Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید‌محسن موسوی بلده، داور بین‌المللی مسابقات قرآن و مؤلف کتاب حلیةالقرآن در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، گفت: باید دید آموزش‌های سنتی دهه‌های 60 و 70 پاسخگوی نیاز نوجوانان دهه 90 هست یا خیر؟ نوجوانان امروز باید برای جذب، انگیزه‌ای داشته باشند اگر نوجوان و خانواده آنان احساس نیاز کنند که فرزندشان با حضور در کلاس‌های قرآن می‌تواند به موفقیت‌های بزرگ در زمینه‌های دیگر دست پیدا کند قطعاً جلسات قرآن از رونق بیشتری نسبت به امروز برخوردار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محور آموزش در مباحث قرائت
وی در خصوص روش‌های نو در آموزش قرآن اظهار کرد: بی‌شک هر چه قدر روش‌ها به روزتر باشد، ایده‌آل‌تر است و با توجه به زمان و دوره می‌تواند روش‌های بهتری هم ارائه شود، در مجموع محور آموزش در مباحث قرائت قرآن فقط استماع و شنیدن است و می‌توان روش‌های متنوعی را برای آموزش حول محور شنیدن اعمال کرد.
موسوی‌بلده تصریح کرد: باید در زمینه ارائه روش‌های نو و به‌روز تلاش بیشتری صورت گیرد، ارائه روش‌های نو به جذب بیشتر نوجوانان و کودکان کمک می‌کند، دانش‌آموز برای شرکت در کلاس و دوره قرآنی نیاز به انگیزه دارد که باید توسط مربیان فراهم شود.
مولف حلیةالقرآن اضافه کرد: سیستم آموزشی ما بیشتر به صورت مردمی انجام می‌شود معلمان و دبیران در همین دوره‌ها به مخاطبین خود آموزش می‌دهند و سبقه آموزشی سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور بیشتر از دستگاه های دیگر است البته اوقاف هم بعضاً به آموزش پرداخته است اما بیشتر پیشینه مسابقاتی دارد.

توقع از سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور
وی با بیان اینکه شورای عالی قرآن نیز دوره‌های آموزشی تخصصی برگزار می‌کند، اظهار کرد: از سازمان دارالقرآن‌الکریم کشور توقع می‌رود روش‌ها را به‌روز و تقسیم‌بندی کند، باید نحوه آموزش خردسالان با نوجوانان و بزرگسالان متفاوت باشد لذا در آموزش‌ها اگر شنیدن محور قرار بگیرد بسیاری از مشکلات حل می‌شود.
موسوی‌بلده ادامه داد: زبان انگلیسی در لابراتوارهای مجهز آموزش داده می‌شود، آنان با در اختیار داشتن گوشی می‌توانند با شنیدن مکالمه را تقویت کنند و معلم نیز وظیفه آموزش نکات را برعهده دارد. باید دید آموزش زبان چگونه است همان روش را در زبان قرآن می‌توان با اندکی تحقیق روی روش‌ها به کار گرفت.

تئوری‌گویی‌ها باید به حداقل برسد
داور بین‌المللی مسابقات قرآن گفت: مهم این است که نوجوانان و کودکان جذب محافل قرآنی و صدای خوش شوند، وقتی جذب شدند می‌توان از روش گوش کردن و خواندن استفاده کرد، تئوری‌گویی‌ها باید به حداقل برسد، جلسات نباید خسته کننده باشد، در سطوح پایین‌تر 90 درصد کلاس خواندن باشد و تنها 10 درصد توضیح لذا مربیان جوان قرآن باید خلاقیت به خرج دهند و روش‌های نو برای جذب کودکان و نوجوانان ابداع کنند.
وی برلزوم حضور جامعه قرآنی در محافل قرآنی تأکید کرد و افزود: پیشکسوتان قرآن باید در کنار نوجوانان‌ها و جوان‌ترها قرار گیرند چراکه تلفیق تجارب نسل گذشته با توانایی و خلاقیت نسل امروز می‌تواند در جذب نوجوانان بسیار تأثیرگذار باشد.
موسوی‌بلده در خصوص سطح آگاهی امروز معلمان و مربیان حاضر در مؤسسات قرآنی هم گفت: خوشبختانه با برگزاری دوره‌های مختلف تربیت معلم و تربیت مربی از سطح خوب و رو به رشدی برخوردارند.
وی با تأکید بر به‌روز شدن معلمان و مربیان قرآن حاضر در مؤسسات قرآنی اظهار کرد: درست است که سطح آنان خوب است اما نباید در‌جا بزنند، باید همواره رو به رشد باشند زیرا ماندن در یک سطح باعث رکود می‌شود و این رکود به ضرر آن‌ها تمام می‌شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی سیدمحسن موسوی بلده استماع تلاوت قرآن استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۱۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با بیان اینکه از نظر تعداد نمایشگاه در سطح کشور در رتبه دوم قرار داریم، گفت: سال ۱۴۰۲ با بیش از ۴۰ عنوان نمایشگاهی و ۳۰۰ هزار بازدیدکننده سال خوبی بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا طحانیان شامگاه شنبه _هشتم اردیبهشت_ در برنامه بهار بهار اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ با بیش از ۴۰ عنوان نمایشگاهی و ۳۰۰ هزار بازدیدکننده سال خوبی بود و بر این اساس سال ۱۴۰۳ را با نمایشگاه خودروها آغاز کردیم و بیش از ۳۰ هزار بازدیدکننده داشتیم.

وی افزود: هم‌زمان با هفته فرهنگی اصفهان تلاش شد سهم کوچکی در این بزرگداشت داشته باشیم و بر این اساس نمایشگاه گل و گیاه و سوغات را داریم که تا دهم اردیبهشت ادامه دارد و تاکنون بیش از ۲۵ هزار بازدیدکننده از تمام کشور داشته‌ایم‌.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان در خصوص برنامه‌های پیش‌روی نمایشگاه بین‌المللی مطرح کرد: یکی از مهم‌ترین مباحث و هدف‌گذاری‌ها آن است که نقش اصلی خود را ایفا کنیم و در این راستا نمایشگاه‌ها به‌عنوان شتاب‌دهنده و شبکه‌ساز نقشی مهم در مباحث اقتصادی دارند و در کنار این موضوع مباحث اجتماعی نیز قابل اهمیت است.

طحانیان با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ برای ما سالی ویژه است و در این راستا بیش از ۴۵ عنوان نمایشگاهی داریم، اظهار کرد: نیاز بازار موضوعی مهم است که نمایشگاه‌ها متناسب با آن برگزار می‌شود، در کنار نمایشگاه‌ها رویدادهای تخصصی نیز امری قابل توجه است؛ سال گذشته بیش از ۱۷۰ رویداد تخصصی برگزار شد.

وی ادامه داد: شروع فاز ۲ نمایشگاه از دیگر موارد قابل توجه در سال گذشته بود و امید است سالن همایش و تجارت به‌زودی به بهره‌برداری برسد و باید گفت نمایشگاه اصفهان از نظر سازه و زیرساخت منحصربه‌فرد است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با بیان اینکه صنعت نمایشگاهی در استان عمری بیش از ۳۰ سال دارد، خاطرنشان کرد: از نظر تعداد نمایشگاه در سطح کشور در رتبه دوم قرار داریم و در این راستا نمایشگاه بستری برای نشان دادن صنعت و ظرفیت اصفهان است‌.

طحانیان عنوان کرد: نمایشگاه‌های فرش، طلا، فولاد، فن‌نما، دام و طیور و کشاورزی از جمله نمایشگاه‌های مطرح است که در سطح بین‌المللی نیز حرفی برای گفتن دارد، همچنین سه نمایشگاه برای دیگر کشورها برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 748589

دیگر خبرها

  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • افتخار ۲۷ سال خادمی قرآن
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • قرائت قرآن و حمایت از فلسطین در برنامه تلویزیونی تونس+فیلم
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)