Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@10:00:27 GMT

ضرر و زیان لوفتهانزا در سه‌ماهه ابتدای سال 2019

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۳۲۳۳

ضرر و زیان لوفتهانزا در سه‌ماهه ابتدای سال 2019

تین‌نیوز | 

«لوفت‌هانزا» از زیان اقتصادی این شرکت در سه ماه گذشته سال جاری میلادی به علت افزایش یافتن بهای سوخت خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، لوفت‌هانزا، بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی آلمان، روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد در سه ماهه گذشته سال جاری میلادی دچار زیان اقتصادی شده و درآمد آن کم‌تر از سال گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر بیانیه منتشر شده از سوی این شرکت، «درآمد پیش از بهره و مالیات» آن به ۳۳۶ میلیون یورو (۳۸۰ میلیون دلار) کاهش پیدا کرده است. این در حالی است که سال گذشته میلادی، این شرکت درآمد ۵۲ میلیون یورویی داشت.

شرکت لوفت‌هانزا در این خصوص اعلام کرد: تاثیر افزایش بهای سوخت بر کاهش درآمد امسال ۲۰۲ میلیون یورو بود، به‌علاوه آن‌که سال گذشته شرکت هواپیمایی «ایر برلین» ورشکسته شد و شرکت ما از کاهش ظرفیت ناشی از این اتفاق بهره برد.

بنا بر اعلام لوفت‌هانزا، انتظار می‌رود در سه ماهه دوم «درآمد واحد» با کمک رزرو‌های زیاد و کاهش شدید رشد ظرفیت بازار افزایش یابد. با این حال، لوفت‌هانزا گفته است انتظار دارد برای سال ۲۰۱۹ «حاشیه سود عملیاتی» را تا ۶.۵ – ۸.۰ درصد گزارش دهد.

ارزش سهام این شرکت هواپیمایی امروز (سه شنبه) در بازار‌های سهام ۵.۵ درصد کاهش را نشان داد.

شایان ذکر است، «درآمد پیش از بهره و مالیات» معیاری از سود شرکت است که هزینه‌های بهره و مالیات را مستثنی می‌کند. «حاشیه سود عملیاتی» نیز نسبتی است که از تقسیم سود عملیاتی به فروش بدست می‌آید. اقلام غیر عملیاتی همچون درآمد و هزینه بهره، سود و زیان واگذاری دارایی‌ها در محاسبه سود عملیاتی منظور نمی‌شود. این نسبت معیار قوی‌تری برای ارزیابی سودآوری و فروش است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: لوفتهانزا ضرر و زیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق عامری، از اعطای سیاست‌های تأمین ۶ ماهه دوم به شرکت‌های تأمین کننده تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: به منظور تأمین به موقع اقلام تجهیزات پزشکی و جلوگیری از بروز هرگونه کمبود احتمالی سیاست ۶ ماهه دوم به شرکت‌ها اعطا می‌شود.

وی افزود: شرکت‌های متقاضی می‌توانند ظرفت مدت حداکثر ۱۰ روز نسبت به اخذ سیاست اقدام کنند.

به گفته معاون فنی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، در صورتی که شرکتی موفق به اخذ سیاست‌های اعلامی نشود، اداره کل تجهیزات پزشکی نسبت به جایگزینی با شرکت دیگر اقدام خواهد کرد.

کد خبر 6088864 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه‌های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۱۲ درصدی درآمد داروخانه های هلال احمر اردبیل
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • پایان صدرنشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • پایان صدر نشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • اعطای سیاست‌های تأمین تجهیزات پزشکی در نیمه دوم سال