Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-02@07:49:42 GMT

تشریح اقدامات سپاه در سیل اخیر/ خدمت رسانی ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۰۲۶۳

به گزارش خبرگزاری بسیج، با گذشت نزدیک به یک ماه از شروع بارندگی‌های شدید در کشور که منجر به جاری شدن سیل در برخی استان‌ها به ویژه گلستان، مازندران، لرستان و خوزستان و بروز خساراتی به هموطنان در این استان‌ها گردید؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه در گفتگویی به تشریح اقدامات و فعالیت‌های سپاه و بسیج در فرآیند امداد و کمک رسانی به هموطنان سیل زده پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار شریف کاهش تلفات انسانی، کمک و مساعدت به مردم سیل زده، ارائه خدمات اولیه مانند تغذیه، بهداشت، اسکان و ترابری و نیز مدیریت متمرکز برای جلوگیری از افزایش خطر سیل را سرلوحه اقدامات سپاه در امداد رسانی به سیل زدگان برشمرد و تصریح کرد: در جریان سیل اخیر سپاه‌های استانی درگیر در سیل و سپاه‌های استانی معین، نیروهای زمینی، دریایی، هوافضا و بسیج، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و معاونت‌های پشتیبانی مانند لجستیک، بهداری و نیروی انسانی سپاه به طور مداوم، مشغول امدادرسانی و کمک به هموطنان در استان‌های سیل‌زده می‌باشند.

وی افزود: حضور فرمانده کل سپاه، نماینده ولی فقیه در سپاه، جانشین فرمانده کل، فرماندهان نیروها و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) و نیز مسئولین معاونت‌های پشتیبانی و ستادی در مناطق سیل زده و تقسیم کار برای ارائه خدمات بهتر و مدیریت جهادی و انقلابی در صحنه از نخستین ساعات وقوع سیل در حال انجام است و حضور میدانی فرماندهان نقش تعیین کننده‌ای در مدیریت بحران و کاهش آلام مردم عزیز در مناطق سیل زده داشته است.

سردار شریف در ادامه با اشاره به اقدامات برجسته رده‌ها و نیروهای سپاه در جریان سیل اخیر، جمع آوری کمک‌های مردمی، فراهم کردن امکانات ترابری و ارسال و توزیع کمک‌ها با هماهنگی سازمان‌های مسئول در منطقه را از جمله اقدامات سپاه‌های استانی درگیر در سیل و سپاه‌های استانی که به عنوان معین برای هر یک از استان‌های سیل زده مأموریت داشتند برشمرد و افزود: اعزام پاسداران، بسیجیان و گروه‌های جهادی به منظور ارائه خدمات میدانی و همکاری با ستادهای بحران استان‌ها، برقراری امنیت و نیز کمک رسانی به مردم در اسکان، تغذیه و پاکسازی منازل، معابر و محله‌ای کسب آنان از دیگر اقداماتی است که طی یک ماهه اخیر در مناطق سیل زده صورت پذیرفته و همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اقدامات نیروی زمینی سپاه در یاری رساندن به سیل‌زدگان اظهار کرد: فرمانده نیروی زمینی سپاه و معاون هماهنگ کننده این نیرو از نخستین روزهای وقوع سیل در مناطق سیل زده حضور دارند؛ همچنین نیروی زمینی سپاه با استقرار ۳ بیمارستان صحرایی در مناطق سیل زده به ارائه خدمات تخصصی امدادی و درمانی به هموطنان سیل زده می‌پردازد.

سخنگو سپاه افزود: بکارگیری واحدهای مهندسی نیروی زمینی سپاه برای ایجاد و ترمیم سیل بندها، حفر کانال، ساخت پل و …، بازگشایی مسیرهای اصلی ارتباطی مانند جاده دسترسی معمولان و ساخت پل‌های ۱۹ گانه در استان گلستان، بکارگیری ۵۶۳ دستگاه ماشین آلات مهندسی و نیز به کار گیری بالگردهای هوانیروز به منظور جابجایی و اقدامات ترابری مورد نیاز در طی روزهای اخیر توسط یگان‌های نیروی زمینی سپاه صورت گرفته است.

سردار شریف در ادامه خاطرنشان کرد: قرارگاه کربلای نیروی زمینی سپاه در خوزستان تاکنون بیش از ۴ هزار متر ترمیم و احداث سیل بند را به انجام رسانده است؛ تأمین بیش از ۲۰۰ هزار لیتر آب شرب سیل زدگان و اعزام و استقرار بیمارستان صحرایی حضرت فاطمه زهرا (س) از استان کرمان به خوزستان از دیگر اقدامات این نیرو در مناطق سیل زده می‌باشد.

سخنگوی سپاه در ادامه راه اندازی قرارگاه پشتیبانی و امداد رسانی آبی در مناطق سیل زده را از اقدامات برجسته نیروی دریایی سپاه در یاری رساندن به سیل زدگان برشمرد و تصریح کرد: این نیرو با به کار گیری بیش از ۲۷۰ فروند شناور سبک اقدام به نقل و انتقال و جابجایی مردم کرده است؛ همچنین به منظور تردد در کانال‌ها و مسیرهای کم عمق مناطق سیل زده ۷۰ فروند قایق جیمینی به این نقاط ارسال شده است.

وی افزود: انجام اقدامات ترابری سنگین تجهیزات در مسیرهای دریایی، بکارگیری بیش از ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات راهسازی اعم از بولدوزر، جرثقیل، بیل مکانیکی، کامیونت و کشنده و نیز استقرار بیمارستان تخصصی نیروی دریایی سپاه با تجهیزات و امکانات کامل در منطقه هویزه، از جمله اقدامات این نیرو در جریان سیل اخیر است.

سردار شریف استقرار دو فروند بالگرد به منظور امدادرسانی و انتقال بسته‌های حمایتی به مناطق فاقد مسیر تردد زمینی را از دیگر اقدامات نیروی دریایی سپاه در سیل اخیر برشمرد و اظهار کرد: ۴۰۰ نیروی متخصص شناوری، غواص، مکانیک دریایی، آماد، پزشکی و امداد و نجات نیز در مناطق سیل زده به ویژه در خوزستان حضور داشته و به ایفای نقش در کمک رسانی به هموطنان سیل زده می‌پردازند.

سخنگوی سپاه بکارگیری پهپاد های نیروی هوافضای سپاه به منظور رصد و شناسایی مسیرهای سیل و تجمع آب در مناطق خطر آفرین و ارائه اطلاعات به صورت دقیق و ۲۴ ساعته به واحدهای مهندسی و ستادهای بحران استان‌ها برای اولین بار در جریان سیل اخیر را تجربه‌ای بسیار موفق و راهگشا توصیف و تصریح کرد: ۴ فروند بالگرد نیروی هوافضای سپاه نیز با انجام ۱۲۰ سورتی پرواز، امدادرسانی و جابجایی سیل زدگان و لوازم و تجهیزات را به انجام رسانده و هواپیماهای فوق سنگین ایلوشین سپاه حداقل در ۸ نوبت، بیش از ۲۰۰ تن کالاهای موردنیاز سیل‌زدگان را به استان خوزستان منتقل کرده اند.

وی افزود: واحدهای مهندسی نیروی هوافضای سپاه نیز در کمک به ترمیم پل‌ها فعال بوده و ساخت یک پل ارتباطی حیاتی در استان ایلام با تلاش و مجاهدت آنان در کمترین زمان ممکن صورت پذیرفته است.

سردار شریف با اشاره به حضور گسترده و فعال بسیجیان و گروه‌های جهادی از نخستین ساعات وقوع سیل در امداد رسانی به هموطنان، اظهار کرد: پس از وقوع سیل در استان‌های گلستان، مازندران، لرستان و خوزستان، بسیجیان این استان‌ها به سرعت سازماندهی و به مناطق مورد نیاز اعزام شدند؛ همچنین سازمان بسیج مستضعفین ساماندهی و اعزام گروه‌های جهادی توانمند و متخصص به تناسب نیاز منطقه را در کمترین زمان ممکن صورت داد؛ جمع آوری کمک‌های مردمی و نیازهای ضروری، ارائه خدمات امدادی و پزشکی و کمک به بازگشت شرایط زندگی سیل زدگان به وضع عادی با مرمت و بازسازی منازل سیل زدگان از جمله اقدامات بسیج در مناطق سیل زده می‌باشد.

وی تصریح کرد: در پی پیام سرلشکر حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه مبنی بر حضور فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس و همراهی ستادهای بازسازی عتبات عالیات و اربعین کشور برای کمک‌رسانی به مناطق سیل زده، موکب های اربعین حسینی از سراسر کشور برای خدمت رسانی به مردم سیل زده استان‌های لرستان، خوزستان و سایر نقاط آسیب دیده از سیل‌های اخیر اعزام و تاکنون بیش از ۱۲۰ موکب در مناطق سیل زده راه‌اندازی شده است و به ارائه خدمات از قبیل پخت و توزیع غذای گرم در میان سیل زدگان می‌پردازند.

سخنگوی سپاه با اشاره به اقدامات گسترده و راهگشای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) در یاری رساندن به سیل زدگان اظهار کرد: قرارگاه سازندگی سپاه با بهره‌گیری از توان، تجربه و تخصص بالا در خصوص اقدامات مهندسی و با بکارگیری تجهیزات و ماشین آلات سنگین، از همان ساعت‌های اولیه وقوع سیل در مناطق بحران حضور یافته و با ایجاد مسیرهای انحرافی، بازگشایی راه‌ها، احداث و ترمیم پل‌ها با بیش از ۴۰۰ دستگاه ماشین آلات مهندسی و بیش از ۸۰۰ نفر نیروی انسانی برای برقراری ارتباط راه‌های روستایی و مناطق صعب العبور اقدام کرده است.

سردار شریف در پایان تاکید کرد: اقدامات و فعالیت‌های سپاه برای امدادرسانی در جریان سیل که از ۲۸ اسفند ماه سال گذشته در منطقه گلستان و مازندران آغاز شد، کماکان ادامه داشته و تمرکز آن در روزهای اخیر در لرستان و خوزستان بوده است و خدمت رسانی پاسداران و بسیجیان تا رفع الام و مشکلات هموطنان عزیز در این استان‌ها و بازگشت وضعیت به شرایط عادی همچنان تداوم خواهد داشت.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۰۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند، گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک، آلودگی هوا و ... است.

علی نیک با اشاره به اینکه آموزش رانندگان اتوبوس‌رانی به‌صورت اجباری دنبال می‌شود، اظهار کرد: روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوس‌رانی جابجا می‌شوند.

وی با بیان اینکه تلاش داریم متوسط تعداد جابجایی مسافر را افزایش دهیم، ابراز کرد: هدف ما این است که حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه ۴۰۰ متر باشد و تلاش داریم هرچه سریع‌تر این هدف را محقق کنیم.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه احداث ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق در حال انجام است، مطرح کرد: تمام تلاش‌ها بر این است که مردم استقبال بیشتری از حمل‌ونقل عمومی داشته باشند.

نیک خاطرنشان کرد: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم با ۶ دستگاه اتوبوس داریم که ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه‌ دارند و خودروهای برقی نیز در سه مسیر اطراف حرم به‌صورت رایگان ارائه خدمت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سیستم مدیریت شهری به دنبال خدمت به مردم است، مطرح کرد: سال گذشته سازمان اتوبوس‌رانی ۱۸۵ میلیارد تومان بودجه داشت که بیش از ۹۰ درصد اعتبارات در بخش درآمدها و هزینه‌ها محقق شده است.

مدیرعامل سازمان اتوبوس‌رانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای سال جاری نیز ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده است، عنوان کرد: به همکاران سیستم اتوبوس‌رانی قم نمره قبولی می‌دهیم چراکه هر شب پس از پایان سرویس اتوبوس‌رانی نظافت و تأمین سوخت اتوبوس انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش داریم با تکنولوژی پیش برویم تا خدمات مناسبی به مردم ارائه کنیم، خاطرنشان کرد: دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها نصب‌شده تا بهترین خدمات ارائه شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، نیک در پایان یادآور شد: در سال گذشته سامانه پیامکی نیز راه‌اندازی کردیم که مردم به راننده، خودرو و نظافت  نمره دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۰۰ عنوان ویژه برنامه درهفته بسیج سازندگی در گیلان
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوس‌رانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • امیر بختیاری: تقلیل اقدامات ارتش در سال ابتدایی جنگ بی‌انصافی است/ در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت/ از سال دوم جنگ وحدت فرماندهی بین ارتش و سپاه از بین رفت