Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:41:22 GMT

توجه به گردشگری و صنایع دستی راهگشای مسائل اقتصادی است

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۸۹۲۰

توجه به گردشگری و صنایع دستی راهگشای مسائل اقتصادی است

تهران - ایرنا - رئیس سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری با اشاره به این که ظرفیت های بسیار خوبی برای ایجاد شغل پایدار در این حوزه ها وجود دارد ،گفت: با سرمایه گذاری اندک در حوزه صنعت گردشگری و صنایع دستی می توان به این مهم دست یافت و راهگشای مسائل اقتصادی شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا از میراث آریا، «علی اصغر مونسان» در دیدار با «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شماری از معاونان دو دستگاه و مدیران برخی از بانک ها ، از امادگی این سازمان برای هرگونه همکاری با دستگاه ها و وزارتخانه های دیگر برای کمک به رونق تولید و اشتغال در کشور خبر داد و گفت: در سازمان میراث فرهنگی ظرفیت های بسیار خوبی برای ایجاد شغل پایدار وجود دارد و می توانیم با سرمایه گذاری اندک در حوزه های مرتبط با ماموریت های این سازمان شغل پایدار ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ابنکه در دنیا نیز اشتغال فراگیر را در حوزه خدمات دنبال می کنند ، ابراز امیدواری کرد تا با کمک وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بتوان به ایجاد اشتغال هرچه بیشتر در کشور کمک کنیم.
معاون رئیس جمهوری ،افزود: توان ایجاد شغل در حوزه گردشگری و صنایع دستی بسیار بالا است و عمده این مشاغل پایدار هستند که با سرمایه گذاری اندک ایجاد می شوند.
مونسان اضافه کرد: به عنوان مثال یکی از ظرفیت های بسیار خوبی که به تازگی در کشور شکل گرفته، موضوع بومگردی ها است، در حال حاضر 1500 واحد بومگردی در کشور ایجاد شده و هدفگذاری ما احداث 2هزار واحد بوم گردی است.
وی گفت: سرمایه گذاری در حوزه گردشگری علاوه بر اثرات اقتصادی، تاثیرگذاری اجتماعی نیز دارد، به عنوان مثال با رونق گرفتن بومگردی ها شاهد مهاجرت معکوس روستاییان و رونق گرفتن روستاها هستیم.
معاون رئیس جمهوری ،گفت: یکی از مشکلات حوزه گردشگری و صنایع دستی موضوع بیمه فعالان این دو حوزه است، که در این خصوص نیازمند همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ادامه داد: بسیاری از افراد برای سرمایه گذاری در موضوع گردشگری علاقه‌مند هستند و به طور حتم نیاز مند تعریف اقتصادی جدید در کشور هستیم که این اقتصاد جدید، گردشگری است.
مونسان در ادامه با اشاره به ظرفیت های کشور در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: در نوروز امسال به استان های غربی کشور سفر کردم، واقعا جاذبه های گردشگری بی نظیری در کشور داریم، آثار تاریخی ارزشمندی وجود دارد و ظرفیت های خوبی در حوزه صنایع دستی در استان های مختلف به چشم می خورد که باید از این ظرفیت ها به نحو مطلوب استفاده کرد.
معاون رئیس جمهوری گفت: در حوزه صنایع دستی نیز ظرفیت های بی شماری داریم که توجه هرچه بیشتر به این هنر صنعت می تواند راهگشای مسائل اقتصادی در کشور باشد.

** ظرفیت حوزه گردشگری بی شمار است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار ضمن برشمردن ظرفیت های بی نظیر اشتغال و تولید در حوزه گردشگری و صنایع دستی از آمادگی کامل وزارت خانه متبوع خود با سازمان میراث فرهنگی برای فعالیت بیشتر در این حوزه با هدف کمک به تولید اشتغال و رونق اقتصادی خبر داد.
محمد شریعتمداری گفت: موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد، موضوعات بسیار مهم و حیاتی است که این موضوعات باید تبدیل به تصمیم شود و هرچه زودتر عملیاتی شوند.
عضو کابینه دولت دوازدهم ابراز امیدوار کرد تا با توجه به موضوعات مطرح شده در این نشست، در قالب توافق های جدید کارهای خوبی را در حوزه گردشگری و صنایع دستی با هدف رونق تولید و اشتغال انجام دهیم.
در ادامه این نشست شماری از مسئولان حاضر نیز به بیان نقطه نظرات و ارائه پیشنهادات پرداختند.
فراهنگ ** 3377 ** 1355

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي ميراث فرهنگي مونسان وزير تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۸۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به برندسازی ۱۷ محصول در حوزه صنایع دستی از نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و پنج کالا در سطح بین‌المللی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احسان محمدی _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ - تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی برای ۱۷ محصول برندسازی شده است، اظهار کرد: در همین زمینه، نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و همچنین پنج کالا در سطح بین‌المللی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد ریال در مازندران وجود دارد، افزود: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها شاهد توسعه ظرفیت‌های گردشگری استان خواهیم بود.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اعلام اینکه در این نمایشگاه مازندران با ۱۰ زنجیره ارزش در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی و سایر بخش‌ها حضور پیدا کرده است، گفت: در بحث زنجیره ارزش، زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی به عنوان یکی از دو زنجیره ارزش مورد توجه در مازندران قرار گرفته است.

محمدی از صدور مجوز حدود ۱۹۰ موافقت اصولی در سال گذشته برای متقاضیان تأسیسات گردشگری در مازندران مطرح و بیان کرد: این تعداد ۱۵ مورد در حوزه گردشگری ساحلی و دریایی است که به توان افزایی در این بخش یاری می‌رساند.

وی با بیان اینکه ۸۱ هزار نفر گردشگر خارجی سال گذشته در استان حضور داشته‌اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با لغو روادید گروهی با روسیه و تسری آن به کشورهای دیگر، شاهد حضور شمار بیشتری از گردشگران در استان مازندران باشیم.

کد خبر 749020

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • ۲۰۰ مجوز موافقت اصولی برای گردشگری دریایی در مازندران صادر شد
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران