Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیرآموزش‌وپرورش گفت: تغییرات ساختاری وزارت آموزش‌وپرورش بهترین فرصت برای کاهش تداخل و هم‌پوشانی‌های وظایف و صرف انرژی منابع انسانی است.

به گزارش ایسنا، سید محمد بطحایی در آیین تکریم و معارفه معاون آموزش متوسطه ضمن قدردانی از زحمات عبدالرسول عمادی، اظهار کرد: بخش عمده‌ای از خدمتم در معاونت آموزش متوسطه بوده است و خدمت در آموزش‌وپرورش باعث می‌شود بعد از سی سال فعالیت افتخار ‌کنیم که انرژی خود را در این وزارتخانه و در زمینه تعلیم و تربیت دانش آموزان  به‌کاربرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات معاون سابق آموزش متوسطه، افزود: مهندس زرافشان تلاش‌های بسیار ارزشمندی داشتندکه موجب پایه‌گذاری‌های بسیار اصولی و علمی در معاونت آموزش متوسطه شده است و باید از همه تلاش‌های وی قدردانی شود.

وزیرآموزش‌وپرورش با بیان اینکه آموزش متوسطه دو نقش اساسی دارد، گفت: در نقش اول دانش آموزان را برای ورود به آموزش عالی فراهم می‌کند لذا مانند پلی است که دانش آموزان از مدرسه به دانشگاه می‌روند. همچنین در دومین نقش آموزش متوسطه می توان به آماده شدن دانش آموزان برای ورود به بازار کار اشاره کرد؛ بنابراین از طریق این مقطع است که زمینه‌های لازم برای اشتغال در دانش آموزان ایجاد می شود.

عضو کابینه تدبیر و امید، در ادامه تصریح کرد: متأسفانه سهم عمده‌ای از مأموریت آموزش متوسطه به نقش اول می‌رسد در حالی ‌که آموزش متوسطه در نظام آموزشی  بسیار مهم است و آنچه در ابتدایی ساخته ‌و پرداخته می‌شود؛ در متوسطه به ثمر نشسته و نتیجه می‌دهد.

وزیرآموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه معاونت آموزش متوسطه، نقش مدیریت آموزشی را دارد و کنترل کیفیت آموزش و راهبری آموزش را بر عهده می‌گیرد، اظهار کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مأموریت در آموزش متوسطه کاهش انحراف مدارس از مسائل آموزشی و تربیتی به سمت کنکور است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به تغییرات ساختاری وزارت آموزش‌وپرورش اظهار کرد: این بهترین فرصت است تا تداخل و هم‌پوشانی‌های وظایف کاهش پیدا کند زیرا علاوه بر صرف انرژی منابع انسانی، باعث تعارضات نیز می‌شود.

 در ادامه این مراسم عبدالرسول عمادی که تا پیش از این، سرپرست این معاونت بود، اظهار کرد: معاونت آموزش متوسطه پیشانی وزارتخانه است و توجه ویژه‌ای را می‌طلبد چرا که اگر در آموزش ابتدایی پایه های ساختن بنا گذاشته می شود، در آموزش متوسطه باید نتایج را کسب کرد لذا نیازمند توجه جدی به گروه‌های آموزشی و برنامه تعالی در معاونت آموزش متوسطه و همچنین اعتبارات لازم است.

وی افزود: از زمانی که طرح "ایران مهارت" در دوره متوسطه اول کلید خورد با پشتکار و زحمات همکاران گام‌های بلندی  برداشته‌شده و نیاز است که وزارت کار هم در این طرح مستمراً حضورداشته باشد.

سرپرست سابق معاونت آموزش متوسطه با بیان اینکه بخش عمده دانش آموزان در متوسطه دوم هستند، گفت: در حال حاضر ماهیت کنکور به رشته‌های تجربی بستگی پیداکرده است و با بررسی‌های بیشتر می‌توانیم در رشته‌های دیگر کنکور را کاملاً حذف کنیم.

 در پایان علیرضا کمرئی معاون جدید متوسطه با اشاره به اینکه کار خود را از آموزش متوسطه آغاز کرده است، اظهار کرد: نظام آموزشی در دنیا از پاسخ‌گویی به نیازهای جوامع بازمانده است چراکه تحولات و تغییرات به‌سرعت اتفاق افتاده است.

به گزارش مرکز امور هماهنگی، ارتباطات و حوزه وزارتی آموزش‌وپرورش، وی افزود: به امید خدا کارآمدی نظام آموزشی و توسعه حرفه‌ای مدیران و معلمان را پیگیری کرده و روی منابع و چشم‌اندازها تمرکز بیشتری می‌کنیم.

معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه تا فراهم شدن زمینه‌های کامل و جامع‌تر برنامه تعالی مدیریت را ادامه خواهیم داد، تصریح کرد: باید اثربخشی نظام آموزشی به سمت کیفیت را پیگیری کنیم تا حلقه‌های کنترل کیفیت در سازمان شکل بگیرد و توانایی‌های منابع انسانی آشکار شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۵۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و‌ پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تااینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می شود و این معاونت برمی گردد در این سال ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چراکه معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی ترین و مهم ترین معاونت های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی شود و تمام کلمات به تربیت ختم می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می کنند که تربیت محقق شود.

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می شود.

وی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی موثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی توان درس خواند. 

معاون پرورشی و فرهنگی افزود: طی سال های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

وی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید براینکه جوش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

پورثانی اضافه کرد در نظام ارزیابی شاخص هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • اولویت اول مجلس دوازدهم رفع مشکلات معیشتی مردم باشد
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • برگزاری آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»؛ فردا جمعه/ ۱۹ هزار مربی اول مهر وارد مدارس می‌شوند
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند