Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@10:59:37 GMT

طرح تاب آوری اجتماعی در مناطق سیل زده اجرا می شود

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۱۴۹۲

طرح تاب آوری اجتماعی در مناطق سیل زده اجرا می شود

تهران- ایرنا- معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: این معاونت برای کاهش مشکلات زنان و کودکان آسیب دیده در سیل، طرح تاب آوری اجتماعی را در مناطق سیل زده اجرا می کند.

اطهره نژادی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: با توجه به ضرورت انسجام دوباره خانواده ها و جوامع محلی و از سرگیری روند طبیعی زندگی در مکان های آسیب دیده از سیل، معاونت زنان و خانواده طرح ارتقای تاب آوری اجتماعی را با تاکید بر ظرفیت انطباق پذیری و گذر از بحران، در سال 98 برگزار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: از آنجا که اکنون همه آسیب دیدگان سیل، زنان و کودکان در شرایط نامناسبی هستند، اجرای طرح های تاب آوری اجتماعی می تواند در کاهش مشکلات آنها بسیار تاثیرگذار باشد تا شاید راحت تر بتوانند با مشکلات ناشی از سیل کنار بیایند و هرچه زودتر به شرایط نرمالی برسند.
نژادی ادامه داد: از آنجا که جامعه منسجم افراد تاب آور می خواهد، طرح تاب آوری اجرا می شود تا مردم برای شناسایی آسیب های اجتماعی به ما کمک کنند و اجرای این طرح در مناطق سیل زده می تواند آستانه تحمل مردم آسیب دیده را افزایش دهد.
به گفته وی، طرح تاب آوی اجتماعی در تمام استان های کشور برای شناسایی راه های مقابله با آسیب های اجتماعی به اجرا گذاشته شده است تا با کمک مردم مشکلات و مسایل جامعه شناسایی شود.
معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در راستای اجرای این طرح، تعدادی کارشناس به مناطق سیل زده استان های مختلف کشور اعزام می شوند و از این طریق به شناسایی آسیب های اجتماعی به ما کمک می کنند.
وی در ادامه اظهار داشت: همچنین معاونت زنان در اردیبهشت ماه سال جاری، نشست تشکل های اجتماعی زنان و‌ خانواده استان های گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی را با همکاری استانداری خراسان رضوی به عنوان استان معین استان گلستان در مشهد مقدس برگزار می کند.
اطهری خاطرنشان کرد: انتظار می رود نیمی از پروژه های اقدام مشترک این نشست تخصصی با هدف کمک به خانواده های آسیب دیده از سیل گمیشان و آق قلا، تدوین شود.
اجتمام* 7268*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي تاب آوري سيل 98 زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۱۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ماست
  •  سومین دوره ملی مهارت‌های زندگی و بالندگی فرزندان دانش‌آموز به کار خود پایان داد
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده