Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با اشاره به فعال شدن کانون های فرهنگی هنری محوری در مناطق سیل زده استان، گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد استان برای یاری رساندن به سیل زدگان استان بسیج شده اند.

«حجت الاسلام حمید رضا حنان»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد به عنوان مراکز فرهنگی در نقاط شهری و روستایی استان فعال شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، کانون های مساجد را پیشرو در یاری رساندن به سیل زدگان دانست و اظهار داشت: در این راستا کانون های فرهنگی هنری محوری در مناطق سیل زده استان فعال شده است.

 

وی با اشاره به پراکندگی فعالیت های امداد رسانی در مناطق سیل زده، بیان کرد: تلاش شده است مساجد، محوری برای یاری رساندن به سیل زدگان استان باشد.

 

حجت الاسلام حنان، ابراز کرد: تلاش می شود به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان، کمک های مردمی و خیران  جمع آوری شده و به صورت عادلانه در بین مردم سیل زده استان توزیع شود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با اشاره به فعال شدن ستاد اسکان در مساجد، افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد به دنبال انسجام برنامه ها و خدمت رسانی ارزنده هستیم.

 

وی افزود: علاوه بر تیم ارزیاب اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، تیم ارزیاب کانون های فرهنگی هنری مساجد هم جهت تعیین میزان خسارت وارده به مساجد استان فعال شده است.

 

حجت الاسلام حنان، در ادامه از برپایی موکب های اربعین کانون های مساجد در مناطق سیل زده خبر داد و افزود: به همت دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد و با حمایت ستادعالی کانون های فرهنگی هنری مساجد و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دو موکب شهرستان پلدختر در راه خدمت رسانی به مردم است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، افزود: همچنین از روز گذشته موکبی از کانون های فرهنگی هنری مساجد خراسان جنوبی در شهرستان پلدختر مستقر شده است و در حال خدمت رسانی به سیل زدگان است.

 

حجت الاسلام حنان، افزود: هم اکنون دو موکب از کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در شهرپلدختر و روستای سراب حمام پلدختر ساکن شده اند و با حمایت ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد جهت تهیه غذای گرم و توزیع در بین سیل زدگان تلاش می شود.

 

 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، بیان کرد: همچنین به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان برنامه های فرهنگی هنری ویژه اقشار مختلف مردم در مناطق سیل زده استان برگزار می شود.

پایان پیام/85

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیل سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم خسارت سیل خبرگزاری شبستان مسابقات قرآن کمک به سیل زدگان مجلس سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم سپاه پاسداران نیمه شعبان سیل لرستان کانون های فرهنگی هنری برنامه فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۴۹۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم