Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-02@03:38:19 GMT

تفهیم مبانی دینی و عقیدتی با فناوری نوین همراه باشد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۲۸۷۶

تفهیم مبانی دینی و عقیدتی با فناوری نوین همراه باشد

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل رستم‌پور، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری ویژه سقز امروز، 27 فروردین ماه در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره نوجوان سالم در سقز اظهار کرد: ما نمی‌توانیم نوآوری را در زمینه فضای مجازی قطع کنیم چراکه امری عمومی است؛ اما می‌توانیم آن را مدیریت کنیم.
وی با اشاره به استفاده بیش از حد جوانان از فضای مجاز و فناوری های نوین گفت: تفهیم مبانی والای دینی و عقیدتی نیز باید با فناوری نوین و نوآوری همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نقش مؤثر معلمان در تبیین مسائل اخلاقی
رستم‌پور نقش معلمان را در زمینه تبیین مسائل ارزشمند اجتماعی و اخلاقی مؤثر دانست و عنوان کرد: جامعه معلمان در این زمینه با استفاده از تجارب ارزشمند و شخصیت اجتماعی و روانشناسی ویژه توانسته‌اند نقش برجسته‌ای در زمینه ارتقای فرهنگی جامعه و مباحث مرتبط با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ایفا کنند.
وی با تأکید بر این که اولیا دانش‌آموزان باید با آموزش و پرورش همکاری تنگاتنگی داشته باشند، اعلام کرد: اولیا باید مجدانه تهدیدات فضای مجازی، اعتیاد، مسائل فرهنگی و توطئه دشمنان را جدی بگیرند.

بحث دین و بازگشت به دین یک بحث بنیادی است
معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه شهرستان سقز بیان کرد: بحث دین و بازگشت به دین یک بحث بنیادی و بدیهی است و در این زمینه هم نوآوری لازم است.
وی ادامه داد: حتی در آموزه‌های دینی باید با علم روز به دانش‌آموزان این مفاهیم را تفهیم کرد و اگر سیستمی از مباحث اینترنت و نرم افزار و غیره بهره بگیرد، قطعاً در هدایت نوجوانان و جوانان موفق تر خواهد بود.

کنترل در مدارس
رستم‌پور آسیب‌های اجتماعی به ویژه در حوزه اعتیاد را بسیار امری جدی و خطرناک ذکر کرد و گفت: باید بیشتر در حوزه مدارس مواظب بود و کنترل‌های بیشتری را انجام داد.
وی با تأکید بر اینکه تفاوت های فکری دانش آموزان در مقایسه با نسل قبل بیشتر است، افزود: حوزه ارتباطات امروزه در مقایسه با نسل‌های قبل بیشتر است و باید خودمان پیشقدم شده و در زمینه خلاق بار آوردن کودکان سعی و تلاش کنیم.
معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه شهرستان سقز احترام متقابل را جزو برنامه‌های لازم در بین اولیا و دانش‌‌آموزان و همچنین همکاران عنوان کرد و گفت: احترام و کارکردهای متقابل اولیا و دانش‌آموزان باید به موقع و با تکریم شخصیت و برآورده شدن توقعات طرفین انجام گیرد.

بهره‌مندی از از وجود صاحب‌نظران تعلیم و تربیت 
وی هوشیاری کودکان را در زمینه رفع معضلات خانوادگی و جمع دوستان به عنوان یک برنامه اصولی نام برد و افزود: در این زمینه باید تمامی دستگاه‌ها با آموزش و پرورش همکاری کرده و مبانی عقیدتی و اخلاقی را بین دانش‌آموزان، برای عادت دادن آنان به تذکرات به موقع به تمامی افرادی که به هر نحو در معرض آسیب قرار گرفته‌اند، نهادینه کنند.
رستم‌پور با بیان اینکه نوآوری، به ویژه در حوزه آموزشی و ارتباطات و مسائل تربیتی باید بین همکاران فرهنگی بیشتر توسعه یابد، یادآور شد: ایده‌ها و روش‌های تربیتی بر اساس پیشرفت علم و تکنولوژی باید اصلاح شود و از وجود صاحب‌نظران تعلیم و تربیت بیشتر بهره گرفت تا شاهد جامعه‌ای عاری از هرگونه آسیب و تهدید باشیم و هدفمندانه و با هوشیاری، به وظیفه انسانی خود بهتر و جدی‌تر عمل کنیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی رستم پور جشنواره نوجوان سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر؛ مدیر امور آبفا سنندج ظهر دوشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی روش‌های مصرف بهینه آب اظهار کرد: این دوره برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی در مدرسه پسرانه عدالت سنندج دهم اردیبهشت ماه با حضور دانش آموزان، مدیر و معاونین مدرسه، مسؤولان و کارشناسان حوزه آموزش همگانی شرکت آبفا استان و امور آب و فاضلاب شهرستان سنندج برگزار شد.

مازیار سهراب نژاد بیان کرد: در این دوره آموزشی راهکارهای مدیریت مصرف آب به دانش آموزان ارائه شد.

وی گفت: فرهنگ سازی برای نهادینه سازی مصرف بهینه از برنامه‌های اولویت دار شرکت آبفا استان در شهرستان سنندج و سایر شهرستان‌ها به شمار می‌رود.

مدیر امور آبفا سنندج خاطرنشان کرد: در همین راستا دوره‌های آموزشی متعددی در مداس شهر سنندج در دستور کار است.

سهراب نژاد اظهار کرد: در این دوره‌ها دانش‌آموزان علاوه بر فراگیری مصرف بهینه آب، می‌آموزند که به عنوان سفیر آب در خانواده نیز مقوله صرفه جویی را نهادینه کنند.

وی گفت: یکی از نکات بارز دوره‌های آموزشی حوزه آب، استقبال دانش‌آموزان است که این ظرفیت می‌تواند در حوزه‌های مدیریت مصرف آب در خانواده‌ها بیش از پیش استفاده شود.

گفتنی است؛ این دوره آموزشی برای بیش از ۶۰ دانش‌آموز در دو کلاس مدرسه ابتدایی عدالت برگزار شد و در آینده نیز در سایر مدارس سطح شهرستان سنندج ادامه خواهد یافت.

کد خبر 6092149

دیگر خبرها

  • جامعه نیازمند بهره‌گیری از سیره عملی شهید مطهری است
  • با دانش آموزانم رفاقت دارم/نقش معلم در ترویج باورهای دینی
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • خلاقیت و استفاده از روش‌های نوین آموزشی دلیل انتخاب معلم نمونه کیش
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در پیرانشهر
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • دوره آموزشی مدیریت مصرف آب ویژه دانش‌آموزان در سنندج برگزار شد