Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی ساعد، قاری یبن‌المللی قرآن در گفت‌و‌گو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: چند سالی است که مقام معظم رهبری به دلیل وضعیت نابسامان اقتصاد کشور، شعار سال را با محتوای تولید و اقتصاد مطرح می‌فرمایند.
وی با بیان اینکه اهالی و فعالان قرآن نیز می‌توانند همچون ارگان‌های دیگر در راستای تحقق شعار سال وارد کار شوند، افزود: قرآنیان می‌توانند پژوهش‌ها و فعالیت‌های علمی خود را حول محور شعار سال پیش برده و آن را به مرحله اجرا برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساعد ادامه داد: در این راستا پژوهشگران قرآنی می‌توانند آیات مرتبط با مسائل اقتصادی و معیشتی مردم را از قرآن و روایات و احادیث مرتبط را از متون دینی استخراج کرده و به منصه ظهور و عمل برسانند.
این قاری بین‌المللی قرآن ادامه داد: پژوهشگران قرآنی مصادیق عمل به آیات مستخرج از قرآن و عدم استفاده از آیات و آموزه‌های قرآنی مرتبط را آسیب‌شناسی کرده و به صورت فراگیر عنوان کنند.
وی با اشاره به اینکه درآمد و کسب روزی حلال در سطح کشور حقیقتا کم رنگ شده است ادامه داد: روحانیت، مراجع عظام تقلید و کارشناسان دینی بسیاری در ربوی بودن بانک‌های کشور صحبت‌های بسیار کرد‌ه‌اند اما این مهم تنها در حد یک بیانیه باقی مانده و و هیچ گاه به مرحله عمل نرسیده است.
ساعد با اشاره به اینکه قرآن کتاب سعادت زندگی انسان است عنوان کرد: مسئولین در راس و مردم به تبع آنان همه باید دست به دست هم داده و به دنبال تطبیق مسائل معیشتی و اقتصادی خود بر مبنای آیات و آموزه‌های دینی و قرآنی باشند، بی شک با تحقق این مهم تولید نیز رونق خواهد گرفت.
این مدرس قرآن ابراز کرد: داشتن اقتصادی با رنگ و بوی دینی، نیازمند کار پژوهشی دقیق و هم جانبه‌ای است لذا در این راستا پس از انجام فعالیت‌های پژوهشی، این مهم باید به صورت دستور العمل و ابلاغیه به همه سازمان‌ها و ارگانهای ذی ربط اعلام شده تا بر اساس آن حرکت نمایند.

رونق تولید در کشور موجب افزایش ذخایر ارزی می‌شود
وی با بیان اینکه تغییرات باید همواره از درون سازمان‌ها و دستگاه‌های دولتی آغاز شود گفت: اگر به دنبال پایه‌گذاری و اجرای آموزه و سنتی نیک در جامعه هستیم باید ابتدا مسئولین نهاد‌های دولتی خود عامل به آن مهم باشند.
ساعد با اشاره به اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی با منع استفاده و خرید از کالاهای خارجی تحقق می‌یابد، ادامه داد: مردم خواه یا ناخواه در استفاده و خرید کالا، هرآنچه در بازار موجود باشد خریداری می‌کنند در این بین دولتمردان و نهادهای مرتبط باید بازار را از کالا‌های خارجی خالی کرده و فرصت را به تولید کنندگان داخل جهت ارائه محصولات خود بدهند.
وی گفت: مادامی که اشیاء کم ارزشی همچون سوزن ته گرد و اجناسی از این قبیل از خارج از کشور وارد شده و موجب خروج ارز از کشور شود چگونه می‌توان انتظار داشت که اقتصاد و تولیدات کشور رونق بگیرد لذا تا زمانی که دوگانگی فعالیتی در کشور وجود داشته و توجهی به منویات رهبری معظم نشود نمی‌توان انتظار داشت که شعار سال تحقق یافته و کشور به استقلال تمام و کمال دست یابد.
این قاری قرآن عنوان کرد: رونق تولید در کشور موجب افزایش ذخایر ارزی و عدم خروج آن از کشور، نشاط اجتماعی، ثبات اقتصادی کشور، کاهش آسیب‌های اجتماعی، ثبات وامنیت شغلی و درآمد زایی در کشور خواهد شد و عدم رونق تولید نیز تضعیف اقتصاد کشور را به دنبال داشته و نتیجه آن رو آوری برخی مردم به کول بری به دلیل عدم ثبات شغلی و وضعیت بد اقتصادی است.
ساعد اشاره ای به سخنان اخیر دولت آمریکا مبنی بر تروریستی عنوان نمودن سپاه پاسداران داشت و گفت: آمریکا به معنای واقعی احمق است چرا که همزمان با شب میلاد امام حسین(ع) بزرگ پاسدار اسلام، سپاه پاسداران را تروریستی خطاب می‌کند.

عصبانیت آمریکا از سپاه نشان از فعالیت پیش برنده و انقلابی این مجموعه دارد
این فعال قرآنی ضمن قدردانی از ترامپ برای انجام چنین اقدام مضحکانه و احمقانه‌ای، اظهار کرد: دولت آمریکا با تروریستی نامیدن سپاه پاسداران تنها موجب افزایش و معرفی هر چه بیشتر اقتدار، ابهت و عزت این تشکیلات نمونه به جهانیان شد.
وی افزود: طبق سخن امام خمینی(ره) که فرموده‌اند «هرگاه آمریکا و کشور‌های مستکبر از شما تعریف کردند بدانید مسیر را اشتباه می‌روید و هرگاه از شما عصبانی شدند بدانید که کار شما درست است» عصبانیت کنونی آمریکا از سپاه نشان از فعالیت صحیح وپیش برنده و انقلابی این مجموعه دارد.
ساعد با بیان اینکه سپاه پاسداران اسلامی همواره از ابتدای انقلاب همپای رهبر و ولی خود در جهت اعتلاء و گسترش این نظام و انقلاب حرکت کرده است ادامه داد: سپاه همواره در جنگ نظامی، مسائل امنیتی، معیشتی و کمک به مردم آسیب دیده در بلایای طبیعی پیش قراول بوده است.
این چهره قرآنی گفت: حال عصابنیت دولت‌های تروریستی و مستکبر به این دلیل است که سپاه پاسداران را به عنوان یک مانع اساسی و اصلی در برابر اهداف شوم خود می‌بینند.
وی عنوان کرد: نامگذاری سپاه پاسداران به عنوان یک نهاد تروریستی حاکی از آن است که این مجموعه نظامی توانسته ترس و وحشتی در قلب دشمنان این مرز و نظام بیندازد که این باعث افتخار این مجموعه است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا همدان رونق تولید شعار سال سپاه تروریست امریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۱۶۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، مدیر برنامه ملی آبادیران، طی سخنانی در نشست عقد توافق نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و سامانه‌های تامین‌مالی جمعی اظهار داشت: سامانه تأمین مالی جمعی آبادیران، متصل به سامانه‌های تأمین مالی جمعی شرکت‌های دانش بنیان است و زمینه را برای به‌کارگیری توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان در حل مسائل مناطق محروم و همچنین تحقق شعار سال که همان جلب مشارکت مردم در حل مسائل کشور است، تسهیل می‌کند.

دبیرخانه برنامه ملی آباد ایران در راستای اقدامات خود برای ترویج فرهنگ وقف فناورانه و افزایش مشارکت مردمی در رونق اقتصاد دانش بنیان و همچنین در راستای هم‌افزایی با نهادهای متولی آبادانی و پیشرفت کشور و استفاده از ظرفیت سامانه‌های تأمین مالی جمعی خیریه بخش خصوصی، اقدام به عقد توافق‌نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره) و سه شرکت دانش بنیان و فناور فعال در این زمینه کرده است.

مراسم اعطای این توافق‌نامه‌ها ۱۶ اردیبهشت ماه با حضور حبیب الله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره)، حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، عبدالمجید مرشدی، مدیرکل دفتر تأمین مالی و توسعه سرمایه گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری و همچنین سه شرکت قاصدک سامانه، مجمع ترنم صبح سپید عام‌المنفعه و بنیاد جهادی مهرالرضا (ع) عام‌المنفعه در محل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در امر مردمی سازی در نشست عقد توافق‌نامه با کمیته امداد امام خمینی و سامانه‌های تأمین مالی جمعی طی سخنانی گفت: رویکردی که از ابتدای دولت سیزدهم در دستور کار معاونت علمی قرار گرفت، مساله «نوآوری فراگیر» بود و هدف از این رویکرد انتقال توانمندی‌های زیست بوم فناوری از طرق مختلف به جامعه است.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۹۲ که قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان کلید خورد تا به امروز جهش قابل توجهی را در رشد شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق پیش رو داشته‌ایم. از ۵۵ شرکت دانش بنیان به ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان رسیده‌ایم و پس از شش سال حمایت از شرکت‌های خلاق امروز شاهد فعالیت بیش از دو هزار شرکت خلاق هستیم و چیزی حدود ۱۲ هزار شرکت فناور در کشور مشغول فعالیت هستند که البته به همه این‌ها می‌توان توانمندی نخبگان را هم اضافه کرد.

به گفته او، برنامه ملی آبادیران، اساساً با یک چنین دغدغه‌ای (بهره گیری از توانمندی‌های زیست بوم علم و فناوری برای محرومیت زدایی) کلید خورد و در این راستا سامانه تأمین مالی جمعی آبادیران سال گذشته ایجاد و امسال با رویکرد جامع‌تری وارد میدان شده است و طی آن می‌کوشیم تا عرصه را برای جمع آوری کمک‌های مردمی در بستری مجازی و آنلاین فراهم کنیم و نهادهای متولی آبادانی و پیشرفت، گروه‌های جهادی و مردمی هم می‌توانند در این سامانه تعریف پروژه کنند و معاونت علمی به این پروژه‌ها اعتبار بخشی کرده و بستر لازم جهت کمک دانش بنیان‌ها به رفع نیازمندی‌های مناطق کمتر برخوردار را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: در توافق‌نامه ای که امروز با کمیته امداد امام خمینی (ره) امضا کردیم، مقرر شد تا این نهاد در کنار معاونت علمی، از آن دست طرح‌هایی که در راستای ماموریت‌هایش قرار می‌گیرد، حمایت کند.

شکری در خصوص قابلیت‌های این سامانه تأمین مالی گفت: این سامانه، متصل به سامانه‌های تأمین مالی جمعی شرکت‌های دانش بنیان است و زمینه را برای به‌کارگیری توانمندی‌های دانش بنیان به حل مسائل اقشار کمتر برخوردار و مناطق محروم و همچنین تحقق شعار سال که همان جلب مشارکت مردم در حل مسائل کشور است، تسهیل می‌کند.

در ادامه، مرشدی، مدیر کل دفتر تأمین مالی معاونت علمی گفت: اکنون پس از دو دهه از عمر زیست بوم فناوری و نوآوری وقت آن رسیده است تا ما حصل این دو دهه تلاش، خود را در عرصه اقتصاد و تولید ناخالص ملی بنمایاند.

به گفته او، سکوهای تأمین مالی از جمله اقداماتی است که می‌تواند زمینه این اثرگذاری را تسهیل کند.

وی ادامه داد: از رهگذر اقداماتی که در برنامه ملی آبادیران رقم خورد، فرهنگ‌سازی خوبی در حال انجام است و می‌تواند به مثابه الگو و مدلی در دیگر عرصه تسری یابد و طرح‌ها وارد بحث‌های پلتفرمی شود و مردم بتوانند در حل مسائل کلان کشور مشارکت کنند.

آسوده، معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام خمینی هم طی سخنانی بر جایگاه زیست بوم علم و فناوری در حل مسائل کلان کشور تاکید کرد و با ارجاع به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی در یکی، دو سال گذشته بر دانش بنیان کردن کسب و کارها تاکید بسیار داشته و شاهد این امر، محوریت شعار سال در سال‌های گذشته است.

وی، ایجاد ارزش، مشارکت مردم و دانش بنیان شدن اقتصاد را سه ضلع اساسی توافق‌نامه تأمین مالی دانست و افزود: محصول این توافق‌نامه بی شک آبادی ایران و کاهش فقر و نابرابری‌ها است.

آسوده در پایان به دو رویکرد کمیته امداد امام خمینی در عملیاتی کردن این توافق‌نامه اشاره کرد و گفت: پای کار آوردن مشارکت مردم و ترویج فرهنگ زکات مساله ما است که می‌کوشیم تا با همت مردم و پشتیبانی معاونت علمی این مهم را به انجام برسانیم.

توافق با سامانه‌های تأمین مالی جمعی محدود به این سه شرکت نبوده و سامانه‌هایی که تمایل به همکاری با سامانه تأمین مالی جمعی آبادیران دارند می‌توانند با دبیرخانه برنامه ملی آبادیران تعامل کنند.

کد خبر 6097968

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • سند تحقق شعار سال استان یزد تدوین می‌شود
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • برگزاری نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون مقاومت خواهر و برادر
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • کارگران در تحقق شعار سال نقش غیر قابل انکار دارند