Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@08:26:38 GMT

محدودیت برخی قوانین در توسعه گلخانه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۵۳۶۰۶

محدودیت برخی قوانین در توسعه گلخانه‌ها

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: قوانینی در گذشته وضع شده که برخی از آنها مانعی برای توسعه گلخانه‌ها محسوب می‌شوند در حالی‎که قانون وحی منزل نیست و حتی برخی از آنها کارشناسی شده هم نیست.

به گزارش ایسنا، محمدعلی طهماسبی سه‎شنبه ۲۷ فروردین در همایش نقش سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی در توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در شیراز با اشاره به اقبال دنیا به توسعه گلخانه به ویژه در کشورهای آسیایی، اظهار کرد: کشورهای اروپایی نیز با تکنولوژی‌های پیشرفته به صنعت گلخانه وارد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایران در صنعت گلخانه‌سازی حرف برای گفتن دارد، افرود: در طراحی و ساخت گلخانه امروز ایران به نقطه‌ای رسیده است و باید برای توسعه این مسیر موانع از پیش پای سرمایه‌گذاران برداشته و راه هموار شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی با اشاره به اینکه برای توسعه گلخانه‌ها بخشنامه‌های زیادی شده است، خاطرنشان کرد: ستادهای اقتصاد مقاومتی در استان‌ها بسیاری از مشکلات را حل کرد و علاوه بر آن ما در جهاد کشاورزی تجربه استان‌ها را در اختیار همه قرار می‌دهیم.

طهماسبی با بیان اینکه استانداری‌ها می‌توانند براساس تشخیص خود در زمینه توسعه گلخانه‌ها اقدام کنند، عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که همواره مشکل بوده رعایت حریم در موضوع گلخانه‌ها است که کارشناسی شده نبوده است.

وی با اشاره به مشکل دیگر توسعه گلخانه‌ها، تصریح کرد: موضوع دیگر طولانی شدن و تعداد مجوزهای لازم است که اگر همه امور تحت عنوان یک بسته گلخانه‌ای در نظر گرفته شود و همه چیز در آن جای گیرد دیگر متقاضی برای گرفتن مجوز نیاز نیست؛ به چندین اداره مراجعه کند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی گفت: یکی از مسائلی که در گلخانه‌ها باید رعایت شود، تنوع محصولات است به ویژه اینکه تقاضای بازار برای محصولات خارج از فصل زیاد است.

طهماسبی با اشاره به برخی از شبهات درباره مخرب بودن گلخانه‌ها برای محیط زیست افزود: گازهای گلخانه‌ای ربطی به گلخانه‌های کشاورزی ندارد و گلخانه‌ها نه تنها مضر نیستند بلکه برای محیط زیست مفید نیز هستند.

وی با بیان اینکه گلخانه‌ها بیشترین نقش را در ترسیب کربن دارند، بیان کرد: اگر گلخانه‌ها نباشند، باید هزینه‌ای برای ترسیب کربن پرداخت شود در صورتی که با توسعه گلخانه‌ها نه تنها رونق کشاورزی صورت می‌گیرد بلکه ترسیب کربن نیز انجام می‌شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گلخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، احداث و توسعه گلخانه های خانگی در دستور کار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

سعید نارویی در گفت وگو با ایسنا، افزود: از سال ۱۴۰۲ تا به امروز بالغ بر ۵ هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سطح استان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور ۳ هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس گلخانه خانگی درسطح ۹۸ هکتار شده است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از این تعداد ۱۹۷۵ گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.

وی بیان کرد: کشت در محیط‌های بسته یا گلخانه، بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.

وی خاطرنشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع احداث می شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد