Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@15:18:03 GMT

آخرین وضعیت سند آمایش آموزش عالی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۱۷۶

معاون ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور آخرین وضعیت اجرای سند آمایش توسط وزارت علوم را اعلام کرد و گفت: دانشگاه علمی کاربردی در مسیر ادغام قرار گرفته است.

به گزارش مهر، حمید امیدوار درباره آخرین وضعیت ارائه گزارش سند آمایش آموزش عالی به ستاد نقشه جامع علمی کشور گفت: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری هر دو ملزم هستند که گزارش سند آمایش آموزش عالی را به ستاد نقشه جامع علمی کشور ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت‌های وزارت علوم درباره سند آمایش آموزش عالی گفت: ماده ۱ این سند، حوزه آموزش عالی را به ۱۰ منطقه تقسیم و وزارت علوم برنامه اجرایی خود را بر اساس این ماده تدوین کرده است. همچنین ماده ۲ این سند به ساختار مدیریت منطقه‌ای اشاره کرده است که با اجرای ماده یک یعنی منطقه بندی، ماده ۲ (مدیریت منطقه‌ای) نیز به نوعی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش وزارت علوم ماده ۱ و ۲ سند آمایش اجرایی شده است افزود: ماده ۳ سند به «ساماندهی مؤسسات آموزش عالی» اشاره کرده است که در این ماده به بحث ادغام و تجمیع مؤسسات اشاره شده است. برخی دانشگاه‌ها مثل دانشگاه جامع علمی کاربردی اقداماتی در راستای ماده ۳ سند آمایش انجام داده‌اند و واحدهای این دانشگاه به سمت تجمیع و ادغام پیش رفته است.

امیدوار افزود: ولی با این وجود هنوز وزارت علوم درباره اجرای ماده ۳ به طور متمرکز درباره دانشگاه‌های پیام نور، علمی و کاربردی، فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌های گزارش مکتوبی ارائه نکرده و تنها اعلام کرده که گزارش این بند آماده ارائه است.

معاون هماهنگی و اجرایی سازی ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور یادآور شد: ماده ۴ سند آمایش آموزش عالی به طرح «رتبه بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی» اشاره کرده است که پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در این خصوص رتبه بندی را انجام داده و مقرر شده این طرح تکمیل و به تصویب ستاد نقشه جامع علمی برسد.

وی یادآورشد: ماده ۵ سند آمایش آموزش عالی درباره «مأموریت گرا کردن مؤسسات آموزش عالی» است که وزارت علوم در این خصوص نیز به صورت پراکنده کارهایی را اجرا کرده است ولی هنوز گزارشی ارائه نداده است.

معاون هماهنگی و اجرایی سازی ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور به ماده ۶ سند آمایش آموزش عالی اشاره کرد و افزود: این ماده نیز به «طرح جامع نظام پذیرش و سنجش آموزش عالی» می‌پردازد که قرار است وزارت علوم از طریق سازمان سنجش این گزارش را نیز ارائه کند.

وی ادامه داد: ماده ۷ این سند درباره «آموزش های مهارتی» است که وزارت علوم اعلام کرده با توجه به نظام جامع آموزش‌های فنی و مهارتی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای درحال کار بر روی اجرایی سازی این ماده است.

امیدوار افزود: ماد ۸ نیز درباره «اشغال فارغ التحصیلان و تناسب رشته‌های دانشگاهی با نیاز جامعه» است که در این زمینه قرار است وزارت علوم با وزارت کار همکاری داشته باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آموزش عالی امیدوار علمی کاربردی ادغام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • گاز N۲O در قلیان اکسیژن لقب روانگردان نیز دارد
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • خدمات رایگان ۳۳۰۰ روانشناس در مراکز جامع سلامت