Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-30@06:44:11 GMT

18 منزل روستایی در تربت‌جام دچار آب گرفتگی شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۰۱۲۰

ساعت 24- در بسته خبری امشب شهرستان های خراسان رضوی اخباری مبنی بر آبگرفتگی 18 منزل روستایی در تربت جام، احداث کارخانه فروسیلیس با سرمایه 4 هزار میلیارد ریالی در جغتای، تخلیه روستای ده منار در تربت حیدریه، اختتامیه جشنواره چله نور در مشهد و عدم دریافت گزارش از خسارت بارندگی در نیشابور منتشر شده است.

در بسته خبری امشب شهرستان های خراسان رضوی اخباری مبنی بر آبگرفتگی 18 منزل روستایی در تربت جام، احداث کارخانه فروسیلیس با سرمایه 4 هزار میلیارد ریالی در جغتای،  تخلیه روستای ده منار در تربت حیدریه، اختتامیه جشنواره چله نور در مشهد و عدم دریافت گزارش از خسارت بارندگی در نیشابور منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب‌گرفتگی 18 منزل مسکونی در تربت‌جام

رئیس جمعیت هلال‌احمر تربت‌جام با اشاره به بارش باران و جاری شدن روان آب در سطح شهر گفت: تاکنون 18 مورد آب‌گرفتگی منزل مسکونی در نقاط مختلف شهر گزارش‌شده است.

علی کاظمی اظهار کرد: با حضور نیروهای امداد و عملیاتی، آب منازل با استفاده از موتور تخلیه‌شده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر تربت‌جام با اشاره به اینکه همچنان بارندگی در این شهرستان ادامه دارد، یادآور شد: با توجه به اعلام شورای مدیریت بحران شهرستان، تمامی دستگاه‌های عضو این شورا تا عادی شدن وضعیت در آماده‌باش هستند.

احداث کارخانه فروسیلیس با سرمایه 4 هزار میلیارد ریالی در جغتای

سرپرست فرمانداری جغتای در گفت و گو با خبرنگار فارس از احداث کارخانه فروسیلیس با سرمایه 4 هزار میلیارد ریالی در این شهرستان خبر داد و گفت: در جلسه ستاد مقاومتی که اخیرا با حضور استاندار خراسان رضوی در این شهرستان برگزار شد، احداث این کارخانه مصوب شد که به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.

مرتضی محبی فر بابیان اینکه احداث و راه اندازی این کارخانه نقش مهمی در ایجاد اشتغال، جذب سرمایه گذار و بهره برداری از معادن شهرستان را دارد، اظهار کرد: با توجه به شعار سال و تاکیدات دولت امسال برنامه ریزی کارگروه اشتغال و ستاد اقتصاد مقاومتی در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری، تحقق سرمایه گذاری بیش از هزار میلیارد ریال در جغتای  است.

وی ادامه داد: امیدواریم در سایه تعامل و همرای مجموعه شهرستان بتوانیم برای ریل گذاری در زمینه اشتغالزایی، از تمام ظرفیت های قانونی برای جذب و حمایت از سرمایه گذاران استفاده کنیم.

 سرپرست فرمانداری همچنین به برگزاری همایش ویژه استارت آپ ها در این شهرستان اشاره کرد و یادآور شد:: یکی از زمینه های مهم سرمایه گذاری در جغتای حرکت به سمت کسب و کار های نوین است که این موضوع باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد.

محبی فر با تأکید بر اینکه پارک ستارگان به عنوان یک مجموعه تفریحی گردشی از مهمترین بخش های سرمایه گذاری در این شهرستان است ابراز کرد:  امیدواریم شهرداری با برنامه ریزی مناسب،  زمینه ای برای بهره برداری در جهت جذب سرمایه گذاران از این مجموعه را فراهم کند.

تخلیه روستای ده منار در تربت حیدریه صادر شد

بخشدار کدکن تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار فارس از صدور دستور تخلیه روستای ده منار در این شهرستان خبر داد و گفت: به دلیل شکستگی بند عبد آباد واحتمال جاری شدن سیل درمعابر ومنازل مسکونی در روستای ده منار،  25 خانوار ساکن این روستا تخلیه در حسینیه روستای عبدآباد اسکان داده شدند.

محسن باقرنژاد با اشاره به اینکه  کال شصت در مرکز ثقل و نقطه صفر قرار دارد و روستاهای ده منار، نوزه و کته تلخ در معرض خطر قرار دارند، افزود:  هر چند وقوع سیلاب و بحران های طبیعی و به تبع آن وقوع تلفات انسانی، برای ما بسیار عذاب آور است، اما در شرایط کنونی کنترل بحران در فضای مجازی نیز بسیار احساس می شود.

بخشدار کدکن با بیان اینکه به علت بارش شدید باران و طغیان رودخانه های فصلی، ورودی شهر کدکن در تربت حیدریه مسدود شده است، یادآور شد: انتظار داریم در شرایط کنونی  مردم همکاری لازم را با بخشداری داشته و شرایط را درک کنند.

جشنواره چله نور برگزیدگان خود را شناخت

. معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در آئین اختتامیه جشنواره فرهنگی هنری چله نور که در تالار شهر مشهد برگزار شد، بابیان اینکه ما به‌شدت نیازمند جامعه‌پذیری جوانان خود هستیم، گفت: اگر امروز جشنواره‌ای برگزار شد و از افرادی که ذوق هنری و دستی بر ادبیات دارند خواسته‌شده تا آثار هنری ماندگار تولید کنند به این دلیل است که ما امروز به‌شدت نیازمند توسعه تسهیلات برای گسترش سرود در میان جوانان خود هستیم.

حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی با اشاره به اینکه در دوره‌ای که درصد آمار پرخاشگری بین افراد جامعه رو به افزایش است سرود به‌عنوان ابزاری برای توسعه هنر و جامعه‌پذیری جوانان و نوجوانان به شمار می‌رود، اظهار کرد: ما به‌شدت نیازمند این هستیم که نوجوانان خود را جامعه‌پذیر کنیم، به‌طوری‌که رشد عاطفی و فردی، قدرت تحمل دیگران در کنار خود و تمرین هم‌آوایی و کسب مهارت در نوجوانان از راه‌های جامعه‌پذیری است.

وی ادامه داد:  اگر در این جشنواره‌ای خواسته‌شده تا آثار ماندگاری خلق شود به این دلیل است که اصل ایثار و فداکاری به‌عنوان یک اصل مهم در جامعه به همه‌پرسی در عرصه هنری گذاشته شود و افراد با تولید آثار هنری خود اعلام کنند تا چه حد توانسته‌اند برای این ایثارگران جایگزین پیدا کنند.

معاون فرهنگی آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: کسی که شعری می‌سراید یا آرایه هنری با موضوع ایثار و فداکاری تولید می‌کند، از کسانی که بنیان‌گذار این رویه در زمانه‌ای که خودخواهی حرف اول را می‌زند کار بسیار ارزشمندی است.

کاویانی در خصوص اهمیت عمل ایثارگران افزود: عمل ایثارگرانه کسی که در راه خدمت و آرامش دیگران آسیب‌دیده و از جان خود مایه گذاشته است تقدیر از او برای دیگران ایجاد انگیزه و در زندگی ایجاد معنا می‌کند.

گفتنی است از مجموع ۱۸۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره در دو رشته شعر و سرود و در دو بخش آزاد و دانش‌آموزی ۱۰۹ اثر در رشته شعر و ۵۶ اثر در رشته سرود به بخش داوری راه یافت که پس از داوری ۶ نفر برگزیده نهایی و یک نفر قابل‌تقدیر در رشته شعر و ۹ گروه در بخش سرود به مرحله نهایی راه یافتند.

گزارشی از خسارت بارندگی در نیشابور نداشتیم

فرماندار نیشابور در گفت و گو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه تا کنون گزارشی از خسارت بارندگی در این شهرستان دریافت نکردیم، گفت: با کمک ادارات و نهادها و از چهار روز گذشته با کمک آب منطقه‌ای خراسان و حتی بخش خصوصی درجاهای که پیش‌بینی آب‌گرفتگی و مسدود شدن، آبراه‌ها، پل‌ها و ... می‌شد اقدامات بازگشایی و لایروبی صورت گرفته است.

سعید شیبانی با بیان اینکه رودخانه فاروب رومان و کال نانوا که خروجی‌های آب شهر نیشابور هستند نیز مورد بررسی قرارگرفته‌اند و اقدامات خوبی برای عبور مسیر طبیعی آب انجام‌شده است، اظهار کرد:  در روستاها و شهرهای اقماری که احتمال خطر داده می‌شد اقدامات خوبی صورت گرفته و بازگشایی‌هایی نیز انجام‌شده تا علاوه بر ایمن شدن مسیر از بروز حادثه جلوگیری کنیم.

وی با تأکید بر اینکه به مردم، دهیاری‌ها، بخشداری‌ها و همه دستگاه‌ها آماده‌باش داده‌ایم و از دو روز پیش کارگروه مدیریت بحران شهرستان جلساتی برگزار کرده است، افزود:  امیدواریم به‌خوبی از این اتفاق گذر کنیم و با توجه به شرایط جوی هنوز آماده‌باشی مبنی بر تخلیه روستا یا بخشی داده نشده است و امیدواریم تا پایان به همین نحو موضوع مدیریت شود.

معاون استاندار و فرماندار نیشابور با اشاره به اینکه آمادگی‌های لازم توسط دهیاری‌ها و بخشداری‌ها وجود دارد و از آن مهم‌تر این‌که مردم نسبت به خطرات پیش رو آگاه شده‌اند و شرایط اجتماعی نیز مهیا است، یادآور شد: همه اعضای کارگروه علی‌الخصوص نیروهای بسیج و سپاه به‌مانند گذشته آماده همکاری هستند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: آبگرفتگی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۰۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،محمدرضا رضایی امروز در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت بوده و دولت سیزدهم عزم جدی و راسخ برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دارد.   فرماندار میاندوآب با بیان اینکه بهسازی و نوسازی مساکن روستایی یکی از اقدامات دولت در حوزه مسکن در مناطق محروم و روستایی است، افزود: افزایش سهمیه بهسازی مساکن روستایی شهرستان از یک هزار و ۲۰۰ مسکن به یک هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان منطقه است.   وی با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان میاندوآب، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد در نظر گرفته است.   رضایی تصریح کرد: تنها ۵ درصد از سود این تسهیلات ۲۳ درصدی توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی‌مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود که این موضوعی قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مساکن است.   فرماندار میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان با پوشش ۵۵ درصدی معرفی‌شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده است، اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است.   رضایی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های دریافتی کسانی علی‌رغم معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، افزود: بنیاد مسکن موظف است طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل اقدام کند.   وی افزود: بنیاد مسکن ضمن اعلام گزارش کامل از دلایل عدم مراجعه برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد؛ راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل نیز ارائه دهد. ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • یادواره ۴۵ شهید کارگر در تربت جام برگزار شد
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • شهر کَدکَن قابلیت تبدیل به قطب گردشگری ادبی شهرستان تربت‌حیدریه را دارد
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • انهدام باند سارقان منزل در زابل
  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • زیرسازی ۸۶ کیلومتر راه روستایی در استان اصفهان انجام شد