Web Analytics Made Easy - Statcounter

خراسان شمالی- علی خادمی گفت: ارتباط با رسانه های محلی بیش از سایر رسانه ها می تواند به شناخت و معرفی توانمندی ها و استعدادهای استان کمک کند؛ بنابراین می‌طلبد تا مسئولان استانی با نگاه ویژه ای به توسعه رسانه های بومی، از این ابزار به خوبی استفاده کنند.

علی خادمی مدیرخانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین، با تاکید بر لزوم توجه به رسانه‌های مکتوب محلی از دستگاههای اجرایی استان خواست تا با اجرای مصوبه شورای اداری به احیا و انتشار نشریات کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر نقش محوری رسانه ها در رشد و توسعه همه جانبه استان گفت: با عنایت ویژه نماینده عالی دولت در خراسان شمالی به وضعیت رسانه های این استان و جایگاه و رتبه ۳۱ کشوری در داشتن رسانه های دارای مجوز واز طرفی تعطیلی و متوقف شدن انتشار شماری نشریات بومی با توجه به وضعیت اقتصادی؛‌ شورای اداری استان مصوبه ای را به تمامی دستگاهها ابلاغ کرد تا با خرید اشتراک نشریات بومی به این مهم کمک کنند.

وی با بیان اینکه هزینه اشتراک نشریات محلی در قبال سایر هزینه های جاری دستگاهها، هزینه ناچیزی است،‌افزود: هزینه اشتراک ۸ نشریه مکتوب استان در ماه کمتر از ۱۲۰ هزار تومان است و این رقم قابل چانه زنی و عنوان کردن «نبود اعتبار» نیست.

مدیرخانه مطبوعات و رسانه های استان؛ ضمن قدردانی از نگاه بلند استاندار به موضوع فرهنگ و رسانه گفت: مدیران نشریات بومی استان در اجرای این مصوبه چند روزی است که با ارسال قرارداد اشتراک به دستگاههای اجرایی، کار اخذ اشتراک را آغاز کرده اند که امیدواریم تا پایان فروردین ماه و یا هفته اول اردیبهشت ماه شاهد اتفاقات خوبی در این عرصه باشیم.

خادمی تصریح کرد: مدیران مسئول نشریات محلی موظفند بعد از اتمام این فرصت گزارش مکتوب خود را در مورد نحوه همکاری دستگاهها در اجرای مصوبه شورای اداری ۱۷ فروردین ماه ۹۸ به خانه مطبوعات استان ارسال تا نتیجه نهایی آن جمع بندی و به اطلاع استاندار محترم برسد.

عضو هیات مدیره شورای مرکزی خانه های مطبوعات و رسانه های کشور گفت: اعتقاد به قدرت نرم و بی بدیل رسانه های محلی به عنوان مرزبانان فرهنگی استان می تواند به توسعه همه جانبه و حل مشکلات استان بیش از پیش کمک کند و این انتظاری است جامعه رسانه از مسئولان دستگاههای اجرایی است.

وی افزود: ارتباط با رسانه های محلی بیش از سایر رسانه ها می تواند به شناخت و معرفی توانمندی ها و استعدادهای استان کمک کند؛ بنابراین می طلبد تا مسئولان استانی با نگاه ویژه ای به توسعه رسانه های بومی، از این ابزار به خوبی استفاده کنند.

خادمی گفت: هم اکنون تنها یک روزنامه در خراسان شمالی در حال انتشار است که در صورت مساعدت مسئولان دستگاهها در اجرای مصوبه شورای اداری استان، به زودی شاهد انتشار روزنامه های اتفاقیه؛ نسیم خراسان شمالی، اترک و هفته نامه های سیاحت شرق، ارمغان،‌صبح خراسان و نام آوران و همچنین استمرار انتشار دو نشریه شهرستانی شیروان شهر و سپهر اسفراین خواهیم بود.

/انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اشتراک مصوبه شورای اداری نشریات محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۳۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تدبر در سوره نور در خراسان جنوبی اجرایی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت سالاری مکی صبح یکشنبه در شورای فرهنگ عمومی ضمن تشکر از اقدام ارزشمند فراجا در اجرای قوی‌تر طرح نور اظهار کرد: توجه به محتوای قرآنی و روایی و به خصوص تدبر در معارف سوره نور می‌تواند به صورت ضمن خدمت کارکنان و نیز کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های آشنایی با مبانی عفت ورزی و غیرتمندی ویژه دانش آموزان و نوجوانان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: تولیدات هنری و رسانه‌ای که رعایت ذائقه همه رده‌های سنی را داشته باشند با استفاده از ظرفیت نخبگانی دانش آموزان و نوجوانان در سطح ملی و استانی از الزامات موفقت آمیز اجرای این طرح نور است که امیدواریم شورای فرهنگ عمومی این مسئله را پیگیری و جزو دغدغه‌های اصلی خود قرار دهد.

سالاری ادامه داد: طرح تدبر در سوره نور به موازات طرح نور فراجا به صورت گسترده در قالب‌های مختلف با همراهی مجموعه‌های مردمی و قرآنی در استان اجرا خواهد شد تا گامی در حوزه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب برداشته شود.

گفتنی است طرح تدبر در سوره نور در قالب ضمن خدمت ویژه کارکنان دولت در خراسان جنوبی مصوبه شورای فرهنگ عمومی قرار گرفت و مورد موافقت رئیس سازمان برنامه و بودجه واقع شد.

کد خبر 6088404

دیگر خبرها

  • ۵۰ مصوبه برای حل مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • اتخاذ بیش از ۵۰ مصوبه برای حل مسائل و مشکلات شرق شهرستان اصفهان
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • جشنواره بازی‌های بومی محلی در میناب
  • جشنواره بازی های بومی محلی در میناب
  • طرح تدبر در سوره نور در خراسان جنوبی اجرایی می شود
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • جشنواره بازی‌های محلی بانوان در بجنورد برگزار می‌شود