Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@16:20:29 GMT

صنايع معدني سمنان نيازمند فناوري هاي نوين است

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۷۴۸۸

صنايع معدني سمنان نيازمند فناوري هاي نوين است

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- رئيس اداره صنايع معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: ايجاد صنايع معدني به منظور افزايش بهره وري از معادن اين استان نيازمند آشنايي با فناوري و تجهيزات روز دنيا است.

علي اکبر هاشمي روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: فرسودگي ماشين آلات معدني سبب کاهش بهره وري در معادن و رقابت پذيري فعاليت معدني استان سمنان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه فرسودگي تجهيزات و ماشين آلات معدني يکي از مشکلات عديده معدنداران سمنان است، تصريح کرد: اين مساله قيمت تمام شده مواد معدني را افزايش مي دهد.
هاشمي تاکيد کرد: جايگاه اصلي صنايع معدني در استان سمنان به درستي تبيين نشده است.
وي، نبود اکتشاف عمقي در بخش معدني را معضل معادن استان برشمرد و گفت: تمام اکتشافات در مقياس کوچک و با هزينه ها و سرمايه هاي اندک صورت مي گيرد و اين در حالي است که مي توان کار اکتشافي چندين معدن را با هم انجام داد.
هاشمي، نقص قانون در بخش معدني را يکي ديگر از مشکلات در رشد بهره برداري معادن استان دانست و افزود: شناسايي و اکتشاف معادن وظيفه حاکميتي است و دولت بايد ذخاير عمقي معادن را شناسايي کند.
وي با اشاره به اينکه معادن انفال و ثروت هاي عمومي محسوب مي شوند، ادامه داد: ميزان استخراج از معادن به دليل انجام اکتشافات سطحي به ميزان قابل توجهي کمتر از ذخاير اصلي است.
وي خاطرنشان کرد: لازمه اکتشاف در چند معدن سرمايه گذاري بخش خصوصي واقعي و باقدرت و وارد کردن فناوري اکتشاف عمقي با حمايت دولت است.
رئيس اداره صنايع معدني سازمان صنعت، معدن و تجارت استان يادآور شد: فعاليت هاي معدني يکي از جايگزين هاي مناسب براي درآمدهاي نفتي کشور است.
از 2 هزار و 10 پروانه بهره برداري بخش صنعت استان سمنان 580 واحد معدني است؛ ذخيره قطعي معدني استان سمنان 580 ميليون تن برآورد مي شود، سالانه حدود 23 ميليون و 160 هزار تن از 40 نوع ماده معدني از معادن اين استان استخراج مي‌شود.
9891/6103
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • افزایش توان ارائه خدمات فنی مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • افزایش توان ارایه خدمات فنی و مهندسی با بهره‌برداری از فناوری‌های نوین در استان‌ها
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد