Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران-ايرنا- وزير کشور درباره ساختار قرارگاه نوسازي و بازسازي مناطق سيل زده گفـت: قرارگاه نوسازي با حضور نمايندگان همه دستگاه ها کار خود را آغاز کرده و شرح وظايف هر کدام از کارگروه هاي پنجگانه آن مورد بررسي و تصويب قرار گرفته است.

به گزارش ايرنا، «عبدالرضا رحماني فضلي» روز دوشنبه در حاشيه نخستين جلسه ستاد بازسازي در وزارت کشور در جمع خبرنگاران افزود: امروز بعد از چند جلسه مقدماتي قرارگاه نوسازي و بازسازي مناطق سيل زده با حضور نمايندگان همه دستگاه ها کار خود را آغاز کرد و ساختار اين قرارگاه و کارگروه هاي پنجگانه آن مورد تصويب و شرح وظيفه هر کدام از اين کارگروه‌ها مورد بررسي قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزير کشور افزود: ميزان خسارت ها و برنامه ها و اقداماتي که هرکدام از اين دستگاه‌ها بايد ارائه مي دادند، مورد بررسي قرار گرفت و تصميم بر اين شد که اين برنامه‌ها ظرف دو روز زمان بندي شده و به قرارگاه اعلام شود.
رحماني فضلي تاکيد کرد: در گروه نظارت و بازرسي با تعيين نظارت هايي، مسير انجام کار، زمان بندي و اجرا پيگيري مي شود.
وزير کشور درباره منابع مالي اختصاص داده شده به قرارگاه تصريح کرد: با توجه به تاکيد رئيس جمهوري و توصيه مقام معظم رهبري همه منابع لازم براي اين حضور هم از رديف‌هاي بودجه‌اي هم ماده 1012 بحران، بيمه‌ها و بانک‌ها و در صورت نياز استفاده از صندوق توسعه ملي تامين شود.
رحماني فضلي افزود: مقرر شد همه دستگاه ها با هماهنگي و اطلاع قرارگاه فعاليت کنند. يعني هيچ هزينه، کمک و پرداخت بدون هماهنگي قرارگاه نخواهد بود.همچنين مصوب شد در امر نوسازي و بازسازي از ظرفيت همه کشور از جمله نهادهاي اجرايي، دستگاه‌هاي غير دولتي، نيروهاي مسلح و مردم استفاده شود.
وزير کشور درباره موضوع بازسازي و مسکن سيل زدگان هم گفت: قرار بر اين شد که بنياد مسکن دستورالعملي تهيه و ابلاغ کنند تا هر کس در کشور هر چقدر که مي تواند مسکن بسازد و مشارکت کند، متناسب با آن دستورالعمل کار خود را شروع کند و دولت هم حمايت هاي لازم را خواهد کرد.
رحماني فضلي همچنين با اشاره به موضوع اطلاع‌ رساني از سيل و برخي سواستفاده هاي صورت گرفته از اين موضع تاکيد کرد: با توجه به حجم شايعات و همچنين تحريک و تحرکاتي که انجام مي‌شود بايد آگاهي رساني و اطلاعات ما به موقع باشد، بايد بتوانيم با اطلاع رساني و آگاهي بخشي و هماهنگي‌هاي لازم رسانه‌اي مشارکت مردم را افزايش دهيم و موجب آرامش افرادي باشيم که واقعا خسارت ديده و سيل زده هستند.
وي افزود: اولويت اول ما تعيين خسارت ها و پرداخت به کساني است که واحدهاي توليدي داشته اند يا داراي محصولات زراعي بودند و وسايل زندگي شان را از دست داده اند.
رحماني فضلي درباره اسکان موقت سيل زدگان گفت: اسکان موقت با توجه به افزايش دماي هوا در خوزستان و لرستان موضوع مهمي است، زندگي مردم در زير چادر با مشکل مواجه خواهد شد، ما براي اسکان موقت از بنياد مسکن خواستيم جمع‌بندي خسارت‌ها را به دست آورد و تلاش خواهيم کرد حداقل شرايط زيستي مناسب را براي عزيزان فراهم کنيم.
وزير کشور ادامه داد: ما مرحله اول موضوع سيل را که بحث مقابله و مديريت مسئله، کاهش تخريب و هزينه هاي انساني بود، به لطف خداوند متعال در جاهاي ديگر به جز خوزستان مديريت شده است.
وي گفت: مرحله مقابله به اتمام رسيده مگر اينکه سيل هاي جديدي داشته باشيم مانند سيل شب گذشته در کلات.
وزير کشور تاکيد کرد: اکنون مسئله مهم ‌تر، مسئله بازسازي است اميدواريم در اين مرحله هم با حمايت همه دستگاه‌هاي اجرايي، نيروهاي مسلح و نيروهاي غير دولتي و مردم بتوانيم کارآمدي نظام را هم براي مردم عزيزمان و هم دنيا به منصه ظهور برسانيم.
رييس قرارگاه بازسازي مناطق سيل زده تاکيد کرد: کاري که در مقابله و مديريت اين سيل در 25 استان و با اين حجم بارندگي انجام شد، به عنوان يک مديريت جامع و مناسب مي‌تواند ارائه شود. ما با اين مقوله آشنا هستيم و مرتب اين مسئله را در کشورهاي ديگر پيگيري کرديم اطلاع دقيقي داريم.
رحماني فضلي ادامه داد: در مديريت سيل خسارت‌هاي جاني را به حداقل رسانديم و از خسارت‌هاي مالي بسيار سنگيني که مي‌توانست ايجاد شود جلوگيري کرديم.اين سيل مي‌توانست به شهرهاي گرگان، اهواز، سوسنگرد و يا حميديه را زير آب ببرد. ولي به دليل مديريت مناسبي انجام شده هيچ کدام از اين شهرها زير آب نرفت. به سيل جاري نشد
وي گفت: همه دستگاه‌ها و مردم تلاش کردند اميدوارم در مرحله بازسازي هم اين تلاش‌ها و همکاري‌ها با همدلي ها باشد تا ما برگ ديگري از کارآمدي نظام را در اين زمينه شاهد باشيم.
رحماني فضلي درباره ميزان خسارت هاي سيل هم گفت: مجموع ارقامي که دستگاه هاي اجرايي از ديروز درباره خسارت ها بررسي و اعلام شد، اعم از تسهيلات و اعتبارات حدود 35 هزار ميليارد تا الان برآورده شده است.
وي افزود: اين برآوردها اوليه است و هم در بررسي هايي که مطابق با شاخص‌ها و استانداردهاي ما انجام شده امکان تغييرات در اين رقم وجود وجود دارد و هم امکان دارد برخي از خسارت را ديده نشده باشد، يا خسارت هايي که از اين به بعد وارد مي شود قابل محاسبه است ولي فعلا رقم ما 35 هزار است.
وزير کشور درباره تداوم بازسازي مناطق سيل زده تاکيد کرد: رئيس‌جمهوري همه فعاليت‌هاي دستگاه‌ها و وزارت کشور را در اين قرارگاه مستقر کردند، ده ها جلسه در کارگروه هاي مختلف داشتيم و من يقين دارم که مي توانيم با سرعت و اطمينان بالايي در اين زمينه حرکت کنيم.
رحماني فضلي تاکيد کرد: با کنترل شرايط، حتما داخل استان هاي سيل زده خواهيم رفت و موضوعات را از نزديک بررسي خواهيم کرد.
وي در پايان تصريح کرد. براي پيگيري تصميمات، ستادهاي بحران در استان‌ها را مسئول حاضر اين قرارگاه در استان‌ها خواهيم کرد که استاندار رئيس آن است و از استاندار خواهيم خواست که اين برنامه‌ها را به صورت زمان بندي شده به ما گزارش دهد و راه حل‌هاي مناسب در اين زمينه را ارائه دهد.
‌سيام**9402**3202**1535
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش شدید برف و باران در این مناطق/ از کوهنوردی بپرهیزید

به گزارش خبرآنلاین، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: از پنجشنبه تا شنبه (۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت) شرایط جوی برای فعالیت‌های مرتبط با کوهستان اعم از کوهنوردی، دره‌نوردی و ... نامساعد و با انواع مخاطره‌ها همراه است بنابراین از صعود به ارتفاعات و تردد در مسیر رودخانه‌ها و دره‌ها اجتناب شود.

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طی روزهای پنجشنبه تا شنبه (۱۳ تا ١٥ اردیبهشت) فعالیت سامانه بارشی قوی در بیشتر مناطق کوهستانی کشور پیش‌بینی می‌شود که منجر به صدور هشدار نارنجی برای بیش از ٢٠ استان کشور و صدور هشدار قرمز برای بارش پنجشنبه در زاگرس جنوبی به‌ویژه ارتفاعات استان کهگیلویه و بویراحمد شده است.

وی اضافه کرد: طی چهارشنبه و به ویژه پنجشنبه (۱۲ و ۱۳ اردیبهشت) فعالیت موج بارشی قوی در نیمه غربی کشور، بخش‌های جنوب غربی، زاگرس مرکزی و جنوبی و به‌تدریج گسترش به مناطق مرکزی و شرقی کشور موجب بارش‌های رگباری شدید، تندباد، رگبار و رعدوبرق و بارش تگرگ می‌شود. شدت بارش‌ها طی پنجشنبه در زاگرس جنوبی به‌ویژه ارتفاعات کهگلیویه و بویر احمد موجب جاری شدن سیلاب‌های شدید و طغیان رودخانه‌ها و رانش و لغزش و ریزش سنگ می‌شود.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه داد: طی جمعه و شنبه شاخه شمالی این موج بارشی، موجب وقوع رگبارهای شدید همراه با رعدوبرق و تگرگ در ارتفاعات غرب، شمال غرب، پهنه کوهستانی البرز و مناطق شمال شرق کشور می‌شود. در قله‌ها و خط الرأس‌های مرتفع با توجه به برودت هوا شرایط برای بارش برف و احتمال وقوع بهمن مساعد است.

وی درباره وضعیت جوی ارتفاعات شمال تهران طی روزهای پایانی هفته گفت: طی پنجشنبه افزایش ابر و مه آلود شدن، افزایش سرعت باد و در بعضی ساعت‌ها وقوع رگبار و رعدوبرق و تگرگ و طی جمعه و شنبه آسمان ابری و مه آلود، به تناوب رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید و در قله‌های مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: از پنجشنبه تا شنبه، شرایط جوی برای فعالیت‌های مرتبط با کوهستان اعم از کوهنوردی، دره‌نوردی، اسکی، پروازهای تفریحی نامساعد و با انواع مخاطره‌ها از جمله مه آلودشدن و کاهش دید، خطر اصابت صاعقه، درگیرشدن با بارش‌های سیل آسا، تگرگ، تندباد و در مناطق مستعد بارش برف و بهمن همراه است بنابراین از صعود به ارتفاعات و تردد در مسیر رودخانه‌ها و دره‌ها اجتناب شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901991

دیگر خبرها

  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان/ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور از فردا تا دوشنبه!
  • هشدار نسبت به تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • هشدار تشدید فعالیت سامانه بارشی؛ احتمال خسارت به محصولات کشاورزی
  • بارش شدید برف و باران در این مناطق/ از کوهنوردی بپرهیزید