Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امید دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور در بخشنامه‌ای خطاب به استانداران محور‌های اولویت دار معاونت اقتصادی در سال جاری را با تأکید مجدد بر ضرورت استمرار اولویت‌ها و برنامه‌های مهم اجرایی ابلاغی طی سال‌های ۱۳۹۶و ۱۳۹۷، ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابلاغیه معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور به استانداران محور‌های اولویت دار در سال ۹۸ را چنین برشمرده است.

تلاش در جهت ساماندهی واحد‌های تولیدی، با هدف بهره برداری بهینه از ظرفیت‌ها و ارتقای توان تولید. از جمله شناسایی واحد‌های تولیدی با تولید کمتر از ظرفیت اسمی و حمایت ازآنها، برای رسیدن به حداکثر توان تولیدی، شناسایی واحد‌های تولیدی راکد و فعال سازی واحد‌های با قابلیت احیای مجدد، شناسایی واحد‌های تولیدی راکد فاقد قابلیت احیاء و استفاده از ظرفیت آن‌ها برای اجرای طرح‌های سرمایه گذاری جدید، مطالعه دقیق وضعیت واحد‌های تولیدی موجود و اقدام برای تکمیل زنجیره تولید با هدف کاهش وابستگی خطوط تولید به خارج از کشور و افزایش ارزش افزوده و اتخاذ تمهیدات لازم به منظور احیای بنگاه‌های اقتصادی تملیک شده توسط شبکه بانکی و اتخاذ راهکار‌های قانونی مناسب، به منظور جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی جدید، اتخاذ تدابیر لازم به منظور تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری ازصادرات محصولات خام، با هدف افزایش ارزش افزوده، توزیع بهینه و مدیریت صحیح منابع دولتی، غیردولتی و تسهیلات بانکی، در راستای رونق تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، اتخاذ تدابیر لازم به منظور فراهم نمودن زمینه‌های جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی، از جمله ارتقای کارآمدی مراکز خدمات سرمایه گذاری، فراهم نمودن زمینه‌های توسعه کسب و کار‌های دانش بنیان و استارت آپ ها، ارتقای بهره‌وری عوامل تولید و کیفیت محصولات تولید داخل، با هدف توسعه صادرات غیرنفتی وحضور مؤثر در بازار‌های جهانی، شناسایی قوانین و مقررات مزاحم و غیرضرور، در فرآیند تولید و صدور مجوزها، با هدف بهبود فضای کسب وکار، تلاش در جهت توسعه مراودات تجاری و همکاری‌های اقتصادی، با کشور‌های هدف تجاری، به ویژه کشور‌های همسایه، کمک به عرضه مستقیم محصولات تولیدی، با هدف حذف واسطه‌های غیرضرور و کاهش قیمت تمام شده، تلاش برای کاهش آثار تحریم‌های ظالمانه، با استفاده از ظرفیت و توان بومی مناطق، اتخاذ تدابیر لازم در راستای بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه‌ای (انسانی، طبیعی و جغرافیایی) و برنامه‌های آمایش سرزمین، به منظور دستیابی به توسعه پایدار در فعالیت‌های اقتصادی، همکاری با حوزه اقتصادی دستگاه‌های اجرایی و تلاش در راستای افزایش تولید ناخالص داخلی استانها، تلاش در راستای شفاف سازی فعالیت‌های اقتصادی و مبارزه با فساد اداری، به منظور بهبود فضای کسب و کار، اصلاح الگوی مصرف وحمایت از کالا‌های ساخت داخل، با هدف رونق تولید، کاهش بیکاری وفقر، جایگزینی نیرو‌های انسانی متخصص و کارآمد (با رویکرد عالمانه و مجاهدانه)، در حوزه اقتصادی با مدیران نارسا و ناکارآمد، برنامه ریزی مناسب برای هدایت نقدینگی موجود به سمت سرمایه گذاری‌های مولد و اشتغالزا.

تعیین نظام ارزیابی عملکرد مدیران حوزه اقتصادی در سطح دستگاه‌های اقتصادی استان، به منظور تشویق مدیران توانمند و تذکر به مدیران ناکارآمد، دقت لازم در واگذاری طرح‌ها به بخش خصوصی، با مدنظر قرار دادن اهلیت و صلاحیت و جلوگیری از ایجاد زمینه‌های فساد و انحراف در اهداف مورد نظر، نظارت جدی بر فعالیت دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری در مناطق، با هدف جلوگیری از سوء استفاده‌ها و ممانعت از فعالیت مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، تمرکز جدی برحمایت از تولیدکنندگان، سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی سالم که برای کشور ثروت آفرینی می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • حضور۲۰ واحد تولیدی استان بوشهر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است