Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@20:51:57 GMT

آسانژ حدود ۷ میلیون دلار خرج روی دست اکوادور گذاشت

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۰۵۴۶

آسانژ حدود ۷ میلیون دلار خرج روی دست اکوادور گذاشت

دولت اکوادور سالانه یک میلیون دلار بابت میزبانی از موسس سایت افشاگر ویکی‌لیکس در سفارتخانه کشورش در لندن هزینه می‌کرده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه نیویورک پست، اکوادور در مجموع برای تامین هزینه‌های جولیان آسانژ، موسس ویکی‌لیکس که پنج‌شنبه پس از هفت سال بازداشت شد، ۶.۵ میلیون دلار پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسانژ از اوت ۲۰۱۲ در سفارت اکوادور در لندن پناه گرفته بود. براساس گزارش‌ها، آسانژ ۴۷ ساله رفتاری توهین‌آمیز در قبال کارکنان این سفارتخانه داشته است. براساس گزارش دیلی‌میل، قسمت اعظم ۶.۵ میلیون دلار صرف امور امنیتی شده است و مابقی آن برای هزینه‌های درمانی، غذا و شست و شوی لباس‌های آسانژ هزینه شد.

این افشاگر تیمی از وکلای آمریکایی و انگلیسی استخدام کرده است تا مانع استرداد او به آمریکا و مواجهه با اتهامات هک شوند. دولت سوئد هم تلاش دارد تا دوباره اتهامات وارده آسانژ درباره تجاوز را که ملغی شده بود، به جریان بیندازد. انتظار می‌رود بیشتر صورت حساب وکلا از طرف ویکی‌لیکس پرداخت شود.

دولت اکوادور با لغو پناهندگی سیاسی آسانژ به بازداشت این چهره جنجالی از سوی پلیس متروپولیتن لندن کمک کرد. به گفته آنها، لنین مورنو، رئیس‌جمهوری اکوادور از دسامبر گذشته هزینه‌های او را پرداخت می‌کرده است.

در همین حال روزنامه دیلی‌میل در گزارشی این سوال را مطرح کرد که آیا اخراج آسانژ در سفارت اکوادور ارتباطی به افشای تصویر یک خرچنگ داشته است یا خیر. براساس این گزارش، تصاویری از رئیس‌جمهوری اکوادور در حال خوردن شاه میگو در تختخواب هتلی، آن هم در شرایطی که شهروندان کشورش از ریاضت اقتصادی رنج می‌کشند، منتشر شده است.

رئیس‌جمهوری اکوادور آسانژ را مسبب این رسوایی دانست اما ویکی‌لیکس تکذیب کرد. ماه فوریه هم بیش از ۲۰۰ پیام خصوصی و ایمیل مورنو و همسرش و همچنین تصاویری از تعطیلات تجملی خانوادگی به اروپا در سایت آی‌ان‌ای‌پیپرز فاش شده بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!

به گزارش جام جم آنلاین، مهدی کرباسیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بنا بر اعلام برخی مشاوران املاک با پدیده‌ای جدید در بازار مسکن مواجه شده‌ایم. شایعه شده برخی فروشندگان آپارتمان از خریداران تقاضای دلار، ارز دیجیتال، طلا و غیره می‌کنند. به نظر من یکی از دلایل این موضوع ایجاد سامانه خودنویس است که باعث حذف واسطه شده است. به هر حال زمانی که واسطه، معامله را مدیریت می‌کند مبادلات مالی نیز مدیریت می‌شود اما وقتی خریدار و فروشنده از طریق سامانه خودنویس اقدام به معامله می‌کنند نظارتی وجود ندارد.

وی افزود: بازار خرید و فروش مسکن در رکود به سر می‌برد اما مراجعات مقداری نسبت به فروردین بهتر شده است؛ مراجعاتی که منتج به معامله نمی‌شود و اغلب برای اطلاع از وضعیت اجاره صورت می‌گیرد. هر سال همین‌طور است، معمولا در اردیبهشت و خرداد که تغییرات اقتصادی خود را تا حدودی نشان می‌دهد متقاضیان برای پرس‌وجو  می‌آیند. نقل و انتقالات بازار اجاره هم در اردیبهشت و خرداد افزایش می‌یابد.

کرباسیان بیان کرد: قیمت‌های پیشنهادی آپارتمان در تهران نسبت به اسفند حدود ۱۰ درصد تغییر کرده اما به دلیل نبود مشتری، این نرخ‌ها هنوز به قطعیت نرسیده است. یکی از دلایل این کسادی، نوسانات بازار ارز است. کاهش قیمت دلار از محدوده ۶۹ هزار تومان به حدود ۶۱ هزار تومان بازار ملک را به نوعی کساد کرد؛ زیرا معتقدم بازار مسکن، دلاریزه شده و بالا و پایین رفتن قیمت دلار باعث می شود مردم برای خرید و فروش دست نگه دارند.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به تاثیر سامانه خودنویس بر کم‌رونق شدن معاملات مسکن گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی دائما روی تبلیغات این سامانه مانور می‌دهند و به مردم می گویند بیایید قرارداد خود را مجانی ثبت کنید. در واقع رسما به حذف دفاتر مشاور املاک ورود کرده‌اند و اشتغال جامعه در حال سرکوب شدن است. در هر بازاری، اقتصاد را واسطه می‌چرخاند. جهش تولید نیاز به مشتری دارد. این مشتری از طریق واسطه‌ها می‌آید. موضوع واسطه برای بازار مسکن به عنوان یک بازار پیشرو در اقتصاد، اهمیت مضاعف دارد.

وی اظهار کرد: با ایجاد سامانه خودنویس، اکثر مشاوران املاک به سمت ابطال جواز رفته‌اند. این مساله تبعات منفی برای بازار مسکن و اشتغال کشور دارد. با توجه به پیشران بودن بخش مسکن نیز تبعات منفی برای اقتصاد کلان خواهد داشت که در آینده خود را نشان می‌دهد.

کرباسیان خاطرنشان کرد: برخی افراد می‌گویند دلالان ملک عامل گرانی مسکن هستند. سوال بنده این است آیا افزایش هزینه ساخت نیز به خاطر عملکرد مشاوران املاک است؟ حدود سه سال قبل هزینه ساخت هر متر مربع نهضت ملی مسکن را ۲.۵ میلیون تومان اعلام کردند. در حال حاضر به گفته مسئولان این رقم به ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان رسیده است.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک تهران، نوسانات قیمت مصالح ساختمانی را در قیمت مسکن موثر دانست و گفت: وقتی قیمت مصالح ساختمانی، هزینه صدور پروانه، نظام مهندسی و دستمزد کارگر، حمل و نقل و غیره تغییر می‌کند نباید انتظار داشته باشیم قیمت مسکن تغییر نکند. حتی ممکن است در تابستان با نوساناتی در بازار مسکن مواجه شویم.

وی در خصوص پیش‌بینی بازار مسکن در ماههای پیش رو گفت: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

دیگر خبرها

  • همکاری ژاپن در بخش انرژی و آب افغانستان
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • جهت چرخش آب در اکوادور خط میانی کره شمالی و جنوبی (فیلم)
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد