Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مسلمان کنگره آمریکا می‌گوید از وقتی که ترامپ با سوءاستفاده از اظهارات وی درباره واقعه ۱۱ سپتامبر، توئیتی منتشر کرده، به دفعات تهدید به مرگ شده است. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، الهان عمر نماینده مسلمان کنگره آمریکا می‌گوید از زمانی که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در حمله‌ای توئیتری اظهارات وی درخصوص واقعه ۱۱ سپتامبر را به چالش کشیده است، شاهد افزایش تهدید‌های مستقیم جانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در بیانیه‌ای افزود: لفاظی‌های خشن و دیگر اشکال نفرت‌پراکنی در جامعه ما از هیچ جایگاهی برخوردار نیست چه برسد به اینکه از جانب فرمانده کل قوا باشد.

الهان عمر پیشتر در توصیف واقعه ۱۱ سپتامبر گفته بود «برخی افراد دست به کاری زدند» که این اظهارات از سوی منتقدین وی به تلاش برای بی‌ارزش نشان دادن این واقعه تعبیر شد.

ترامپ نیز در توئیتر خود ویدئویی را بازنشر کرد که حاوی سخنان الهان عمر درباره حملات ۱۱ سپتامبر با تصاویر مرکز تجارت جهانی است و روی آن عبارت «ما هرگز فراموش نخواهیم کرد» افزوده شده است.

همزمان با ابراز نگرانی الهان عمر از بابت تهدید‌های جانی، نانسی پلوسی سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا، به طرفداری از وی خواهان برخورداری الهان و خانواده‌اش از تدابیر امنیتی شد.

این در حالی است که رویترز به نقل از کاخ سفید نوشت: ترامپ در توئیت انتقادی خود علیه الهان عمر، هیچ سوءنیتی علیه وی نداشته است!

سارا سندرز سخنگوی کاخ سفید، در این باره ادعا کرد: ترامپ برای هیچ‌کس بد نمی‌خواهد. اما الهان عمر باید برای اظهارات متعدد و یهودستیزانه خود پاسخگو باشد.

الهان عمر در ماه‌های گذشته نیز اظهاراتی را علیه رژیم صهیونیستی و لابی قدرتمند آن در آمریکا (آیپک) ایراد و برخی از نمایندگان کنگره را متهم به دریافت پول از صهیونیست‌ها کرده بود که این اظهارات وی نیز با واکنش تند ترامپ مواجه شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: الهان عمر تهدید به مرگ لفاظی نفرت پراکنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۴۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند

خبرگزاری رویترز گزارش کرد اگر قطعنامه مربوط به عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل تصویب شود، دولت آمریکا ممکن است تمامی بودجه‌ها برای آژانس‌های این سازمان را به حالت تعلیق دربیاورد.

به گزارش ایسنا، فلسطین در حال حاضر «دولت غیرعضو ناظر» در سازمان ملل است و صرفا می‌تواند در جلسات این سازمان شرکت کند اما حق رای ندارد. مجمع عمومی سازمان ملل روز جمعه (۲۱ اردیبهشت) پیش‌نویس قطعنامه به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک «عضو کامل» را به رای خواهد گذاشت.

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که این رای‌گیری سطح حمایت جهانی از فلسطینی‌ها را نشان خواهد داد؛ تلاش و حمایتی که پیشتر توسط ایالات متحده در شورای امنیت سازمان ملل وتو شد. لازم به ذکر است که درخواست برای عضویت کامل باید به تایید ۱۵ عضو دائم شورای امنیت و هم‌چنین مجمع عمومی سازمان ملل متحد برسد.

رویترز به نقل از «نیت ایوانز» سخنگوی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل نوشت: «ما از قطعنامه آگاه هستیم و بر نگرانی‌های خود نسبت به اینکه سوالات حل‌نشده‌ای وجود دارد که آیا فلسطینی‌ها در حال حاضر معیارهای منشور سازمان ملل را برآورده می‌کنند یا خیر، تاکید می‌کنیم.»

طبق قوانین ایالات متحده، اگر گروه یا طرفی «ویژگی‌های شناخته‌شده بین‌المللی» را نداشته باشد و در عین حال عضویت کامل سازمان ملل را دریافت کند، آمریکا نمی‌تواند به آژانس‌های مربوطه سازمان ملل بودجه ارسال کند. در سال ۲۰۱۱، آمریکا کمک مالی به آژانس فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) را پس از عضویت کامل تشکیلات خودگردان فلسطین متوقف کرد.

ایوانز در ادامه گفت: «دیدگاه ایالات متحده این است که مسیری به سمت تشکیل دولت برای مردم فلسطین از طریق مذاکرات مستقیم میسر است.»

دیپلمات‌ها با بیان اینکه تغییراتی می‌تواند در پیش‌نویس اعمال شود، به خبرگزاری رویترز گفتند که احتمالا ۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل از تلاش فلسطین برای عضویت کامل حمایت خواهند کرد.

«گلعاد اردان» سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل ادعا کرد که عضویت کامل فلسطینیان در سازمان ملل «با منشور این سازمان همخوانی ندارد.»

او افزود: «اگر چنین چیزی تصویب شود، من طبق قوانین ایالات متحده انتظار دارم که این کشور تمام بودجه‌های مربوطه به سازمان ملل و آژانس‌ها را تماما قطع کند.»

مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه (۲۱ اردیبهشت‌) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌ بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به‌عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد. طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رای‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • ببینید | اظهارات تکان دهنده مشاور عالی وزیر کشور درباره تهدید جمعیت
  • رویترز: ممکن است آمریکا بودجه سازمان ملل را به خاطر فلسطین قطع کند
  • روسیه در واکنش به تهدید انگلیس، حمله به تاسیسات این کشور را حق خود دانست
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا