Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@04:45:36 GMT

بیشتر سیلاب های بهاره بر اثر افزایش گازهای گلخانه ای است

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۶۶۲۰

بیشتر سیلاب های بهاره بر اثر افزایش گازهای گلخانه ای است

ناهید خداکرمی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وقوع سیل اخیر در کشور گفت: اغلب سیلاب‌هایی که در بهار یا اواخر زمستان اتفاق می‌افتد بر اثر افزایش گازهای گلخانه‌ای و گرم شدن زمین است و این مشکل فقط برای ایران نیست بلکه یک مشکل جهانی است و نشان می‌دهد که هر مداخله‌ای در محیط زیست می‌تواند تبعاتی را برای امروز و فردای بشر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران افزود: آنچه که در سیل خوزستان، گلستان و لرستان اتفاق افتاد نشان داد که حاصل کم‌کاری مدیریتی و مداخله بشر در محیط زیست چگونه می‌تواند ما را تحت‌الشعاع قرار دهد و نشان می‌دهد که باید هر چه سریع‌تر جلوی ضرر را گرفت که مهم‌ترین آن حفظ درختان برای کاهش گازهای گلخانه‌ای و عدم مداخله در محیط زیست است.

وی با اشاره به وضع تهران در برابر سیلاب‌های احتمالی گفت: تهران به حجمی از بتن و فلز تبدیل شده است و کمترین فضای سبز را دارد و فضای سبز شهر جای خود را به برج و برج باغ داده است و این تهران آسیب‌پذیر کرده است. علاوه بر این بافت‌های فرسوده را هم در تهران داریم و مقاومت‌سازی انجام نشده است و همه اینها می‌تواند اگر سیلی اتفاق بیفتد آسیب‌پذیری انسانی را افزایش دهد.

عضو شورای شهر تهران گفت: شهرداری تهران در برابر سیلاب احتمالی آمادگی دارد و بعضی‌ها از کمک‌ها و تجهیزاتی که از سوی شهرداری ارسال شده است، نگران هستند اما در شهرداری تهران آمادگی مقابله با سیل احتمالی وجود دارد ولیکن شهرداری به تنهایی نمی‌تواند برای پیشگیری و امدادرسانی به مردم و مناطق آسیب‌پذیر اقدام کند و خود مردم هم در این زمینه نقش دارند.

وی با اشاره به نقش مردم در حفظ طبیعت گفت: شاهد بودیم که در روز ۱۳ بدر حجم زیادی از زباله از سوی مردم در رود دره‌ها و پارک‌ها رها شد که این موضوع می‌تواند به خاطر بستن آب راه‌ها عامل ایجاد سیل شود. بنابراین همه ما باید باهم در این حوزه کمک کنند و فراموش نکنیم که قطع یک درخت می‌تواند تأثیر زیادی در همه ایران و جهان دارد.

خداکرمی تصریح کرد: همچنین تعرض در بستر رودخانه‌ها و ساخت و ساز بی‌رویه باید ساماندهی شود و به سمت و سویی برویم که مسئولیت اجتماعی در شهر نهادینه شود. وقتی طبیعت از بین می‌رود همه موجوداتی که تعادل محیط زیستی را حفظ می‌کنند از بین می‌روند و این چرخه معیوب همواره می‌تواند آسیب‌زا باشد بنابراین توجه ما باید حفظ محیط زیست باشد.

کد خبر 4591476 نورا حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: ناهید خداکرمی شهر تهران سیلاب بارندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۶۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

آفتاب‌‌نیوز :

محمد عتاب اهوازی بامداد روز جمعه افزود: پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روز‌های پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت. میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بود و این در حالی است که ۱۱۵ میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

۹ نقطه دزفول دچار مشکل جدی شد

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه ۹ نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

خسارات وارد شده به ۳۰ منزل مسکونی جبران می‌شود

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از ۳۰ خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدید‌های میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تجلیل از نقش آفرینی همه دستگاه‌های عملیاتی، امدادی، خدماتی، نظامی و تیم‌های مردمی و جهادی در عملیات بزرگ دفع آب گرفتگی معابر دزفول افزود: بسیج امکانات و هم افزایی بین دستگاه‌های شهرستان به دلیل حضور میدانی فرماندار دزفول موجب شد تا معابر دزفول در کمتر از سه ساعت به شراط عادی بازگردند.

شهردار دزفول گفت: به دلیل حجم بالای آب گرفتگی‌های معابر، به کارگیری تجهیزات و نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول برای سرعت بخشی به امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار در آب گرفتگی‌ها ضروری بود که پس از اعلام درخواست از فرماندهی این تیپ، تمام امکانات ارتش در کمترین زمان به کمک شهرداری آمد.

وی با اشاره به مشارکت ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در عملیات دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی امروز افزود: موج هم افزایی و همدلی میان تمام تیم‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت آبفا، ارتش، ناحیه مقاومت بسیج و سپاه در این عملیات مثال زدنی بود.

بارش ۱۱۵ میلیمتر باران در سه ساعت در دزفول باعث آبگرفتگی شدید معابر شهری و مسدود شدن تعدادی از زیرگذر‌های این شهر شد و تردد شهروندان را با مشکل همراه کرد.

طبق اعلام هواشناسی صفی آباد دزفول میزان بارندگی امروز پنجشنبه تا ساعت ۱۵ به نزدیک ۱۱۵ میلیمتر رسید.

با توجه به گستردگی آب گرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودرو‌ها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه‌های خدماتی و عملیاتی، نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی و خودرو‌های سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • افزایش کشت گلخانه ای در شهریار
  • بارش‌های دزفول سه برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود
  • جذب گازهای گلخانه ای در یک ماده متخلخل جدید 
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی