Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی برنا ، سیدحسن رسولی؛ خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تهران در بازدید از قلب طهران، برگزاری آئین نوروزگاهی را جذاب دانست و عنوان کرد: وقتی مردم از سایر مناطق کشور به تهران می‌آیند و با مراسم آئینی خودشان مواجه می‌شوند یک مبادله فرهنگی میان پایتخت و سایر نقاط کشور اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبادله‌ای که باعث خلق فرصت فرهنگی و هنری و افزایش جاذبه‌های گردشگری می‌شود.

وعده افزایش کیفیت زندگی در برپایی مراسم نوروزی دیده شده است

سیدحسن رسولی، با تأکید بر اینکه یکی از وعده‌های انتخاباتی ما اصلاح‌طلب‌ها قبل از رأی اعتماد، تلاش برای افزایش کیفیت زندگی شهروندان تهرانی بوده و هست؛ بیان کرد: در عمل به این وعده انتخاباتی و به موازات خدمات چندصدگانه‌ای که مجموعه مدیریت شهری به مردم عزیز پایتخت ارائه می‌کند، تعیین سرفصلی تحت عنوان «تأمین نیازمندی‌های تفریحی مردم» در دو سال اخیر موردتوجه بوده و امسال نیز با همان توجه به آن پرداخته خواهد شد. توجه به تأمین این نیاز تفریحی مردم از طریق برپایی مراسم آئینی فرح‌بخش که مبتنی بر سنت‌های اصیل ایرانی باشد یکی از وظایفی است که همکاران ما به آن مشغول هستند. تلاش‌مان این است که در کنار سایر وظایفی که برای تشکیل زیرساخت‌های توسعه شهری و تنظیف و تأمین فضای سبز موردنیاز مردم در حال انجام است،‌ به این بخش مایحتاج فرهنگی مردم هم بپردازیم.

استمرار نوروزگاه‌ها تحقق وعده ما به تهرانی‌ها است

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد:‌ آنچه این روزها در خیابان‌ها و محلات تهران من‌الجمله در منطقه 12 که قلب طهران است، شاهد هستیم؛‌ تنوع رویدادهای فرهنگی و هنری شادی‌آفرینی است که پیش‌تر وعده‌اش داده شده بود. این اقدامی که شهرداری با همراهی سایر سازمان‌ها در دو سال اخیر رقم زده، تجربه تازه‌ای است که با تکرار و ممارست وبه تناسب بازخوردی که از آن گرفته می‌شود، دورنمای بهتری پیدا می‌کند و موثرتر خواهد شد.

گسترش کمی و کیفی نیاز تفریحی مردم در آینده

خزانه‌دار شورای شهر تهران افزود: فکر می‌کنم می‌توانیم مدعی باشیم که نوروز 97 و 98 در اثر اجرای چنین برنامه‌هایی، خاطره متفاوت و خوبی برای مردم تهران و مسافران از شهرهای دیگر ایجاد کرده است. ضمن اینکه تلاش خواهیم کرد که در حد توان هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی و هم از جهت تأمین منابع، این نیاز را در حد بیشتری نسبت به دو سال اخیر برطرف کنیم.

ایجاد حیات شبانه در مرکز شهر الگوی همه شهرهای مهم دنیاست

وی در ادامه با اشاره به مصوبه زیست شبانه در شورای شهر تهران، عنوان کرد:‌ اگر از زاویه رویکرد جامعه‌شناختی شهری به نقاط مرکزی شهرهای بزرگ من‌جمله تهران نگاه کنیم، حلقه مرکزی شهرها به مرور زمان از حیث قبول کاربری، متناسب با دوره حیاتی که سپری می‌کنند دچار تغییر و تحولات جدی می‌شوند. در دهه‌های مختلف، تهران نیز به عنوان پایتخت دچار تغییرات فراوانی شده است. بنا به طبیعت توسعه شهری و به موازات گسترده‌تر شدن عرصه شهری که امروز غریب به 700 کیلومترمربع محدوده عرصه خدماتی شهری تهران است، نقاط مرکزی از جهت تداوم کاربری‌های مسکونی تغییر نقش داده‌اند. درنتیجه به طور طبیعی در طول روز کارکردهای اقتصادی، اداری و تجاری در آن تداوم دارد اما در ساعات شبانه این نقاط به لحاظ جمعیت ساکن و حیات فعال، با خلوتی مواجه می‌شوند. این واقعیتی است که در همه شهرهای دنیا وجود دارد. در همه شهرهای مهم دنیا،‌ مرکز شهر به واسطه این سبک حیات تبدیل به محلی برای رویدادهای مهم فرهنگی، هنری و تفریحی شبانه می‌شود.

بنا به گفته رسولی آنچه که به عنوان طرح در شورای پنجم مطرح و سپس تصویب شد و اکنون مراحل اولیه قانونی‌اش را طی می‌کند برگرفته از این تجربه کارآمد شهرهای دیگر دنیا بوده است. وی با اشاره به خیابان سی‌تیر بیان کرد:‌ مشاهده می‌کنید که خیابان سی‌تیر پس از پایان فعالیت اقتصادی و تجاری ساکنین، شکل دیگری از حیات و زندگی به خود می‌گیرد که ما اسم آن را حیات شبانه می‌گذاریم.

احیای زیست شبانه اقدام شجاعانه شورا و شهرداری تهران است

رسولی با بیان اینکه معتقدم این اقدام شجاعانه شورای پنجم و شهرداری تهران که در این دوره انجام داده شد، اقدام پرریسکی است، تصریح کرد:‌ ما باید فرهنگ‌سازی جدی‌ای داشته باشیم، مقاومت‌ها را شناسایی کنیم،‌ سطح هماهنگی‌هایمان را بالا ببریم تا درنهایت به تحقق این مصوبه دست یابیم و برای رسیدن به این اتفاق راه درازی در پیش خواهیم داشت. با این وجود در شورای پنجم مصمم هستیم که این پروژه را اجرایی کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شادی شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران فرهنگی و هنری قلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند

به گزارش همشهری آنلاین، سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: در برنامه چهارم، ۲۱حکم در حوزه این معاونت وجود دارد اما بعد از گذشت سه سال از عمر این دوره مدیریت شهری جای سوال است که چه تعداد از این احکام محقق شده است؟

او افزود: احداث ۷سرای محلات در برنامه بود اما چه تعداد تاسیس شده است؟ در حوزه آموزش‌های شهروندی بگوید که چه تعداد از این آموزشها ارائه شده است؟ در مورد قرارگاه جهادی سیدالکریم توضیحاتی ارائه دهید که قرار است چه اقداماتی انجام دهد.

تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم از شهرداری تهران توقع دارند که شهری تمیز و آراسته داشته باشند و برای اینکه شهری آراسته و در شأن و متناسب با فرهنگ مان داشته باشیم، لازم است اقداماتی در چارچوب توقعات مردمی شکل گیرد، گفت: سوال من این است که چقدر برای فرهنگ‌سازی شهر متمدن تلاش کردیم؟

علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جلسات متعددی با معاونت فرهنگی برگزار شده است، گفت: در مورد استقبال از نوروز زحمات زیادی کشیده بودند، اما در برخی از مناطق، برخی از کارها برای استقبال از نوروز خوب و در برخی مناطق کیفیت نداشت و باید متوازن می شدند و در مورد فعالیت ماه رمضان نیز باید بگویم در بیلبوردهای شهری به مردم گزارش داده می شد و ما هر چه به سمت مناطق و محلات برویم کارها نهادینه می شود و سعی شده به موضوعات جدید با تکنولوژی جدید وارد شوند که باید ادامه داشته باشد تا جاهای خالی پر شود.

جای خالی شادی و تفریح بعد از کرونا

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه انجام کارهای اجتماعی بعد از کرونا بسیار سخت است و شهرداری تمام تلاش خود را کرد تا با طراحی برنامه‌های خلاقانه مردم را به برگزاری برنامه های جمعی تشویق کند، افزود: برای شادی و تفریح بعد از کرونا نیازمند الگو و طراحی جدید بودیم که این مهم نیز محقق شد و شاهد بودیم که جشنواره شهر رمضان امسال با حضور پرشور مردم رقم خورد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه امسال به همراه خانواده در برنامه بلوار کشاورز و پارک لاله حضور داشتم و از این خلاقیت‌ها وابتکارات تشکر می‌کنم، گفت: اما نیازمند تولیدات خلاقانه و نوآورانه هستیم و در برنامه‌های امسال ابتکاراتی داشتیم و توصیه میکنم که سال دیگر به مسئله معرفی ظرفیت های گردشگری تهران توجه ویژه شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه رویکرد وظایف ذاتی شهرداری باید تقویت شود، گفت: انتظار ما این بود که در روز زمین پاک بیشتر فعالیت صورت می گرفت و در حوزه آب، هوا و خدمات شهری، اقدامات بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت السلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا هم با بیان اینکه ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ درگیر بودند که جای تقدیر دارد، ادامه داد: باید آموزش خانواده را با محوریت مادران مورد توجه قرار دهیم. اگر مادر خانواده درست آموزش ببیند هم می‌تواند فرزند را درست تربیت کند و هم تأثیر ویژه ای بر همسر خود داشته باشد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه فرهنگسازی انسان متعالی انجام شد، گفت: در سالهای قبل اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد که این اقدام در سال جاری مورد توجه قرار گرفت. باید در بیلبوردها برنامه‌های دیگر نیز معرفی می شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

کد خبر 846684 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق شهروندی شوراى شهر تهران

دیگر خبرها

  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • تبدیل دره مخوف تهران به بزرگترین مرکز تفریحی شهر | پاتوق معتادها به اکوپارک تبدیل می‌ شود