Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@20:44:52 GMT

«بازفهم توسعه در عصر اطلاعات جهانی» به فارسی ترجمه شد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۴۹۵۱۶

«بازفهم توسعه در عصر اطلاعات جهانی» به فارسی ترجمه شد

تهران- ایرنا- کتاب «بازفهم توسعه در عصر اطلاعات جهانی»، ویراستۀ مانوئل کاستلز جامعه شناس اسپانیایی و پکا هیمانن توسط مجتبی قلی‌پور در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات ترجمه شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، کتاب «بازفهم توسعه در عصر اطلاعات جهانی» در سه بخش به الگوهای توسعه در عصر اطلاعات جهانی، مطالعه موردی الگوهای توسعه و بازفهم توسعه می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف این کتاب، بازخوانی و بازتعریف ابزارها و اهداف توسعه در شرایط عصر اطلاعات است. پژوهشگران این اثر با استفاده از یک چارچوب مفهومی- نظری یگانه تلاش کرده‌اند به مطالعۀ موارد و زمینه‌های متفاوت بپردازند.
نویسندگان این کتاب ضمن پرداختن به عصر اطلاعات به عنوان منبع و پیشران اصلی توسعه در عصر حاضر، به توضیح مفهوم «توسعۀ اطلاعاتی» پرداخته و تلاش می‌کنند به این پرسش‌ها پاسخ دهند که چه رابطه‌ای بین توسعۀ اطلاعاتی، توسعۀ اقتصادی و توسعۀ انسانی وجود دارد؟ چگونه کرامت انسان به مثابۀ هدف توسعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد؟ چگونه می‌توان از طریق توسعۀ اطلاعاتی، نیک‌زیستی انسان را ارتقا بخشید؟ حکومت‌ها چه نقشی در ایجاد شرایط و بسترهای توسعۀ اطلاعاتی دارند؟ کشورهای پیشرو در این عرصه چه مسیرهایی را رفته‌اند و چه کارکردها و کژکارکردهایی را به نمایش گذاشته‌اند؟
این کتاب می‌تواند هم برای دانشوران و پژوهشگران حوزه‌های توسعه، سیاست و ارتباطات و هم برای کسانی که در این حوزه‌ها دغدغه‌های راهبردی‌تر و عمل‌گرایانه‌تری دارند سودمند باشد.
ترجمه کتاب «بازفهم توسعه در عصر اطلاعات جهانی» پس از انجام مراحل نشر، از سوی انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منتشر خواهد شد.
فراهنگ**9211**3009

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تازه هاي نشر ترجمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۹۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان ظهر شنبه در نشست هماهنگی در اجرای طرح ملی اتصال منازل و کسب و کارها به فیبرنوری در استان بوشهر، از همدلی و همکاری فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها و واحدها در تحقق برنامه‌های وزارت متبوع، بخصوص پروژه ملی اتصال منازل و کسب و کارها به فیبرنوری در استان اظهار تقدیر کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در پروژه ملی توسعه فیبرنوری FTTx در استان بوشهر به عنوان اولین استان شروع کننده در این بخش، عنوان کرد: توسعه شبکه فیبرنوری در سطح استان یک الزام است و باید با اهتمام ویژه، این مهم را در اسرع وقت اجرایی کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر با توجه به چالش‌های ارائه شده از سمت اپراتورها، هدف از برگزاری این نشست را انجام هماهنگی و تسهیل امور بیان کرد.

سملیان گفت: تا کنون در شهر بوشهر ۴۲ کیلومتر، شهر برازجان ۲۷ کیلومتر، شهر گناوه ۱۸ کیلومتر، عالی شهر ۱۵ کیلومتر، شهر کنگان ۱۰ کیلومتر و شهر عسلویه ۳ کیلومتر فیبر نوری کار شده است.

وی در پایان به تکلیف شهرداری‌ها، طبق بند (پ) تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی به منظور رعایت تعرفه و صدور مجوز حداکثر ۱۵ روز به پیمانکاران معرفی شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره کرد.

کد خبر 6090087

دیگر خبرها

  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • کتاب نشانه‌شناسی شکلک‌ها منتشر شد
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت