Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از پرداخت یک هزار و ۳۸۷ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به ۳۰۱ واحد تولیدی و صنعتی استان در سال ۹۷ خبر داد. ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲ استانها خراسان جنوبی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، داوود شهرکی در کارگروه رفع تسهیل و رفع  موانع تولید اظهار داشت: در سال 95 به 457 واحد و طرح تولیدی بالغ بر 2 هزار و 285 میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح رونق تولید و به صورت مستقیم پرداخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه میزان پرداختی در سال 96 به 703 طرح و واحد تولیدی بالغ بر2 هزار و 860 میلیارد ریال بوده است افزود: در سال 97 نیز به 301 واحد و طرح تولیدی بالغ بر یک هزار و 387 میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح رونق تولید و به صورت مستقیم پرداخت شده است.

6500 میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی استان سمنان پرداخت شد1000 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت می‌شود790 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت شد

رئیس سازمان صنعت معدن تجارت خراسان جنبوی گفت: از ابتدای آغاز طرح رونق تولید تاکنون 240 جلسه کمیته کارشناسی ذیل کارگروه استانی، 149 کارگروه استانی و 36 کارگروه ملی در مرکز برای پیگیری، تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای استان برگزار شده است.

شهرکی با بیان اینکه بیشترین تعداد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از ابتدای اجرای طرح رونق تولید تاکنون در حوزه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری استان بوده است افزود: سهم استان از اعتبارات طرح رونق تولید در سال جاری 2 هزار و 210 میلیارد ریال است که البته سقف میزان پرداختی به استان محدود نخواهد بود و در صورت نیاز می‌توان این میزان را افزایش داد.

حداکثر قیمت گوشت گوسفندی مرغوب در استان 80 هزار تومان است

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: با توجه به تعیین مبلغ 80 هزار تومان برای هر کیلوگرم گوشت گوسفندی مرغوب در استان، مردم و مصرف کنندگان گوشت قرمز از پرداخت هر گونه وجه اضافی و بیشتر از نرخ تعیین شده به واحدهای عرضه کننده گوشت قرمز خودداری کنند.

علی تهوری با اشاره به روند کاهشی سطح قیمت دام زنده در سطح استان اظهار کرد: با توجه به افزایش عرضه دام در هفته‌های آتی به دلیل زایش‌های زمستانی دام‌ها و کاهش یافتن تقاضای مردم این قیمت برای گوشت گوسفندی مرغوب که با لیبل آبی در واحدهای قصابی عرضه می‌شود تعیین شده است.

تهوری با بیان اینکه تمام واحدهای عرضه کننده انواع گوشت قرمز موظف به نصب نرخنامه در معرض دید عموم هستند تاکید کرد: مصرف کنندگان می‌توانند در صورت اخذ مبلغ بیشتر توسط متصدی واحد صنفی و یا ارائه گوشت قرمز دام ماده (لیبل سفید) به قیمت گوشت دام نر موضوع را به ستاد خبری 124 این سازمان اعلام کرده تا مورد رسیدگی بازرسان قرار گیرد.

انتهای پیام/ن

R41348/P/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، گفت: سال گذشته در اردبیل برای ۱۴ هزار زوج متقاضی تسهیلات ازدواج وام پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یاسیر عبداللهی صبح امروز در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار داشت: نزدیک به 3 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل در سال گذشته پرداخت شده است.

وی از پرداخت 2 هزار و 850 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای 14 هزار متقاضی در اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: 644 میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای 11 هزار و 300 متقاضی در استان پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات را یادآور شد و بیان کرد: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار ضروری است.

عبداللهی با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در تبصره 13 قانون بودجه خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار شد.

افسانه جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول 40 میلیون تومان، دوم 80 میلیون تومان، سوم 120 میلیون تومان، چهارم 150 میلیون تومان و پنجم 200 میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • خراسان شمالی خود کفا در تولید گوشت سفید/افزایش ۲۶ درصدی جوجه ریزی در استان