Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - اعضای جامعه شیعیان هزاره در شهر «کویته» پاکستان که در اعتراض به عملیات تروریستی اخیر دست به تحصن زده بودند، پس از دیدار با مقامات ارشد دولت پاکستان و اطمینان از عملی شدن مطالبات آنان، پس از چهار روز به تحصن خود پایان دادند.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، رسانه های پاکستانی اعلام کردند: شیعیان هزاره پس از وقوع حمله انتحاری در روز جمعه گذشته که باعث جان باختن 20 نفر از جمله 10 نفر از شیعیان شده بود، در اعتراض به تداوم حملات تروریستی دست به تحصن زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گروه های مختلف سیاسی و مذهبی پاکستان از جمله حزب مجلس وحدت مسلمین، از احزاب پیشروی شیعیان این کشور نیز به تحصن شیعیان هزاره پیوسته و از دولت فدرال (اسلام آباد) خواستند تا فرآیند مبارزه با عناصر تروریستی در کشور را تقویت کند.
پس از گذشت چهار روز از تحصن شیعیان هزاره، نمایندگان دولت «عمران» خان نخست وزیر پاکستان متشکل از «شهریار آفریدی» وزیر مشاور در امور کشور، «جام کمال» سروزیر ایالت بلوچستان و «ذوالفقار بخاری» مشاور نخست وزیر در امور پاکستانی های خارج از کشور، با حضور در جمع متحصنین به آنان اطمینان دادند که دولت هرگز برای تامین امنیت جامعه شیعیان هزاره کوتاهی نخواهد کرد.
شهریا آفریدی تاکید کرد: ما به مردم پاکستان به ویژه شهروندان محترم شیعیان هزاره اطمیان می دهیم که دولت و نیروهای مسلح این کشور به اشرار و تروریست ها اجازه ایجاد ناامنی را نخواهد داد.
جام کمال سروزیر ایالت بلوچستان پاکستان نیز گفت: برنامه اقدام ملی علیه تروریسم به نحو احسن اجرا شده و دولت عناصر اصلی حمله اخیر به جامعه شیعیان در کویته را شناسایی و آنان به سزای اعمالشان می رساند.
نمایندگان دولت پاکستان برای رسیدگی به خواسته شیعیان کویته مبنی بر پایان دادن به ترورهای هدفمند علیه این جامعه اقلیت، روز گذشته عازم ایالت بلوچستان واقع در جنوب غربی این کشور شد و با جمعی از رهبران مذهبی و خانواده های قربانیان عملیات تروریستی اخیر ملاقات کردند.
حدود 20 درصد از جمعیت بیش از 220 میلیون نفری پاکستان را شیعیان تشکیل می دهند. بعد از ایران، پاکستان بیشترین جمعیت مسلمانان شیعه را در خود جای داده است.
روز جمعه گذشته حمله انتحاری در بازار میوه و تره بار شهر کویته دست کم 20 کشته برجای گذاشت. در این عملیات تروریستی 10 نفر از اعضای جامعه شیعیان هزاره نیز جان خود را از دست دادند.
داعش با اذعان به هدف قرار دادن جامعه شیعیان، مسئولیت این حمله را برعهده گرفت. علاوه بر این گروه های تروریستی مانند تحریک طالبان پاکستان و لشکر جهنگوی نیز در گذشته مسئولیت بسیاری از حملات علیه شیعیان در مناطق مختلف این کشور از جمله شهر کویته را برعهده گرفته اند.
آساق*274**1663**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي شيعيان پاكستان كويته پايان تحصن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان با ابراز امیدواری از پیامدهای مثبت سفر اخیر رئیس جمهور ایران به پاکستان تاکید کرد: اسلام‌آباد درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران هیچ گونه فشار یا دیکته خارجی را نمی‌پذیرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سناتور محمد اسحاق دار در جریان کنفرانس خبری خود در اسلام‌آباد در پاسخ به پرسشی درخصوص راهبرد این کشور برای غلبه بر بحران انرژی و سرنوشت خط لوله گاز ایران گفت: پاکستان متعهد به تامین نیازهای کشور براساس منافع ملی است‌.‌

وی تاکید کرد: هرگونه تصمیم درباره پیشبرد پروژه مشترک گازی با ایران مطابق با تصمیم دولت پاکستان خواهد بود زیرا ما یک کشور آزاد و مستقل هستیم و تحت تاثیر ملاحظات خارجی قرار نخواهیم گرفت‌.

معاون نخست وزیر پاکستان با ابراز خرسندی از پیامدهای مثبت سفر اخیر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاکستان و رویکرد صادقانه ۲ کشور در دیدارها و رایزنی‌های متقابل برای تحکیم روابط فی‌مابین، اظهار داشت: پروژه خط لوله گاز سابقه قدیمی و پیچیده‌ای دارد لذا پاکستان هرگونه تصمیم را مطابق با منافع ملی خود اتخاذ می‌کند و هرگز دیکته خارجی را قبول نخواهد کرد.

وی همچنین درباره روابط پاکستان با عربستان و افغانستان نیز گفت که بنابر دعوت نخست وزیر پاکستان، ولیعهد عربستان ماه جاری (میلادی) سفر رسمی به اسلام‌آباد خواهد داشت. اسلام‌آباد همچنین خواهان روابط متعادل و سازنده با افغانستان است اما متاسفانه پدیده تروریسم یک مساله جدی در روابط با این کشور است و کابل باید به این نگرانی‌ها بپردازد.

پیش از این وزیر دفاع پاکستان، سفر رئیس جمهوری اسلامی ایران به اسلام آباد را بسیار حائز اهمیت و موفقیت آمیز خوانده و تاکید کرده بود: ما به یافتن راهی برای پیشبرد پروژه مشترک گازی با تهران خوشبین هستیم.

خواجه محمد آصف با اشاره تلویحی به آمریکا که اخیراً نسبت به تقویت همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد ابراز نگرانی کرده است، افزود: ما اهمیتی به مخالفت‌های خارجی نمی دهیم، لذا اگر کسی در پی سفر آیت‌الله رئیسی دچار دردی شده، ما دوایی برای درد آنان نداریم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجی خود در سال جدید، روز دوشنبه سوم اردیبهشت وارد اسلام‌آباد شد. رئیس جمهور ایران همچنین از شهرهای لاهور و کراچی نیز بازدید کرد.

کد خبر 751551

دیگر خبرها

  • رئیسی: با عملیات وعده صادق، سایه جنگ از کشور برداشته شد/ عده‌ای فکر می‌کردند با موشک می‌شود معامله کرد/ همه باید به قانون حجاب پایبند باشند/ دشمن به دنبال حیازدایی از جامعه است
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • دستگیری اعضای چند تیم تروریستی در استان کرمان توسط سربازان گمنام امام‌زمان(عج)
  • هزاره ققنوس با ۸۰۰ عنوان کتاب به مصلی می‌آید