Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما سپهری، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان تولید کننده دارو به خبرنگار مهر گفت: در این شرکت محصولات دارویی مانند کپسول لنالیدوماید ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میلی‌گرم، قرص روکش‌دار آبیراترون استات ۲۵۰ میلی‌گرم، قرص روکش‌دار کپسیتابین ۵۰۰ میلی‌گرم، کپسول لنالیدوماید، داروی آبیراترون استات، کپسیتابین تولید می‌کنیم.

وی با بیان اینکه تولیدات این شرکت رقیبی برای بازارهای داخلی و بین‌المللی بشمار می‌آید، خاطر نشان کرد: میزان صرفه‌جویی اقتصادی ناشی از تولید محصولات خوراکی و تزریقی این شرکت در سال‌های ۹۶ و ۹۷ در مجموع به ۷۰ میلیون دلار رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه خط تولید صنعتی محصولات پرخطر خوراکی این شرکت در سیمین دشت کرج احداث شده است، بیان کرد: ما برای احداث این خط تولید ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت و به میزان ۲۰ میلیارد ریال نیز سرمایه در گردش مطالبه کردیم.

وی در ادامه به محصولات تولیدی این شرکت گفت: اولین محصول در این شرکت «کپسول لنالیدوماید» ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میلی‌گرم است که در بیماران مبتلا به سرطان خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. این محصول ۶.۵ درصد قیمت برند خارجی، قیمت دارد و طبق تأیید پزشکان و مطالعه انجام شده، کیفیتی مشابه با برند خارجی دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: دومین محصول شرکت ما قرص روکش‌دار «آبیراترون استات» ۲۵۰ میلی‌گرم است که مورد مصرف آن در سرطان پروستات بدخیم است. این محصول ۶۴ درصد قیمت برند خارجی در داخل کشور قیمت دارد و مورد تأیید پزشکان داخلی است و با نمونه مشابه خارجی نیز قابل رقابت است.

وی ادامه داد: سومین محصول این شرکت، قرص روکش‌دار «کپسیتابین »۵۰۰ میلی‌گرم است که در سرطان «کولورکتال» و «سینه» مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو نیز که ۹۰ درصد قیمت برند خارجی قیمت‌گذاری شده، هم کیفیتی مشابه با محصول خارجی دارد و هم مورد تأیید پزشکان ایرانی است.

به گفته سپهری، بازار هدف این محصولات ایران و کشورهای منطقه هستند.

وی به چشم‌انداز این شرکت در حوزه تأمین نیاز داخلی و صادرات این محصولات به خارج از کشور نیز اشاره کرد و گفت: کپسول «لنالیدوماید» در کشور سوریه ثبت شده و در حال ثبت آن در کشورهای عراق و الجزایر هستیم. شرکت ما تأمین کننده ۵۰ درصد نیاز داخل به این دارو است و در حال حاضر نیز این محصول به کشورهای منطقه صادر می‌شود و تاکنون نیز ۹۸ هزار یورو از این محصول درآمد داشته‌ایم.

به گفته سپهری، داروی «آبیراترون استات» نیز در کشور سوریه به ثبت رسیده و این شرکت توانسته است ۹۰ درصد نیاز داخلی کشور به این دارو را تأمین کند. ضمن اینکه نیاز کشورهای منطقه به این دارو را نیز برطرف خواهیم کرد.

مدیرعامل این شرکت به داروی «کپسیتابین» نیز اشاره کرد و گفت: این دارو در سوریه به ثبت رسیده و در آینده نیز در عراق و اوگاندا به ثبت خواهد رسید. ما تأمین کننده ۲۵ درصد نیاز داخل به این دارو هستیم و توانمندی تأمین نیاز کشورهای منطقه را نیز داریم.

وی به میزان اشتغال ایجاد شده در این شرکت اشاره کرد و گفت: میزان اشتغالزایی در ابتدای بهره‌برداری یعنی سال ۹۵، ۱۷۸ نفر بود که این میزان تا پایان سال ۹۷ به ۳۵۳ نفر افزایش یافته است.

سپهری به ضرورت توسعه خطوط تولید محصولات تزریقی جهت تأمین بازار داخلی و تولید محصولاتی که تنها از طریق واردات تأمین می‌شوند تاکید داشت.

کد خبر 4589594 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۱۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران