Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کشور بنگلادش در سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بر نقش رسانه در ترویج ادبیات و فرهنگ قرآنی تاکید کرد.

«محمد عبدالله محمود»،نماینده کشور بنگلادش در سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان، در پاسخ به این پرسش که نقش رسانه درترویج قرآن و آموزه های قرآنی، چیست، گفت: «به طور کلی رسانه نقش بسیار مهمی در شناساندن هر چیزی به افکار عمومی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین ترتیب رسانه یکی از مهم ترین ابزار برای گسترش ادبیات قرآن و فرهنگ قرآن است.به طور قطع رسانه از آنجا که مخاطبین بسیار زیادی دارد می تواند تاثیر بسیار زیادی در آشنایی افراد در سراسر جهان با آموزه های کتاب آسمانی مسلمانان داشته باشد.»

وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره اینکه به اعتقاد او مهم ترین درس قرآن چیست،گفت: «مهم ترین درسی که قرآن به ما می دهد این است که برای داشتن زندگی بهتر باید از هر آنچه خداوند ما را از آن نهی کرده است،دوری کنیم.»

محمود در مورد اهمیت انس با قرآن،گفت:«همه درس های زندگی در قرآن وجود دارد و یکی از مهم ترین هدایایی که قرآن می دهد دور هم جمع شدن همه انسان ها در کنار هم بر اساس ارزش های انسانی و نه بر اساس فرقه و نژاد و غیره است.»

نماینده بنگلادش در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برگزاری برنامه هایی مانند مسابقات قرآن چه تاثیری می تواند در وحدت مسلمانان داشته باشد،گفت:«همه مسلمانان از سراسر جهان و از همه کشورها در مکانی مثل اینجا دور هم جمع می شوند و در یک جایگاه برای به اشتراک گذاشتن آنچه از قرآن فرا گرفته اند،قرار می گیرند.

وی با تشکر و قدردانی از جمهوری اسلامی ایران که چنین فرصتی را برای گردهم آمدن مسلمانان از سراسر جهان فراهم کرده است،تصریح کرد که ایران فرصت این دیالوگ و گفتگو را میان مسلمانان جهان به وجود آورده است تا همگی با نقطه اشتراکی که با هم دارند،متحد شوند.

«محمد عبدالله محمود» همچنین در پاسخ به این پرسش که چه فعالیت هایی در کشور بنگلادش برای گسترش آموزه های قرآنی انجام می شود،گفت:«فعالیت هایی در این زمینه انجام می شود که البته کافی نیست.»

وی یکی از مهم ترین دلایل کم بودن فعالیت های قرآنی در کشورش را مشکلات اقتصادی دانست و گفت: «مشکلات اقتصادی موجب می شود تا پول زیادی برای فعالیت های بزرگ قرآنی و تبلیغ های گسترده وجود نداشته باشد.»

نماینده بنگلادش تاکید کرد که کمک های مالی از سوی دولت ها و کشورهای دیگر می تواند مسیر انجام فعالیت های قرآنی در بنگلادش را هموارتر کند.

«محمد عبدالله محمود» 20 ساله که در رشته حفظ آقایان در سی و ششمین مسابقات بین المللی قرآن کریم در ایران شرکت کرده ،حفظ قرآن را از هفت سالگی آغاز کرده است.

وی در پاسخ به این پرسش که بهترین شیوه و بهترین زمان برای حفظ قرآن،چیست،گفت: «زمان حفظ قرآن بسیار دارای اهمیت است و به نظر من بعد از نماز و مناجات با خدا بهترین زمان برای حفظ قرآن است.»

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سیل مسابقات قرآن خسارت سیل سپاه پاسداران خبرگزاری شبستان سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سپاه قرآن کریم سیل خوزستان سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم بنگلادش قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۳۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران

به گزارش «نماینده»، مهدی اقراریان در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اقدامات متنوعی در حوزه اجتماعی و فرهنگی صورت گرفته اما بر اساس مسئولیت نظارتی شورا باید نکاتی را مطرح کنم، گفت: گزارش ارائه شده در خصوص اقدامات مناسبتی بود که خوشبختانه متنوع بود اما نمی توانیم فرهنگ را به یک سری اقدامات فرهنگی تقلیل دهیم.

وی ادامه داد: نقش معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری در فرهنگ‌سازی نیز باید مورد توجه قرار بگیرد. اینکه سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی چه نقشی دارد سوالات و ابهاماتی دارد و این نگرانی برای ما ایجاد می شود که در مدیریت منابع دچار مواردی شویم که نشان دهنده فعالیت های هم افزا نباشد. سوال ما این است که سازمان فرهنگی و هنری چه اقداماتی انجام داده است؟

اقراریان با بیان اینکه تنوع مخاطب در اجرای برنامه ها بسیار اهمیت دارد، یادآور شد: تهران بیش از ۹ میلیون جمعیت دارد و باید تنوع مخاطبان در اجرای برنامه ها مورد توجه قرار بگیرد. یکی از جمعیت های مورد نظر باید پرسنل شهرداری و مجموعه های تابعه آن باشند و پرسش ما این است که چه برنامه هایی برای پرسنل در نظر گرفته شده بود؟

رییس کمیته نظارت و حقوقی شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه انطباق با اسناد بالادستی از دیگر موارد مورد نظر است، تصریح کرد: پیوست نگاری فرهنگی فعالیت های شهرداری تهران نیز مورد اهمیت است.

وی تأکید کرد: غصه‌ای از ابتدای دوره برای ما وجود دارد. تابلوی کوچه ها مزین به تصاویر شهداست. ما به شهردار تذکر می دهیم و ناراحت می شود و به هم می ریزد اما به نظر می رسد این تذکر خوبی است. تابلوهای مزین به تصاویر شهدا شرایط خوبی ندارد و با این حجم از هزینه‌های گسترده در بخش های مختلف، شاید تغییر این تابلوها هزینه چندانی نداشته باشد. یادمان شهدا در مناطق نیز وضعیت مناسبی ندارد و وقتی شهردار تهران خود را داعیه دار فرهنگ شهادت می‌داند نباید توجه به شهدا و یادمان آنها مورد غفلت قرار بگیرد. امیدواریم پیام فرهنگی شهرداری این باشد که این مجموعه به تمام شهروندان توجه دارد نه یک جریان خاص.

دیگر خبرها

  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • توجه به قرآن، بسیاری از مشکلات امروز ما را حل می‌کند
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • سالانه ۵۰ موقوفه جدید به موقوفات استان سمنان اضافه می‌شود