Web Analytics Made Easy - Statcounter

گناوه- ایرنا- رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناوه گفت: درسال گذشته 75 میلیارد و750 میلیون ریال تسهیلات به منظور احداث مسکن درحوزه بازسازی و بهسازی مسکن روستایی به 303 متقاضی دراین شهرستان پرداخت شد.

علی افرند روزسه شنبه درگفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: دراین مدت 23 فقره تسهیلات قرض الحسنه مهر به میزان یک میلیارد و840 میلیون ریال وچهار فقره تسهیلات بلاعوض تکمیلی و بیشتر به میزان 720 میلیون ریال دراختیار متقاضیان دارای 2 معلول قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: پرداخت هفت فقره تسهیلات قرض الحسنه روستایی درمجموع 350 میلیون ریال و20 فقره بلاعوض تکمیلی 40 و80 میلیون ریالی از دیگر پرداختی های این نهاد در حوزه بازسازی و بهسازی مسکن روستایی بوده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناوه اظهارداشت: میزان تسهیلات پرداختی به هر متقاضی در بخش احداث مسکن روستایی 250 میلیون ریال، قرض الحسنه روستایی 50 میلیون ریال، قرض الحسنه مهر 80 میلیون ریال و بلاعوض تکمیلی به 2معلول و بیشتر 180 میلیون ریال است.
وی گفت: اجرای فاز اول راه ساحلی مال خلیفه به قلعه حیدر بطول یک کیلومتر با هزینه کرد 25 میلیارد ریال از مهم ترین فعالیت های این نهاد در حوزه عمران روستایی سال گذشته است.
وی افزود: اجرای چندین طرح دیگر نظیر چمن روستای چهارمحال، کانال دفع آب های سطحی روستای سربست به طول 700 متر، خیابان 12 متری آرامستان و ورزشگاه روستای محمدصالحی به طول 360 متر، خیابان طرح هادی روستای بهمنیاری غربی و بینک هرکدام به مساحت 6300 مترمربع ، بوستان امید مال قاید و بهمنیاری شرقی از دیگر فعالیت های این نهاد به شمار می رود.
افرند گفت: در این مدت 47 هزار و 500 مترمربع آسفالت در روستاهای چهاربرج، پوزگاه، مال خلیفه، مال قاید، چم شهاب، تل تل، چاهبردی، کلر و شول اجرا شد.
رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی گناوه ، واگذاری هفت قطعه زمین مسکونی در روستاها به اقشار کم درآمد و 2معلول بهزیستی و صدور 200 برگ سند روستایی در شهر بندرریگ و روستاهای شهرستان را عملکرد این نهاد در سال گذشته در حوزه عمران روستایی عنوان کرد.
وی به عمده برنامه های کاری در حوزه عمران روستایی سال 98 اشاره کرد و گفت: اجرای فاز دوم ساحلی مال خلیفه - قلعه حیدر که نقش بسزایی در توسعه و عمران و آبادانی روستاهای ساحلی، سرریزشدن جمعیت گردشگر از شهر به روستاهای همجوار و به عنوان کریدور ورودی به شهر گردشگری گناوه دارد، از عمده آنهاست.
وی افزود: 9 کیلومتر این طرح برعهده بنیادمسکن انقلاب اسلامی است که تاکنون یک کیلومتر آن انجام و مابقی نیز در چند فاز انجام می شود.
افرند ادامه داد: اجرای آسفالت روستای بهمنیاری غربی و بینک هرکدام بطول 6300 مترمربع، طرح هادی روستای کدایی به طول 250 متر، زیرسازی و آسفالت خیابان خور مال خلیفه و سربست به طول 600 متر و احداث بوستان ساحلی مال خلیفه بطول یک کیلومتر از دیگر برنامه های پیش بینی شده در حوزه عمران روستایی این شهرستان است.
وی یادآورشد: بیس و آسفالت روستای محمدصالحی، اصلاح و تعویض آسفالت ورودی روستای مال قاید و صدور سند روستایی و شهری به تعداد 400 برگ در سال جاری توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گناوه اجرایی می شود.
رئیس بنیادمسکن انقلاب اسلامی گناوه گفت: در حوزه بازسازی و نوسازی مسکن روستایی سال 98 طرح و برنامه های مختلفی پیش بینی شده که پرداخت تسهیلات احداث مسکن روستایی باتوجه به نیاز شهرستان و دستورالعمل نوسازی بافت فرسوده به میزان حداقل 300 فقره، قرض الحسنه روستایی و مهر به تعداد 30 فقره، بازسازی و تعمیرات مسکن از محل اعتبارات ستاد حوادث به تعداد 15 فقره و احداث و تعمیر مسکن شهری و روستایی به میزان 12 فقره از عمده آنهاست.
وی بیان کرد: شناسایی واحدهای نیمه تمام سنوات گذشته و معرفی آنها به استان بوشهر برای پرداخت تسهیلات بلاعوض تکمیلی و معرفی متقاضیان دارای 2 معلول به بانک برای احداث مسکن روستایی و همچنین بلاعوض به آنان در برنامه کاری این نهاد در سال 98 قرار دارد.
بیش از 20 درصد از جمعیت 103 هزارنفری گناوه در شمال استان بوشهر در روستاها سکونت دارند.
6043/6164

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بنيادمسكن تسهيلات گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۶۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول چراغ سحر پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: کارگران در واحدهای صنعتی و صنفی زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند.

وی بیان داشت: از جمله برنامه های حمایتی دولت برای بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی، افزایش مبلغ وام های ضروری است.

چراغ سحر تصریح کرد: مبلغ این وامها از ۵۰ به ۲۰۰ میلیون ریال افزایش داشته و بخش قابل توجهی از این تسهیلات بانکی پرداخته شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم چهار هزار فقره وام ضروری به مستمری بگیران و بازنشستگان استان با مبلغ هر فقره ۱۲۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال پرداخت شد.

چرغ حر اظهار داشت: شمار بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۰ هزار نفر است و بیمه شدگان تامین اجتماعی که به صورت اختیاری و اجباری تحت پوشش این بیمه قرار گرفته اند، افزون بر مستمری، تسهیلات بانکی دریافت کرده و از حمایت هایی مانند دوران بارداری یا از کارافتادگی نیز استفاده می کنند.

کد خبر 6094037

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • آبرسانی بسیج سازندگی به ۵۰۸ روستای استان اردبیل + فیلم
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی