Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - معاون آبخيزداري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري خراسان جنوبي گفت: بارندگي هاي 72 ساعت گذشته سبب شد بيش از 22 ميليون مترمکعب روان آب در سازه هاي آبخيزداري استان مهار شود.

محسن يوسفي دوشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: آب باران، روان آب و سيلاب در 2 هزار و 300 سازه آبخيزداري منابع طبيعي اعم از سنگي، سنگي ملاتي و خاکي استان جمع ‌آوري شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: از ابتداي سال آبي جاري (مهرماه 97) تاکنون بيش از 55 ميليون مترمکعب روان آب در سازه هاي آبخيزداري استان خراسان جنوبي جمع آوري و مهار شده است.
معاون آبخيزداري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري خراسان جنوبي اظهار داشت: تاکنون 100 درصد سازه هاي آبخيزداري استان پر و برخي 2 يا سه مرتبه سرريز شده که نسبت به تخليه يا مهار آب ها اقدام شد.
** سازه هاي آبخيزداري خسارتي نداشته است
وي با بيان اينکه وضعيت آبگيري سدهاي استان کنترل شده است تصريح کرد: تاکنون هيچ موردي از تخريب يا خسارت سيلاب به سازه هاي آبخيزداري استان گزارش نشده است.
يوسفي گفت: سازه هايي که در وضعيت بحراني تر قرار داشتند، کنترل و خروجي آب مديريت شد تا خسارتي بوجود نيايد.
وي افزود: در برخي مناطق از جمله شهرستان خوسف سازه هاي مردمي و بدون کارشناسي ايجاد شده بود که قبل از بارندگي ها نسبت به تخريب سازه اقدام شد تا منجر به خسارت هاي احتمالي نشود.
معاون آبخيزداري اداره کل منابع طبيعي و آبخيزداري خراسان جنوبي گفت: سال گذشته از محل صندوق توسعه ملي 159 ميليارد ريال اعتبار براي اجراي سازه هاي آبخيزداري به استان خراسان جنوبي اختصاص يافت.
وي افزود: بهمن سال گذشته 97 سازه آبخيزداري با حجم عمليات 452 هزار مترمکعب با استفاده از اين اعتبار در استان به بهره برداري رسيد که اکنون تمامي اين سازه ها آبگيري و پر شده است.
يوسفي با بيان اينکه 95 درصد سازه ها در بالادست قنوات و منابع آبي اجرا شده است گفت: اجراي اين سازه ها 100 درصد در آبگيري قنوات استان تاثيرگذار است.
سامانه بارشي از 2 روز گذشته در خراسان جنوبي فعال شد و فعاليت آن ديروز (يکشنبه) در سراسر استان شدت گرفت به گونه اي که برخي محورهاي اصلي، فرعي و روستايي مسدود شد و خسارات مالي نيز بر جا گذاشت.
بارندگي هاي روز گذشته استان بي سابقه بوده به طوري که در برخي شهرستان ها تا 100 ميليمتر بارندگي گزارش شده است.
با توجه به اخطاريه و هشدارهاي هواشناسي و مديريت بحران کشور و پيش بيني بارندگي هاي سنگين و شديد در منطقه، 302 تيم امدادي و عملياتي در استان خراسان جنوبي به حالت آماده باش کامل هستند.
رئيس جمهوري نيز امروز (دوشنبه) در تماس تلفني با استاندار خراسان جنوبي، آخرين وضعيت منطقه، بارش ها و خدمت رساني به مردم اين استان را جويا شد و دستور استفاده از تمام ظرفيت ها و بسيج امکانات براي رسيدگي به مشکلات ناشي از سيل در استان را صادر کرد.
استان مرزي و کويري خراسان جنوبي به مرکزيت بيرجند 11 شهرستان دارد.
7557*3028
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۴۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد

«روح الله ایزدخواه» نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، درباره اولویت‌های مجلس دوازدهم، گفت: «مردمی‌سازی اقتصاد» یک اصل اساسی و مهم است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. قطعاً مشکلات مهمی مانند «کسری بودجه» از طریق مردمی‌سازی اقتصاد حل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اگر دولت تصور می‌کند که می‌تواند مشکلات خودش را جداگانه حل کند، قطعاً نتیجه نمی‌گیرد، اظهار کرد: احیای منابع مردمی، گسترش شبکه‌های تولید مردمی، صادرات مردمی و مواردی از این دست راهکارهایی است که در چارچوب اقتصاد مردمی می‌توانیم دنبال کنیم. دستورکار اصلی مجلس دوازدهم در یک کلمه باید ایجاد تغییرات اساسی در نظام‌های اقتصاد کلان کشور به سمت «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد.

منتخب مجلس دوازدهم درباره میزان تحقق شعار سال ۱۴۰۲ مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، اظهار کرد: شعار سال ۱۴۰۲ یک منطق مهم داشت مبنی بر اینکه مهار تورم از مسیر رشد تولید باشد، اما با وجود تلاش‌هایی که برای تحقق شعار سال انجام شد، اقدامات انجام شده به صورت یکپارچه و منسجم نبود.

وی متذکر شد: ما به اسم مهار تورم به نوعی در کشور تورم ایجاد کردیم که همین مساله باعث شد تولیدکنندگان ضربه ببینند. از سوی دیگر منابع بانکی را قفل کردیم و تسهیلات بانکی یا داده نشد، یا بسیار قطره چکانی داده شد یا به بخش تولید داده نشد و به مسیرهای غیرمولد تزریق شد که مشکلاتی را به همراه داشت.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر تحرک بخشی به صادرات خوب نبود، این در حالی است که ما باید بازارچه‌های مرزی، شبکه مویرگی صادراتی و انجمن‌های صادراتی را فعال می‌کردیم که این کارها در سال ۱۴۰۲ آن طور که باید و شاید انجام نشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حوزه احیای منابع برای رشد تولید یک راهکار مهم آن است که منابع موجود در کشورمان از جمله ذخایر معدنی، منابع طبیعی، زمین و اراضی، منابع دریایی و سایر منابع کشور باید در قالب مایملک عمومی آزادسازی شود، نه آنکه خصوصی سازی صورت گیرد.

وی تاکید کرد: ما باید به سمت احیای منابع و گسترش مالکیت عمومی برویم تا شاهد رشد تولید باشیم. در این شرایط زمانی که رشد تولید رخ دهد و از آن طرف سیاست‌های انضباطی در فضای اقتصاد کلان اعمال شود، مهار تورم و رشد تولید محقق خواهد شد، اما متأسفانه چون بعضاً به صورت افراطی و با اسم مهار تورم، منابع را به روی تولید قفل کردیم و سیاست‌های انقباضی را پیاده کردیم، نتیجه لازم را از شعار سال گذشته یعنی مهار تورم و رشد تولید نگرفتیم.

کد خبر 6093088 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • سازه‌های آبخیزداری سمنان ۶ میلیون مترمکعب رواناب بارش‌ها را ذخیره کرد
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند