Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:04:34 GMT

سیل پنج هزار و 200 میلیارد ریال به استان اصفهان خسارت زد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۴۹۶۵

سیل پنج هزار و 200 میلیارد ریال به استان اصفهان خسارت زد

اصفهان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان مجموع خسارت سیل به بخش های مسکن، راه، کشاورزی و تاسیسات زیربنایی این استان را پنج هزار و 200 میلیارد ریال اعلام کرد.

منصور شیشه فروش روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: در پی بارش های سنگین روزهای پنجم تا دوازدهم فروردین امسال که با وقوع طوفان در شرق اصفهان همراه بود،360 کیلومتر از راه های ارتباطی و 414 ابنیه فنی دچار آسیب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: هشت هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب دید که از این تعداد 2 هزار و 100 واحد نیاز به بازسازی و پنج هزار و 900 واحد آن نیاز به تعمیرات دارد.
به گفته وی از این تعداد 2 هزار و 500 واحد شهری و پنج هزار و 500 واحد روستایی است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: جاری شدن سیل در روزهای یاد شده، به چهار هزار و 800 هکتار از زمین های زراعی و باغی و حدود 830 رشته قنات استان اصفهان آسیب زد.
وی افزود: همچنین 829 مورد ادوات کشاورزی، 900 کلنی زنبور عسل و یک هزار و 240 راس دام سبک و سنگین در استان اصفهان نابود شد و حدود چهار هزار تن محصولات باغی از بین رفت.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: علاوه بر این حدود 200 کیلومتر خطوط آب، برق، گاز و مخابرات دچار آسیب شد.
وی با اشاره به اینکه احتمال بارش های سیل آسا در اردیبهشت نیز وجود دارد، گفت: ماهیت این نوع بارش ها رگباری است و باتوجه به اینکه پس از یک دوره خشکسالی انجام می شود مخاطراتی را به همراه دارد.
شیشه فروش اظهارداشت: به همین منظور روز گذشته جلسه ستاد بحران استانداری اصفهان با حضور اعضا تشکیل و مقرر شد تیمی با محوریت فرمانداران شهرستان ها و همکاری شهرداری ها، دهیاری ها، امور آب و راه و شهرسازی رودخانه های فصلی، مسیل ها و آبراهه ها را پایش کند.
وی گفت: این گروه موظف هستند انهار سنتی که در شهرستان ها مسدود شده اند را شناسایی و زمینه بازگشایی مسیر آنها را فراهم کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: ستاد سیل آب منطقه ای اصفهان باید در همه شهرستان ها فعال شود و با بررسی علل وقوع سیل در شهرستان ها راهکارهای لازم را اتخاذ کند.
وی گفت: براساس تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان شهرداری ها موظف هستند سیل بندهای اطراف شهرها را تقویت و نسبت به جمع آوری آب های سطحی اقدام کنند.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی در سال زراعی جاری 251 میلی متر بارش در استان اصفهان ثبت شده است که 192 میلی متر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته زراعی است.
2093/ 6022

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مديريت بحران خسارت سيل اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۴۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان

حسین ظفری هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی کشور برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت گفت: سازمان هواشناسی برای روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز و برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرده است.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: بر اساس این هشدار بارش شدید باران و درپی آن احتمال احتمال جاری شدن سیلاب و وقوع آبگرفتگی در این استان‌ها دور از انتظار نیست.

وی با بیان اینکه اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی از جمله مواردی است که می تواند در پی این هشدارها رخ دهد. همچنین در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده احتمال دارد.

ظفری توصیه کرد: هموطنان در این دو روز از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند. عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع نیز از دیگر توصیه‌هایی است که باید جدی گرفته شود.

وی افزود: اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه نیز توصیه می‌شود.

به گفته سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نیروهای امدادی در این استان‌ها به حالت آماده باش درآمده و تمهیدات لازم نیز در این خصوص گرفته شده است. امیدواریم که این سامانه بارشی نیز بدون خسارت از کشور خارج شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • آخرین جزئیات خسارت بارش‌ها در اصفهان / کدام محورهای استان مسدود است؟
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب