، نسبت به بررسی و ارائه راهکاری عملیاتی که بتواند ضمن توجه جدی به ملاحظات ترافیکی شهری در تصمیمات کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی و معماری، زمینه انجام همزمان مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک شهری با مطالعات جامع شهرسازی را بصورت فرآیندی تدوین و جهت پیاده‌سازی پیشنهاد نماید.

با عنایت به تصمیمات متخذه در راستای تکمیل هرچه سریعتر پروژه مونوریل قم، پس از ارائه گزارشی از وضعیت فعلی پیشرفت این پروژه و مروری بر مصوبات قبل شورای عالی ترافیک درخصوص شبکه ریلی شهر قم، مواردی درخصوص اقدامات مدیریت شهری قم در راستای تسریع در فعالسازی پروژه و همچنین زمینه‌سازی لازم در تأمین واگن‌ها و مجوزهای مربوطه از طرف سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و سازمان برنامه و بودجه مورد تأکید قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • ضرورت ارتباط با حوزه و ادامه تحصیل روحانیون شاغل در ارگان‌های دولتی