Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا- رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مواردی از بیماری های واگیر از طریق آب و غذا در مناطق سیل زده گلستان، لرستان و خوزستان گزارش نشده است.

محمدمهدی گویا روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: با گرم شدن هوا ممکن است این بیماری ها شیوع یابد که همکاران ما تلاش می کنند آب مصرفی سالم را به دست مردم برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: شیوع بیماری های ناشی از حشرات که به انسان منتقل می شود با گرم شدن هوا در مناطق سیل زده وجود دارد و باید مراقب افزایش سالک و حشرات جونده باشیم.
گویا اضافه کرد: بیشترین نگرانی در مناطق سیل زده، شیوع بیماری های واگیر از طریق آب و غذای آلوده است، براین اساس مردم سیل زده با تیم های بهداشتی و درمانی همکاری کنند تا این بیماری ها افزایش نیابد.
وی ادامه داد: کمک و همکاری مردم سیل زده با تیم های بهداشتی و درمانی مستقر در این مناطق برای جلوگیری از شیوع بیماری های واگیر بسیار مهم است و باید با همکاری مردم سیل زده اجازه ندهیم این بیماری ها افزایش یابد.
وی اضافه کرد: آب هایی که بین مردم توزیع می شود از طریق همکاران آب و فاضلاب شهری و روستایی مراکز بهداشتی و درمانی کنترل می شود و این کار به صورت مدادم ادامه یابد.
گویا گفت: لازم است آب با سلامت تضمین شده به دست مردم برسد، اگر مردم سیل زده از آب آشامیدنی و حتی پخت و پز مطمئن نبودند، آن را استفاده نکنند یا بجوشانند و سپس مصرف کنند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شستشوی میوه و سبزیجات نیز با آب سالم بسیار اهمیت دارد زیرا بیماری های عفونی مانند وبا از این طریق منتقل می شود و مردم باید کاملا مسایل بهداشتی را رعایت کنند.
گویا افزود: ضرورت دارد مردم این مناطق برای پیشگیری از بیماری هایی اعم از سالک، مالاریا و دیگر مواردی که ناشی از حیوان گزیدگی است، آموزش ببینند و مراکز بهداشتی باید نکات مهم را در این زمینه به مردم اطلاع دهند.
اجتمام*9022*9105

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سواد سلامت گويا سيل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۷۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند