Web Analytics Made Easy - Statcounter

میلاد احمدی، کارشناس حوزه انرژی در گفت‌وگو با اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی  باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به کمبود تولید برق در کشور اظهار کرد: روند سرمایه‌گذاری در حوزه برق طی سال‌های گذشته با کُندی صورت گرفته است و خاموشی‌های اخیر ماحصل نبود آینده نگری است.

این کارشناس حوزه انرژی افزود: رشد مصرف برق در کشور به طور میانگین بین ۵ تا ۷ درصد است و افزایش ظرفیت نیروگاه برق متناسب با رشد مصرف نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از قیمت برق در کشور تصریح کرد: قیمت برق در کشور به دلیل دریافت رایگان برق از سوی وزارت نیرو، حدود ۱۱۰ تومان برآورد می‌شود در حالی که با محاسبه قیمت گاز دریافتی قیمت آن به ۷۲۰ تومان می‌رسد و دریافتی از مشترکان یک دهم این میزان است.

بیشتر بخوانید: بدهی وزارت نیرو به ۴۰ هزار میلیارد تومان رسید/ توقف ۱۰۰۰ قرارداد صنعت برق به دلیل نوسانات ارز

به گفته وی؛ پرداخت ۱۰ برابر یارانه به برق، بار فراوانی بر دوش دولت و وزرات نیرو قرار داده است و باعث شده وزارت نیرو به بدهکارترین سازمان دولتی تبدیل شود.

این کارشناس حوزه انرژی ادامه داد: رایگان کردن آب و برق مدارس می‌تواند چالش جدی در مدیریت مصرف کشور باشد.

وی افزود: می‌توانستیم به  جای رایگان کردن آب و برق مدارس، یارانه ای به صورت مستقیم برای مدارس در نظر گرفت و هزینه های آب و برق را از این منابع پرداخت کرد.

احمدی تصریح کرد: رایگان کردن آب و برق مدارس باعث ایجاد فرهنگ ناصحیح مصرف میان دانش آموزانی می شود که در آینده خود صاحب حرفه و شغل می شوند و بزرگ شدن با این فرهنگ می تواند مانع جدید برای مدیریت مصرف در کشور شود.

این کارشناس حوزه انرژی گفت: رایگان بودن منابع انرژی این تصور غلط را در میان مردم دارد که این منابع انرژی  بی ارزش  و بی پایان هستند در حالی که با مدیریت مصرف به راحتی می توانیم میلیاردها دلار برای کشور صرفه جویی ارزی داشته باشیم.

انتهای پیام/

رایگان کردن آب و برق مدارس باعث ایجاد فرهنگ ناصحیح مصرف می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو اخبار اقتصادی آب و برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۰۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان