Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق اصناف گلستان گفت: طرح خوب «جهاد همبستگی ملی» نیازمند عزم ملی است،هرچند پیاده سازی این طرح سخت است اما با توجه به نوع دوستی و همتی که در هموطنان سراغ داریم ان شاا.. به ثمر خواهد نشست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ حسین خلیلی عصرامروز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه درباره اقدامات اتاق اصناف استان در کمک به اجرای طرح «جهاد همبستگی ملی» در مناطق سیل زده گلستان، اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیج عمومی از ابتدای وقوع سیل شکل گرفته بود  و تا به این لحظه هم همه مردم وبسیج و سپاه و ارتش و دولت  به کمک سیل زدگان آمدند این طرح  میتواند با استقبال مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ابعاد گسترده خسارات سیل، افزود: هرچند پیاده سازی این طرح سخت است اما با توجه به نوع دوستی و همتی که در هموطنان سراغ داریم ان شاا.. به ثمر خواهد نشست.

رئیس اتاق اصناف گلستان تصریح کرد: تاکنون 100میلیون تومان شورای اسلامی میدان بار انقلاب کالای اساسی تهیه کرده و  حدود 65 میلیون تومان هم به حساب اتاق اصناف واریز شده است  که نمونه ای از نوع دوستی بازاریان است.

خلیلی بیان کرد: هر اتحادیه نیز بین 3 تا 5 میلیون تومان  و در مجموع حدود 180 میلیون  تومان خواهدشد. فقط صنف قنادان حدود 70 میلیون کمک کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه اکنون سیل زدگان به نقدینگی بیش از چیز دیگری نیازمندند، خاطرنشان کرد:  قرار براین شد تا مبلغ  700 میلیون تومان کالای اساسی بعد از اعلام نیازمندی توسط بسیج اصناف کشور تامین شود.

بیش از 1500 واحد صنفی دچار خسارت شدند

خلیلی به میزان خسارت به واحدهای صنفی اشاره کرد و یادآورشد: تجهیزات  1200 واحدصنفی در آق قلا به زیر آب رفته و 250 واحد صنفی در گمیشان  و 105 واحد صنفی در گنبدکاووس  خسارت دیدند که باید با تمام توان تلاش کنیم تا مبلغ قابل توجه ای برای کمک به آنان تامین کنیم.

وی اذعان کرد: پیش بینی ما این است که در شهر گرگان بتوانیم 400 میلیون تومان کمک نقدی جمع آوری کنیم لذا از هر یک از استان های معین در گلستان در جلسه روز گذشته حداقل یک میلیارد تومان  کمک نقدی انتظار داریم.

رئیس اتاق اصناف گلستان  با اشاره  به گرم شدن هوا و فروکش کردن سیلاب، گفت: باید مردم مانند همیشه که در همه مواقع در دفاع از کشور پیش قدم هستند بار دیگر همت خود را در بازسازی مناطق سیل زده به رخ بکشنند.

سردار غلامحسین غیب پرور در روز یک شنبه 25 فروردین ماه در سومین بازدید خودر از مناطق سیل زده استان گلستان از آغاز طرح «جهاد همبستگی ملی»  خبرداده بود.

براساس این طرح هر مسجد در سراسر کشور ساخت یک منزل مسکونی و هر کاسب تأمین یک کالای اساسی را عهده‌دار خواهد شد و مجموعه بانک‌های کشور، هر بانک یک مدرسه را تقبل می‌کنند.

پتمهیدات لازم آن در حال انجام است و این طرح برای بازسازی و نوسازی مردم سیل‌زده کشور با همت مردم و محوریت مساجد انجام می‌شود.

این اقدام یک دعوت ملی است که توسط بسیج در حال انجام بوده و سامانه‌ای در این راستا در تمام حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت سراسر کشور فعال خواهند شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۶۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • فیلمبرداری «دست خدا» آغاز شد/ روایتی سینمایی از تصمیم زن عروسک‌فروش
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس