Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@03:22:37 GMT

بیماری‌های عفونی در مناطق سیل‌زده مازندران کنترل شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۸۹۶۱

بیماری‌های عفونی در مناطق سیل‌زده مازندران کنترل شد

مسئول بسیج جامعه پزشکی مازندران با اشاره به ارسال اقلام دارویی از استان‌های کشور به مناطق سیل‌زده گفت: بیماری‌های عفونی در مناطق سیل‌زده مازندران کنترل شد. ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۳ استانها مازندران نظرات - اخبار استانها -

حمید رضا لزکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، با بیان این‌ که از زمان آغاز سیلاب در مناطق گلستان و مازندران تیم تخصصی پزشکی به شهرستان‌های آسیب‌دیده اعزام شدند اظهار داشت: دو تیم تخصصی از بهشهر و بابل با گروه هفت نفره راهی استان گلستان شدند و 12 تیم دیگر به مناطق هزارجریب، نکا، بهشهر، چهاردانگه ساری، گهرباران، فرح آباد، میاندورود و سوادکوه شمالی اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: علاوه بر  اعزام این تیم‌ها، اقلام دارویی و نیازهای آشامیدنی به 9 شهرستان گلوگاه، بهشهر، نکا، سیمرغ، ساری و سوادکوه به مرکزیت زیرآب ارسال شد.

لزکی با اعلام اینکه تاکنون در بخش نیازهای دارویی به مبلغ 70 میلیون تومان در این مناطق با راه‌‌اندازی داروخانه سیار توزیع شده است، گفت: همچنین 5 هزار پک بانوان، 100 تخته پتو، 100 جفت چکمه، هزار کنسرو موادغذایی، 15 عدد بخاری، هزار باکس آب معدنی، 5 هزار البسه، اهدای 50 دستگاه قندخون به خانواده‌ها توزیع شد.

مسئول بسیج جامعه پزشکی مازندران از ورود تیم تخصصی پزشکی و اقلام دارویی چهار استان یزد، سمنان، زنجان و تهران به سیل‌زدگان این استان خبر داد و مطرح کرد: این سازمان در حوزه اقلام غیردارویی مسئول نیست اما تاکنون توانسته در حوزه درمانی با انجام چند کار خوب طبق خواسته در سازمان جهانی بهداشت مطرح شود تا با درگیری 23 استان کشور از سیلاب با هیچ بیماری عفونی روبه‌رو نشوند.

گیلان دومین تولیدکننده اقلام دارویی کشور استمعاون وزیر بهداشت در گیلان: مشکل کمبود برخی اقلام دارویی به‌زودی برطرف می‌شود‌انبار غیرمجاز "اقلام دارویی" در بجنورد پلمب شد/ کشف 2000 داروی خارجی و شربت‌های ضروری

وی ادامه داد: مهم‌‌ترین ورود جدی تیم پزشکان بر امحای بهداشتی احشام مرده و لاشه‌های آنها در این مناطق بوده تا با کنترل و نظارت بر جمع‌آوری آنها بتواند از شیوع بیماری‌های عفونی جلوگیری شود.

 لزگی با تاکید بر اینکه اکنون در مناطق سیل‌زده نیاز اساسی به آهک است اظهار داشت: بخش درمانی به عنوان ماموریت مدیریت بحران در این مناطق انجام شد اما در بخش بهداشتی نیاز اساسی است تا با ورود روان‌شناسان و تشکیل تیم روانشناسی در حوزه روانی خانواده‌های آسیب‌دیده اقدام جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/ح

R41358/P/S6,74/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات

سرپرست مدیریت تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از بومی‌سازی ۱۹ هزار قلم تجهیزات و اقلام پرمصرف مورد نیاز شرکت‌های بهره‌بردار و کارخانجات عملیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب خبرداد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا معصومی با اشاره به شمار اقلام خریداری شده در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مدیریت تدارکات و امور کالا تاکنون ۱۹ هزار قلم از تجهیزات و اقلام پرمصرف مورد نیاز شرکت‌های بهره‌بردار و کارخانجات عملیاتی مناطق نفت‌خیز جنوب را همسو با نگهداشت و افزایش تولید، با توان شرکت‌های دانش‌بنیان و سازنده داخلی بومی‌سازی و از انحصار شرکت‌های خارجی خارج کرده است.

وی افزود: پارسال حدود ۲ هزار و ۶۸۹ قطعه به ارزش ریالی معادل ۸ همت از شرکت‌های درون‌استانی و حدود هزار و ۲۵۸ قطعه به ارزش ۲۴ همت از شرکت‌های برون‌استانی خریداری شد، مجموع اقلام خریداری شده حدود ۳ هزار و ۹۴۷ قلم به ارزش ۳۲ همت است.

سرپرست مدیریت تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به نوع کالاهای تأمین شده تصریح کرد: برخی کالاهای تأمین شده از سوی این مدیریت شامل قطعات یدکی مورد نیاز راه‌اندازی و انجام به کار ماشین‌آلات فرایندی مختلف مناطق نفت‌خیز جنوب مانند توربین‌ها، کمپرسور، پمپ، مواد شیمیایی مورد نیاز حفاری و کارخانجات بهره‌برداری، لوله‌های جریانی، ماشین‌الات ترابری، اقلام درون چاهی و سرچاهی، قطعات و تجهیزات ابزار دقیق، برق، انواع فیلتر و کالای عمومی برای کارخانه‌ها و دیگر بخش‌های مناطق است.

معصومی درباره آمار دریافتی انبارهای مدیریت تدارکات و امور کالا در اهواز و آغاجاری ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ آمار دریافتی انبارهای مدیریت تدارکات و امور کالای اهواز حدود ۱۵ هزار و ۱۴۰ قطعه کالا به ارزش وزنی ۱۴۸ هزار و ۲۱۱ تن بوده است و آمار انبارهای آغاجاری نیز حدود ۵ هزار و ۴۳۹ قطعه، به ارزش وزنی ۳۰ هزار و ۹۲۹ تن می‌رسد، آمار ارسالی از انبارها در اهواز ۱۹ هزار و ۹۴۰ قطعه و آغاجاری ۳۷ هزار و ۲۹۸ قطعه است.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی اقلام تأمین شده در سال ۱۴۰۲ تقریبا معادل سه برابر سال ۱۴۰۱ بوده است، گفت: مدیریت تدارکات و امور کالا طی امسال تأمین همه قطعات حیاتی و مهم را در دستور کار دارد تا ضمن کنترل موجودی انبارها از بروز مشکلاتی مانند کمبود تجهیزات و قطعات برای شرکت جلوگیری کند.

سرپرست مدیریت تدارکات و امور کالای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اشاره به اقدام‌های شاخص و قابل‌توجه این مدیریت طی پارسال تصریح کرد: اخد موافقت گمرک درباره بخشودگی حق توقف کانتینر و کالای ورودی موقت در گمرک به ارزش بالغ بر ۱۲۷ میلیارد تومان، تخصیص و شناسایی تعداد قابل‌توجهی از اقلام راکد و مازاد پروژه‌ها همسو با ساماندهی وضع انبارهای کالای مناطق نفت‌خیز جنوب جهت استفاده در پروژه‌ها، انتقال موقت انبار لوله و لوله‌جداری اهواز به زمین ۱۷ هکتاری کریت‌کمپ، قرارداد خرید لوله‌های درزدار جریانی ۴۲ اینچ با شرکت لوله‌سازی اهواز به ارزش ۳.۷ همت و احداث ۹ سوله به مساحت ۵ هزار متر مربع در انبارهای ناحیه کریت‌کمپ و مجموعه عملیات کالای آغاجاری از جمله اقدام‌های شاخص این مدیریت در سال ۱۴۰۲ بود.

دیگر خبرها

  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد