Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@06:26:31 GMT

گذر سینمایی با غرفه های فرهنگی برنامه ویژه جشنواره فجر

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۱۳۷۳

گذر سینمایی با غرفه های فرهنگی برنامه ویژه جشنواره فجر

تهران- ایرنا- مدیر رویدادهای شهری سی‌و‌هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر گفت: از آنجا که جشنواره امسال با عید نیمه شعبان مصادف شده است، تصمیم گرفتیم سطح شهر را به صورت جدی تری از جمله با برپایی گذر سینمایی با غرفه های فرهنگی و مهمانان خارجی درگیر حال و هوای جشنواره کنیم.

به گزارش ایرنا از سی‌و‌هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، «وحید قاسمی» مدیر رویدادهای شهری این دوره جشنواره با بیان اینکه سال ها در حوزه معماری و فرهنگ شهری مشغول به فعالیت است، گفت: برخی جشنواره‌های شاخصی که در تهران برگزار می شود، در منطقه برای خودشان برند هستند اما در زمان برگزاری تاثیری در سطح شهر ایجاد نمی کنند و نمی توانند گردشگر فرهنگی به شهر جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این طور به نظر می رسد که این پیش‌آمدهای فرهنگی کاملاً جدا از شهر هستند ولی در این دوره از جشنواره جهانی فیلم فجر شرایطی فراهم می شود که رویدادهای شهری نیز فعال باشند.
قاسمی اختصاص حدود 40 بیلبورد شهری به پوسترهای جشنواره جهانی فیلم فجر را از جمله این رویدادها دانست و گفت: روی این پوسترها دیالوگ های ماندگار تاریخ سینمای ایران که حوزه انسان، خانواده و اخلاق را مورد توجه قرار می دهد، حک شده است.
وی تاکید کرد: ما به جای اینکه جشنواره را به صورت مستقیم تبلیغ کنیم، در واقع وجه فرهنگی سینما را در شهر به نمایش می گذاریم. در مورد جانمایی این پوسترها هم باید بگویم بیشتر اطراف محل برگزاری جشنواره و در منطقه 6 و منطقه 12 تهران قرار دارند.
مدیر رویدادهای شهری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، قراردادن اِلمان‌های جشنواره جهانی فیلم فجر و کارهای گرافیتی در اطراف پردیس چارسو و سینما فلسطین را از دیگر رویدادهای شهری جشنواره دانست و تشریح کرد: با توجه به تجربه نوروزگاه تهران در ایام عید توسط شهرداری، تصمیم گرفتیم یک گذر سینمایی در خیابان برادران مظفر به وجود آوریم بنابراین از 29 فروردین که جشنواره شروع می شود، در این گذر غرفه هایی داریم که به کار فرهنگی می پردازند.
به گفته وی، در روز یکشنبه اول اردیبهشت ماه مصادف با نیمه شعبان مراسمی در این گذر فرهنگی با حضور مهمانان خارجی جشنواره برگزار خواهد شد.
قاسمی ادامه داد: شادمهر راستین مدیر باشگاه جشنواره در این رویداد شهری، شهروندان تهرانی و مهمانان مختلف را میزبانی می کند و در کنار این موضوع، هنرمندان عرصه سینما به بازخوانی بخش هایی از فیلمنامه های آثار مشهور ایرانی در حالتی بین پرفورمنس و نمایش خیابانی می پردازند.
مدیر رویدادهای شهری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر با اشاره به دیدار رضا میرکریمی دبیر جشنواره جهانی فیلم فجر با پیروز حناچی شهردار تهران و ابراز تمایل شهردار برای همکاری در این رخداد فرهنگی در جهت زیست‌پذیر کردن شهر و ایجاد نشاط اجتماعی گفت: بر این اساس نمایشگاه عکس سینمایی در مقیاس شهری در گذر برادران مظفر در مدت جشنواره برگزار می‌شود.
به گفته وی، همچنین غرفه هایی در این گذر وجود دارند که عموم مردم می توانند در آنها موسیقی فیلم ها را به صورت آوایی به حالت کُر بازسازی کنند. پوستر فیلم های حاضر در جشنواره با امضای سازندگان آن نیز برای فروش به علاقه مندان ارائه می شود. فضایی نیز طراحی شده که علاقه مندان می توانند با اِلمان های جشنواره جهانی فیلم فجر عکس بگیرند.
وی ادامه داد: از سویی دیگر در غرفه های دیگری از این گذر، هنرمندان کاریکاتوریست، کاریکاتور بازیگران سینما را کشیده و به علاقه مندان عرضه می کنند. برای پررنگ تر شدن حال و هوای جشنواره نیز کارناوالی پیش بینی شده است که از حد فاصل چارسو تا فلسطین مدام در حال حرکت است و موسیقی نواحی ایرانی در آن نواخته می شود.
آدرس سایت رسمی جشنواره Fajriff.com و پست الکترونیکی جشنواره Info@Fajriff.com است.
سی ‌و‌هفتمین دوره جشنواره جهانی فیلم فجر از 29 فروردین تا ششم اردیبهشت 1398 (18 تا 26 آوریل 2019) به دبیری رضا میرکریمی در تهران برگزار می‌شود.
فراهنگ**9012**3009

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره جهاني فيلم فجر نيمه شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۱۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام میکائیل اسکندری در جلسه شورای برنامه ریزی بزرگداشت دهه کرامت و آیین‌های مربوط به بزرگداشت ۱۴ خرداد سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام راحل و قیام ۱۵ خرداد افزود: نهاد‌های فرهنگی باید برنامه‌های ویژه خود برای این دهه را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند تا با زمان بندی و برنامه ریزی دقیق آحاد مردم را برای حضور و شرکت در این برنامه‌ها دعوت کنیم.

وی هدف اصلی از اجرای برنامه‌های مربوط به دهه کرامت را توجه به نهاد خانواده اعلام و اظهار کرد: بر همین اساس انتظار می‌رود تمام ادارات، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی و عمومی حداقل برای اجرای یک ویژه برنامه برنامه ریزی کنند تا در طول ۱۰ روز این برنامه‌ها به شکل باشکوه و با مشارکت خانواده‌ها برگزار شود.

حجت الاسلام اسکندری فضاسازی محیطی توسط شهرداری ها، اجرای جنگ‌های شادی در بوستان ها، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، اعطای تخفیف‌های ویژه از سوی نهاد‌های خدمات رسان همچون دستگاه قضائی، شهرداری ها، میراث فرهنگی و اجرای برنامه‌های فرهنگی در امامزاده‌ها و تجلیل از بانوان نمونه، تدوین برنامه‌های فرهنگی در مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز مذهبی را از جمله رئوس برنامه‌های مربوط به دهه کرامت در آذربایجان شرقی برشمرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی به روز‌های ۱۴ و ۱۵ خرداد مصادف با ارتحال امام راحل و قیام تاریخی مردم ایران ضد رژیم ستم شاهی اشاره و اضافه کرد: برای اجرای ویژه برنامه‌های این روزهای مهم ۱۴ کمیته در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی راه اندازی شده است که باید در حوزه‌های تخصصی وارد شده و برنامه‌های جامع خود را برای برگزاری باشکوه این دو رویداد ارائه دهند.

وی تبیین ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره)، آماده سازی مساجد و پایگاه‌های بسیج، راه اندازی گروه سرود دانش آموزی با محوریت سوگواری، اجرای برنامه‌های متنوع برای جانبازان و ایثارگران، مسابقات نقاشی، تبیین و تشریح وصیت نامه امام راحل، برنامه‌های مختلف ورزشی، توزیع اقلام معیشتی برای نیازمندان و اجرای مسابقات فرهنگی و کتابخوانی در فضای مجازی، برگزاری نشست‌های تخصصی اندیشه‌های امام را از جمله برنامه‌های مدنظر برای ۱۴ و ۱۵ خرداد ماه اعلام کرد.

از سالروز ولادت حضرت معصومه(سلام الله علیها) تا سالروز میلاد ثامن الائمه امام رضا (علیه السلام) برابر با اول تا ۱۱ ذیقعده _ که امسال مصادف شده است با ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت ماه _ به عنوان دهه کرامت نامگذاری شده است.

 

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • فیلم سینمایی فرهنگ رضوی ساخته می‌شود/ برگزاری نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان
  • حضور ۷۵ آلاچیق و غرفه در جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان