Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@19:24:09 GMT

قوانین سخت زندگی در کاخ سفید

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۳۳۰۹

قوانین سخت زندگی در کاخ سفید

زندگی در کاخ سفید دارای قوانین خاصی است بطوری که رئیس جمهور نمی‌تواند سبک زندگی خود را در آنجا پیاده کند. در واقع روسای جمهور به همراه خانواده هایشان ملزم به رعایت برخی قوانین هستند که در ادامه به برخی از جالب‌ترین‌های آن‌ها اشاره کرده ایم.

آن‌ها اجازه تغییر دکوراسیون همه کاخ را ندارند

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

مطمئنا ورود خانواده رئیس جمهور آمریکا به کاخ سفید بسیار هیجان انگیز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاخ سفید دارای ۱۳۲ اتاق، ۳۲ سرویس بهداشتی و ۶ طبقه مختلف است. اگر بخواهیم جزئی‌تر آن را بررسی کنیم، می‌توانیم بگوییم که در کاخ سفید ۴۱۲ در، ۱۴۷ پنجره، ۲۸ شومینه، ۷ راه پله و ۳ آسانسور وجود دارد. پس بدون شک ورود به این کاخ برای خانواده اول ایالات متحده آمریکا بسیار لذت بخش خواهد بود. علاوه بر تمام اینها، آن‌ها اجازه دارند که یک طراح داخلی استخدام و کاخ را به سلیقه خود تزیین کنند. آن‌ها حتی می‌توانند رنگ دیوار‌های خانه را نیز تغییر دهند، اما نکته‌ای که در اینجا وجود دارد این است که این خانواده تنها مجاز به تغییر دکوراسیون در طبقه دوم و سوم این کاخ هستند. بدین ترتیب اتاق لینکلن که در طبقه اول است و به دو رنگ زرد و زیتونی تزیین شده، همیشه به همان شکل باقی خواهد ماند. اما چرا؟ دلیلش چیست؟ به این دلیل که آن دو اتاق نماد تاریخی دارند و تنها متعلق به افراد آمریکایی الاصل است، نه صرفا افرادی که در آن خانه زندگی می‌کنند.

خرج زندگی و خورد و خوراک آن‌ها با خودشان است

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

زندگی در کاخ سفید با آن همه امکانات رویایی ست، غیر از این است؟ به عنوان مثال، در سال ۲۰۱۶، ترامپ سالانه ۱۰۰۰۰۰ دلار حقوق می‌گرفت، در کنار آن، ۱۰۰۰۰۰ دلار را برای هزینه‌های مسافرتی، ۱۹۰۰۰ دلار را برای تفریحات و ۵۰۰۰۰ دلار را برای خرج‌های دیگر دریافت می‌کرد. شاید تصور اینهمه پول برایتان سخت باشد و دوست داشته باشید که جای ریس جمهور آمریکا بنشینید، اما واقعیت آنطور که شما می‌بینید نیست.

یکی از قوانین کاخ سفید این است که اعضای این خانواده برای کار‌های شخصی خود مثل خرید لباس یا رفتن به آرایشگاه، باید از جیب خود خرج کنند. جالب‌تر آن است که آن‌ها برای هر غذایی که در کاخ می‌خورند، باید هزینه‌ای بپردازند. به همین دلایل بود که بیل کلینتون زمانی که داشت کاخ سفید را در سال ۲۰۰۱ ترک می‌کرد، ۱۵ میلیون دلار بدهکار بود. او در این مورد گفت: «زمانی که ما در کاخ سفید ساکن شدیم، پول زیادی نداشتیم. از طرف دیگر هزینه‌های زندگی زیاد بود، مثلا من مجبور شدم که برای تحصیل فرزندم چلسی وام بگیرم. پرداخت این هزینه‌ها کار ساده‌ای نبود.» بد نیست بدانید که کلینتون تازه در سال ۲۰۰۴ توانست وام خود را بپردازد. اما اینطور به نظر می‌رسد که آن‌ها امروز وضع مالی خوبی دارند به طوری که مجله فوربز در سال ۲۰۱۶، سرمایه او را چیزی حدود ۴۵ میلیون دلار تخمین زد.

آن‌ها فقط مجاز به استفاده از یک تلفن همراه هستند

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند با هر تلفنی که خواست، حرف بزند، زیرا در این شرایط، خطر حک شدن و لو رفتن اطلاعات امنیتی زیاد است. از این رو به رئیس جمهور آمریکا زمانی که وارد کاخ سفید می‌شود، تنها یک گوشی همراه داده می‌شود که او تنها اجازه دارد از آن استفاده کند. طبق گزارشات، ترامپ اکنون ۲ آیفون دارد که با یکی از آن‌ها حرف می‌زند و با دیگری تنها از امکاناتش، مانند اپلیکیشن هایی، چون توییتر و ... استفاده می‌کند.

باز کردن پنجره‌ها ممنوع!

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

باز کردن پنجره‌های خانه در فصل هایی، چون بهار یا اواخر زمستان، لذت وصف نشدنی دارد که خانواده اول آمریکا از آن محرمند. نه تنها پنجره‌های کاخ سفید، بلکه آن‌ها حتی نمی‌توانند شیشه‌های ماشینی که سوار آن هستند را پایین بکشند. بریژیت مکرون، همسر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه، در سفرش به واشنگتن دی سی و دیدارش با خانواده ترامپ گفت: «من از این که ملانیا ترامپ اجازه هیچ کاری در کاخ سفید ندارد، تعجب می‌کنم. او نمی‌تواند پنجره‌های خانه اش را باز کند، او نمی‌تواند به بیرون از خانه اش برود، در واقع او هیچ کاری نمی‌تواند بکند. او حتی بیشتر از من محدودیت دارد. من می‌توانم هر روزی که دوست دارم به بیرون از خانه ام بروم و در پاریس بگردم، اما او این اجازه را ندارد و واقعا عجیب است.»

بار دیگر هم، زمانی که میشل اوباما در حال صحبت با اپرا وینفری بود، صدای میشل را شنید که بر سر ساشا فریاد زد: «ساشا پنجره را ببند و هیچوقت دیگر آن را باز نکن.» این قانون سخت برای شیشه‌های ماشین هم صادق است؛ و دلیل آن هم تنها محافظت از این خانواده است.

آن‌ها اجازه دریافت هیچ هدیه‌ای را ندارند

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

حتما شما دیده اید که هدایای گوناگونی بین خانواده سلطنتی و میهمانان خارجی آن‌ها رد و بدل می‌شود، اما جالب اینجاست که هیچ کدام از این هدیه‌ها متعلق به خانواده سلطنتی نیست. در واقع آن‌ها نمی‌توانند هدایای دریافتی شان را از آن خود کنند. این هدایا نشانه‌ای از احترام و ارتباط بین کشور‌های مختلف است که جزو دارایی‌های خانواده اول امریکا به حساب نمی‌آید، حتی اگر شخصا به آن‌ها داده شوند. این هدایا در آرشیو ملی نگهداری می‌شود و پس از اتمام دوره ریاست جمهوری یک فرد، به کتابخانه ریاست جمهوری انتقال می‌یابد. البته این قانون شرایط خاصی هم دارد. به این صورت که اگر هر یک از اعضای خانواده سلطنتی بخواهند که آن هدیه را برای خود نگه دارند، باید آن را به قیمت روز بازار خریداری کنند.

آن‌ها کلید خانه شان را ندارند

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

یکی دیگر از قوانین جالب خانواده‌ای که در کاخ سفید زندگی می‌کنند این است که آن‌ها کلید خانه شان را ندارند. کاخ سفید چندین در ورودی دارد که تمام آنها، مگر در زمان رفت و آمد افراد قفل هستند و از آنجا که در جلوی تمام در‌های کاخ سفید نیرو‌های امنیتی حضور دارند، دیگر نیازی به داشتن کلید برای اعضای خانواده نیست. خوبی این قانون این است که آن‌ها نباید مدام نگران گم شدن کلیدهایشان باشند.

اسباب کشی از کاخ سفید باید در ۵ ساعت انجام شود

قوانین سرسخت خانواده اول آمریکا در کاخ سفید

اسباب کشی از کاخ سفید برای رئیس جمهوری که دوران خدمتش به پایان رسیده، در روز تحلیف و استقرار رئیس جمهور جدید، انجام می‌شود، از این رو زمان بسیار کمی برای آن در نظر گرفته شده است. در واقع همه کارکنان رئیس جمهور قبلی و خانواده او فقط چند ساعت زمان دارند تا کاخ سفید را تخلیه کرده و تمیزکاری‌های لازم را به منظور استقرار رئیس جمهور جدید و خانواده اش فراهم کنند. به نظر شما چقدر زمان برای این کار نیاز است؟ آیا ۵ ساعت زمانی که برای این خانواده در نظر گرفته شده تا خانه شان را تخلیه کنند، عادلانه است؟!

منبع: nickiswift

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۳۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟

کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفتگو کردند.

به گزارش مهر، در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است. بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهاد‌های فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفتگو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محور‌های گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آن‌ها قول می‌دهم. به خانواده‌های آن‌ها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آن‌ها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم انداز‌ها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روزه به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

دیگر خبرها

  • واکنش کاخ سفید به تسخیر دانشگاه کلمبیا توسط دانشجویان
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • کاخ سفید: اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • کاخ سفید : اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید